Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רנו אקספרס 96 והיתה לי בעיה שכל המים נגמרו כל הזמן אז לקחתי את הרכב למוסך והם עשו בדיקה, צירפתי את הצעת המחיר של הבדיקה, קצת יקר 3200 ש"ח לתקן את הכול השאלה שלי האם התיקונים האלה יקרים, והאם אפשר לוותר על חלק מהתיקונים? (אה דרך אגב זה כולל תיפול עשרת אלפים)

אני צריך את האוטו לעוד איזה שנה שנתיים לא יותר..

בתודה מראש.

f_untitledm_7322815.jpg

פורסם

אני מציע לך לקבל הצעה לתיקון הבעיה שנגמרים לך המים במקום נוסף.

ההצעה כשלעצמה לא נראית יקרה מידי, אלא הרשימה שדחפו לך פה לתיקון הבעיה של "חוסר המים" לא נראית לי ריאלית כלל !

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

בקשר למים הם אמרו שיש נזילה במשאבת מים, ויש גם את היפול עשרת אלפים שביקשתי, פשוט הם עשו בדיקה כללית של האוטו והם אמרו שיש עוד דברים שצריך לתקן.

השאלה אם חייב לתקן את כולם?

אולי אפשר לוותר על חלק?

פורסם

אולי תוכל לקבל עוד הצעות מחיר טובות יותר בעוד מוסכים.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למוסכים פרטיים שמתמחים ברנו והם מקצועיים, אמינים ומחיריהם הוגנים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מירושלים, והשאלה שלי היא לא רק בקשר של הצעות מחיר, היא בעיקר שאלה אם חייב לתקן את כל הדברים האלה, אם אולי אפשר חלק מהדברים להשאיר כמו שהם ולא לתקן אותם?

פורסם

הגעת למוסך עם רכב ישן יחסית שלא ממש היה מטופל (לפחות לפי הדברים שנמצאים בהצעה ).

ואתה נכנסתה למוסך רק בגלל שהרכב היה מאבד נוזל קירור (זה לא רק מיים ).

אז לאחר שעברתי על הצעת המחיר ומצאתי שביטול נזילת נוזל קירור זה סך הכול משאבה ,

670 ש"ח לפני מע"מ זה יתן פיתרון לבעיה שלך ?

לפי הצעת מחיר יש לך ברכב מסבר ליקויי בטיחות חמורים לפני שאני מדבר על טיפול , אם ברצונך

להמשיך להחזיק את הרכב שנתיים לפחות זה אומר פחות מ 140 ש"ח לחודש אני חושב שזה פחות ממחיר הדלק

שתשלם וזה על אוויזרי בטיחות .

הצעתי : תנסה לקבל הצעת מחיר מעוד מוסך אבל תבקש הפעם את כל הרשימה שקיבלת ו או הנחה על המחיר

ולא להיתפשר על מכללי בטיחות

בהצלחה

אורי

פורסם

למה לדחות מאוחר יותר מה שאפשר לעשות עכשיו?

כשתעשה טסט ויכשילו אותך , זה יהיה על עוד הרבה דברים אז תחסוך קצת ותתקן את הכל, וככה לא תעמוד מול הוצאה גדולה בשביל טסט.

וחוץ מזה אתה לא רוצה להיתקע בדרך בגלל משהו שאמרו לך שצריך לתקן, ולא תיקנת...

ושמתי לב שכתוב לך שם טיימינג, את זה תתקן מיד, כי אם זה יקרע לך באמצע הדרך אז רוב הסיכויים שילך מנוע.

וחוץ מזה טיימניג שנקרע בידיוק באמצע צומת ענקית וכשאתה ממהר ולחוץ בזמן , ממש לא עוזר בכלום... (לצערי מניסיון).

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...