Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית הונדה סיוויק 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק שילשום שידרו בחדשות הודעה מצערת על תינוק שנפתר עקב פגיעת כרית אוויר. ובכן, מי שמסיעה תינוק או ילד קטן ברכב, רצוי שינתרל את כרית האוויר מולו, הדברים הרי ידועים. לכן אני רוצה להסתפק ב-4 כריות אוויר מקדימה ואין לי שום צורך בכריות מאחורה.

ולגבי עדיפות טכנולוגית. אינני מומחה גדול לנושא, אך יצא לי לקרוא במגזינים כאלה ואחרים כי המנוע והגיר של סיויק הם בין המתקדמים בתעשיית הרכב, ואילו מיצובישי דור חדש בעצם לא הציעה הרבה חדש. ולראייה צריכת הדלק של מיצובישי היא על הפנים. אבל שוב, מפני שזו עדות שמיעה, אינני מתכוון להיתוכח ואריד את כובעי לפני מי שיודע יותר ממני.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני באותה התלבטות.

עשיתי נסיעת מבחן גם על הסיויק LS - שלא התלהבתי ממנה, בעלת אבזור דל, וזורקת תחת בסיבוב ה- 80 קמ"ש.

לגבי המיצובישי לנסר החדש מאובזרת יותר ויפה יותר לטעמי, אבל כמה בעיות:

1. אני קונה רכב בליסינג מימוני כך שכשארצה למכור חשוב לי גם השוק של האוטו

2. קראתי כי מיצובישי חברה עניה ומדשדשת

3. דיברתי עם המוסכנית והוא אומר שגיר רציף הוא בעייתית (למרות שיש אותם ברכבי יוקרה כמו האודי).

4. העלות של הלנסר נמוכה יותר והיא מאובזרת יותר גם בגרסת הספורט

בקיצור אני די מבולבל

פורסם

"מוסכניק אמר" - איזה מוסכניק? על איזה רכב מדובר?

גיר רציף ישנו לא רק ברכבי יוקרה,למשל להונדה ג'אז יש גיר רציף והוא אמין ויעיל .

על סמך השנים הקודמות יש להניח שלהונדה תהיה שמירת ערך קצת יותר טובה.

אם אתה צריך רכב משפחתי עם בגאז' יותר גדול ועם פתח יותר רחב,

או אם אהבת את הישיבה הגבוהה במיצובישי יותר מאשר בסיויק, מיצובישי לנסר יותר תתאים .

כבר שמת לב שבמחיר של לנסר מאובזרת תוכל לקבל סיויק בסיסית - האם זה שיקול בהחלטה ?

היתרון של סיויק הוא בצריכת דלק יותר טובה.

בקיצור, לא פשוט להחליט, הטעם האישי שלך הוא בסופו של דבר זה שיקבע.

נ.ב.

אם תבחר בלנסר, תשים לב שאמצעי המיגון שהם מתקינים (עלוקה של פוינטר) מספקים את חברת הביטוח שתבחר .

לחבר שלי היה מיקרה מאוד מוזר עם חברת הביטוח שדרשה התקנת לוח מקשים בנוסף לאחד שכבר קיים, והוא נאלץ לבטל את הביטוח ולבטח את הרכב בחברה אחרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גם אני באותה התלבטות.

עשיתי נסיעת מבחן גם על הסיויק LS - שלא התלהבתי ממנה, בעלת אבזור דל, וזורקת תחת בסיבוב ה- 80 קמ"ש

בקיצור אני די מבולבל

אני מאמין שלא תהיה בעיה להוציא כמה אביזרים חינם מהחברה.

• תוכן חדש...