Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי צ'ינג-לינג - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

120 שקל לצמיג, לאוטו של אמא. שווה?

וברצינות - בזמן האחרון רואים כל מיני הודעות, כשבכותרת מופיע צמיג סיני כזה או אחר.

למה?

אומרים שלחיים אין מחיר. מסתבר שדווקא יש. הם שווים לפחות משהו כמו מגש פיצה - זו העלות של ההבדל בין צמיג סביר לבין זול. (למידות סטנדרטיות לפחות).

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אימא שלך גדלה אותך, וזה מה שאתה רוצה להחזיר לה?

חודש אחד תחליף את ה"מלבורו" ל"נקסט" ותרכוש צמיג מבית אמין!

אם אימא שלך הייתה מבינה בצמיגים, לא הייתה קונה לך אותם

שים לב שהבדלי מחירים זניחים

http://www.tires4u.co.il/

פורסם

אם לא הבנת, הוא צחק, והעלה זאת כדוגמא לשאלות של אנשים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש לזכור כי הצמיג הוא הדבר היחידי המקשר בין הרכב לכביש.

אי לכך אין לחסוך בצמיגים .

יש לקנות צמיג איכותי הנותן את המענה הטוב ביותר.

ירון מאיר

פורסם
זה ממש לא מצחיק, כי אנשים אחרים קוראים

ולא חושבים פעמיים לפני שקונים.

אני דווקא לא כל כך מסכים.

כל הצמיגים כולל צמיגים מהמזרח עם שמות עלומים שנמכרים בפנצ'ריות מוכרות ורשתות גדולות ,לא נכנסים לארץ ללא בדיקה של מכון התקנים שאינם מסכנים חיים.אני מסכים שאולי,לא בטוח, איכות הצמיג נמוכה יותר מצמיגים מחברות מוכרות אבל אני דיי משוכנע שאלו לא צמיגים מסכני חיים ובטוחים לנסיעה ב100%/.אני נוסע כבר 4 שנים עם צמיגים סיניים שנקנו ב800ש"ח ואין לי חצי טענה על תפקודם,גם ברכבי הקודם רכשתי זוג צמיגים מחברה סינית כלשהיא וגם הם שירתו אותי שנתיים ללא טענות עד שמכרתי את הרכב איתם,הצמיגים עוברים טסט כל שנה,הבלאי הוא רגיל כמו כל צמיג אחר.

טענות כמו "הצמיגים זה הקשר היחיד בין הרכב לכביש" אמנם נכונות אבל משרתות את החברות המוכרות יותר ,יותר מאשר את הלקוח שמוכן לשלם בעבור טענה זאת מחיר גבוה יותר כולל הפחדות של בעלי המקצוע(שכמובן מרווחים יותר על הצמיגים היקרים יותר).

טענות של אנשים ש"עם החיים לא משחקים וכו..." קצת אבסורדיות לפעמים,אפשר לחשוב שכל אחד שטען כאן את המשפט הזה נוסע ברכב רק עם 8 כריות אויר,ABS,מחשבים שמייצבים בזמן סיבוב וכו וכו וכו....

כל עוד אני קונה את הצמיג ממקום מוכר ומאושר וישנו תו תקן לצמיג ואחריות ,אני נוסע ללא חשש.

פורסם

הרבה צמיגים נמכרים בארץ אפילו שאין להם אישור משרד התחבורה.

ומה לעשות - משרד התחבורה לא יכול לאשר לייבא רק גודייר F1. הוא מאשר הרבה צמיגים ברמות שונות - אבל ברור שבצמיג זול מרחק הבלימה מתארך, האחיזה בסיבובים נפגעת וכו'.

ואיך אתה משווה את זה לרכב עם 8 כריות אויר? רכב הוא הוצאה כספית לא פרופורציונית לצמיגים. לא כולם יכולים להרשות לעצמם רכב חדש - אבל צמיגים היא הוצאה לא יקרה, יחסית.

פורסם

אני נתתי דוגמה של 8 כריות אויר רק כאחת הדוגמאות,המטרה הייתה להראות צביעות של אנשים(שאת זה רק הם בינם לבין עצמם יודעים) שלדוגמה מצד אחד אומרים בטיחות בטיחות בטיחות כשמדברים על צמיגים אבל בכביש נוהגים כמו חוראנים בלי לדאוג לשניה לבטיחות של עצמם ושל הסובבים אותם.

לגבי הצמיגים ,דיברתי על מכון התקנים ולא משרד התחבורה,לא ניתן למכור צמיגים בארץ ללא בדיקה ואישור של מכון התקנים.

לגבי ביצועים, יכול להיות שצמיגים בעלי שם יתנו תוצאות טובות יותר ויכול להיות שלא,אני לא זוכר מחקר או בדיקה שמראה ביצועים בין צמיגים כאלו ואחרים,אבל אני לא חושב שאדם שקונה צמיג זול יותר,שם את החיים שלו בסכנה,על אותו משקל ניתן להגיד שרכב ללא ABS מסוכן,או רכב ללא כרית אויר מסוכן,אין ספק שיותר אמצעי בטיחות והגנה ישפרו את הביטחון והבטיחות של יושבי הרכב אבל גם בלעדיהם,אף אחד לא מסכן את חייו.

כל אותם ילדודס שהיום יכולים להרשות לעצמם (גם אני בגיל צעיר יותר יכולתי) לשים צמיגים ב500 ש"ח ויותר לצמיג ובאים ואומרים לאחרים סכנה על צמיגים זולים,נראה אותם כאשר יהיה להם בית,משפחה,ילדים משקיעים את הסכומים הללו על צמיגים,אני מבטיח לך שרובם פתאום ישנו את דעתם.

פורסם

רכב בלי ABS הוא מסוכן. נקודה. בלתי-אפשרי לבלום איתו על רטוב.

אני לא התפשרתי, וכשחיפשתי רכב למשפחה - זה היה עם ABS בלבד.

פורסם

הסרטון לא סותר את מה שאני אומר,דרך אגב,רוב הסרטון מדבר על צמיגים משומשים ולא על צמיגים מאיכות נמוכה ,כפי שכבר רשמתי צמיגים מאיכות גבוהה יותר אולי יתנו יותר בטיחות אבל זה לא אומר שהצמיגים הזולים יותר מסכני חיים.

"

אני לא התפשרתי, וכשחיפשתי רכב למשפחה - זה היה עם ABS בלבד."

אם הוא היה מסוכן...היו מורידים את כל הרכבים ללא ABS מהכביש,רכב ללא ABS הוא פחות בטיחותי לא מסוכן.

פורסם

כפי שניתן לראות בסרטון הם מראים גם צמיגים באיכות ירודה ורואים את ההבדל. אני לא מבין למה לשלם על צמיג זול שהוא פחות טוב מצמיג שהוא קצת יותר יקר.

אני לא אומר ללכת ולקנות צמיג 1 באלף שקל (כמו שאנו עשינו עם הצמיג האחורי) כי יש צמיגים מעולים שהם יותר זולים (כמו שעשינו יותר מאוחר עם זוג הצמיגים הקדמיים).

פורסם
כפי שניתן לראות בסרטון הם מראים גם צמיגים באיכות ירודה ורואים את ההבדל. אני לא מבין למה לשלם על צמיג זול שהוא פחות טוב מצמיג שהוא קצת יותר יקר.

אני לא אומר ללכת ולקנות צמיג 1 באלף שקל (כמו שאנו עשינו עם הצמיג האחורי) כי יש צמיגים מעולים שהם יותר זולים (כמו שעשינו יותר מאוחר עם זוג הצמיגים הקדמיים).

כל אחד והחשבונות שלו,לטעמי אם רביעיית צמיגים עולה 200 שקל יותר מהצמיגים "הזולים" אז מבחינתי הם באותה איכות ולכן אין סיבה לשלם יותר.כבר רשמתי מניסיון אישי שלי מ2 חברות שונות(לא זוכר שמות) בשתי רכבים שונים..אין טענות.

פורסם

אני לא התפשרתי, וכשחיפשתי רכב למשפחה - זה היה עם ABS בלבד.

אביעד, מאיפה הקרצת את השטויות הנ"ל? בלתי אפשרי? נו באמת...

ROOONEEYY

• תוכן חדש...