Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב 106 שנת 98.

השבוע הורדתי את הטסות (נשארו רק 2, וגם ככה הם הפריעו לי) וגיליתי שאין משקולת איזון על גלגל אחורי שמאלי, וכנראה שלא מהיום.

מה ההשלכות של נסיעה בצורה כזו (הרוב בין עירונית) לאורך זמן? עד כמה דחוף ללכת ולאזן את הגלגל?

בנוסף אני מרגיש במהירות איטית כשהמנוע לא מחובר (גלישה בניוטרל) קפיצות קלות (לפי תחושה מצד שמאל).

מה כדאי לבדוק בנושא, והאם יכול להיות קשר בין הדברים?

מתחדשת*

פורסם

נו אז מה אם אין משקולות, לא חייב ויצא לי להתקל כי גלגל יהיה מאוזן גם ללא משקולות. האם מורגשת ויברציה מההגה או מהכסא בזמן נסיעה במהירות גבוהה?

במידה ואינך בטוח לגבי איכות הנסיעה גש לצמיגיה לביצוע איזון, העלות נמוכה מול השקט הנפשי.

• תוכן חדש...