Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw diesel

din264
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש במוו דיזל משנתון 97-99 ראיתי שיש מנוע 1900,2000,3000 רציתי לדעת בכללי איך המנועי דיזל שלהם והאם הרכבים האלו אמינים ?

פורסם

ככל הידוע לי מנוע ה 2000 סמ"ק דיזל שיש למשל ב 320D החדשות הוא פנינה אמיתית, ונחשב בפורומים בחו"ל למהנה יותר ממנוע הבנזין באותו נפח. יותר מזה אני לא יודע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

במודלים האלה לא יובאו מנועי דיזל לארץ,מנכ"ל במוו הקודם אמרת שבמוו זה לא מונית ואין שום סיבה שהיא תסע על דיזל :lol:

אני יש לי נסיון טיפה על מנוע ה2.0 דיזל 163 כ"ס, שים הילוך 1,תבטל את כל הבקרות וכל המומנט הזה מעלה עשן .... :lol:

הרכב עם גיר ידני, יותר זריז מגולף TSI.

פורסם

אתה בטוח שאתה לא טועה? 163 כ"ס היה למנוע 2.5 ליטר (6 צילינדר). ל-2 ליטר (שגם נמכרה בארץ) היה 135 כ"ס שצמחו ל-150 מאוחר יותר.

פורסם
אתה בטוח שאתה לא טועה? 163 כ"ס היה למנוע 2.5 ליטר (6 צילינדר). ל-2 ליטר (שגם נמכרה בארץ) היה 135 כ"ס שצמחו ל-150 מאוחר יותר.

בטוח,אני מדבר על הדגם הכמעט חדש ביותר.

מנוע 2.0 דיזל,יכול מאוד להיות שגם הוא 6 צילינדר.

פורסם

לפני כמה חודשים ראיתי BMW שנת 97 מנוע דיזל ביד 2, יבוא אישי, הייתה מראש העין.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...