Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי צ'ינג-לינג - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, יופי. נתת קישור לאתר משרד המשפטים, ובו אני קורא על חברה העוסקת בצמיגים הנקראת "שמשון", ואשר מצויה בימים אלה בהליך פירוק ע"י בימ"ש. עוד לא הבנתי מה הקשר לאליאנס.

בנוסף, מקום מושבה של אותה "שמשון" נמצא בפתח תקוה, בעוד שאלינאס בכלל נמצאים בחדרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקדמת אותי. בדיוק באתי לכתוב שהחלטתי לא להתעצל, ונברתי קצת באתר של אליאנס. אין שום זכר לחברת SAMSON.

BURZUM, אם אתה עדיין סבור שאני טועה, אתה מוזמן לתקן אותי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שמשון ואליאנס התאחדו מזמן. במקום חברה פרטית הם נהיו חברה ציבורית.

עזבו מזה.

http://www.alliance.co.il/eng/content.php?s_lan_id=1&s_category_id=2

Alliance Tire Company traces its roots to the establishment of two companies in 1950.

Alliance Tire Company was established in Hadera, Israel by a joint venture of Israeli investors and American investors. The new born company received its know-how from the American "Dayton" Tire and Rubber Company.

At the same time, at another site in Israel another company was established by the American "General Tire and Rubber Co.", named "Samson".

From their foundation, both companies were engaged in the manufacturing and marketing of pneumatic tires, mostly for the local market. The manufacturing covered all the Israeli needs for tires from a simple car tire to airplane tires.

In 1971, Alliance acquired its domestic competitor, "Samson" becoming the sole tire manufacturer in Israel, and holding two manufacturing locations.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יש בפ"ת מפעל צמיגים עם שלטים של אליאנס.

זה לא חדש שחברה פועלת תחת מותג/כותרת מסוימים כאשר בספרים היא בעצם רשומה בשם אחר בכלל.

לדוגמא - FEDEX בארץ זה לא שם אמיתי של החברה.

אבל זה לא כל כך משנה כי בפועל מדובר באותה אישות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מעניין, שבאתר של אליאנס אין זכר לזמיגים סטנדרטיים.

אני לא מדבר על זה שאתר ישראלי רק באנגלית.

איפה כל ה- 975, A140 וכו'?

פורסם
יש בפ"ת מפעל צמיגים עם שלטים של אליאנס.

זה לא חדש שחברה פועלת תחת מותג/כותרת מסוימים כאשר בספרים היא בעצם רשומה בשם אחר בכלל.

מובן, ל"אליאנס" יצור ושיווק לא רק צמיגים תחת המותג "אליאנס" , אלא גם MICHELIN ועוד מותגים עולמיים רבים. זוהי פרקטיקה מקובלת בעולם, מפעלים המפוזרים בכל העולם מייצרים על אותו פס יצור צמיגים עבור חברות שונות ורבות. אך כמובן ליצוא, אסור למכור אותם בארץ.

אם אינני טועה אליאנס גם מייצרים את הצמיגים תחת כמה מותגים מסחריים משלהם כמו ALLIANCE, TOP STAR, ALL STAR ועוד.

פעם היו שתי חברות פרטיות, ALLIANCE ו-SAMSON (נכון, בפתח תקווה). באיזה שהוא שלב פירקו את שתי החברות ואיחדו תחת חברה חדשה אחת, שהיא חברה ציבורית. לפי מה שאני מבין בעולם הצמיגים הישראלים עדיין מזוהים תחת היצרן SAMSON, אך תחת שם המותגים מסחריים מגוונים (אליאנס, מישלין וכד'). בקיצור, בילבול לא קטן ולא כל כך משנה למה. צריך להיות עו''ד תאגידים וחברות כדי לתת הסבר משפטי מדויק.

פורסם
העיקר שקונים חדש במחיר של משומש. אז מה עדיף (נגיד ב-60K ש"ח) - דאצ'יה דלתא חדשה או מזדה 6 משומשת? משומש טוב או חדש זבל?

ואם היו מייבאים את הדאצ'ה או את הדלתא שוב מרומניה לא הייתי מהסס וקונה. שמעתי שהולכים להביא לכאן צ'רי משהו, אתה מוזמן להתרשם מההיצע (ואז לבכות כל הדרך מהסוכנות למוסך. ואז לבכות כל הדרך (באוטובוס) מהמוסך כי אין חלפים)

הייתי ב שנת 2000 בבוקרסט ויש שם מוניות דלתא והן סוחבות מצויין. הן סוחבות מצויין כי הן ברות תיקון בשטח והחלקים בשבילן בארץ מוצאן זולים כמו זבל (נכון לגבי כל התוצרת של מדינות עולם שלישי). זה לא אומר שהן מתפרקות פחות. יש גם מלא מוניות לאדה ברוסיה, אז מה?

אין סיבה לקנות צמיג ב 300 שקל.קמצן משלם פעמיים, עצלן עושה עבודה כפולה

גם אין סיבה לקנות את הכי זול, כמו שאין סיבה לקנות את הכי יקר. צריך לחפש את היחס מחיר/תמורה.

ובו אני יספר לך על הדאצ'יה (מניסיון. ישבתי בפנים).

סובארו DL (כן כן, המזהמת, זו שאי אפשר לעמוד מאוחריה בפקק או רמזור עם חלונות פתוחים) היא כמו מכונית סאלון ליד הדאצ'יה. ואנו מדברים על מכונית שהתכנון שלה משנות ה-80 (לעומת דרצ'יה שהתכנון שלה יותר חדש).

הדאצ'יה תוכננה ב-1968 ע"י רנו ונקראה אז רנו 12

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מניח שהוא מדבר על הדאצ'יה לוגאן, שהתכנון שלה חדש יותר. מכל מקום, לקנות צמיגים סיניים זה לוותר, במודע, על כל דבר פרט לאורך חיים (וגם זה בתקווה, כי היו כבר מקרים, אם כי בעיקר במשאיות, של פיצוצי צמיגים סיניים).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם כבר רשם החברות, הנה אליאנס:

http://147.237.72.24/WebOJSite/CompaniesDetails.aspx?id=520038738

בקשר ל SAMSON ,מי החליט שSAMSON ושמשון זה אותה חברה ? :)

יאללה בורזום, בוא תראה לנו שצמיגי ספורטיבה זה באמת קונטי... ולא מיוצר ע"י צמיגי שמשון בפתח תקווה :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם כבר רשם החברות, הנה אליאנס:

http://147.237.72.24/WebOJSite/CompaniesDetails.aspx?id=520038738

נכון, זאת החברה החדשה שהוכמה לאחר איחוד "אליאנס" ו"שמשון".

בקשר ל SAMSON ,מי החליט שSAMSON ושמשון זה אותה חברה ?

נו, באמת :-)

יאללה בורזום, בוא תראה לנו שצמיגי ספורטיבה זה באמת קונטי...

זה באמת קל.... אתה רוצה שנסיים את ה"פרשה" אחת ולתמיד? :wink:

פורסם
גם אין סיבה לקנות את הכי זול, כמו שאין סיבה לקנות את הכי יקר. צריך לחפש את היחס מחיר/תמורה.

אם זה טוב לגרמנים אז זה טוב גם בשבילנו ואם אתה קורא גרמנית אז השכל ולמד ...

http://www.dacia.de/dacia_sandero_presse.php

ב41000 (7500 יורו) אתה יכול לקחת בסיבוב גם את המאזדה (עגלה עם סוסה)

אבל חבל שאין לנו מדיניות מיסים כמו גרמניה

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מעיון בערכת עיתונות אחת (ועוד של היצרן) אתה קובע שזה טוב לגרמנים? צריך לראות את הדאצ'יות החדשות כמה שהן - רנו מוזלות ונחותות טכנולוגית למען מחיר ברצפה ופניה לאנשים שבשבילם חדש עדיף על טוב. בגוש הקומוניסטי לשעבר (בעיקר באזורים הרחוקים מהמטרופולינים העיקריים) חשובה גם האחזקה הזולה והפשוטה. זהו, לא יותר מכך.

איזו מאזדה הוא ייקח ובאיזה סיבוב?!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

fat bastrad, הכוונה הייתה לדאצ'יה לוגאן החדשה (יש מלא מוניות בבלרוס ועוד מכוניות באירופה).

דאצ'יה זה רנו ישנה יחסית (לדוגמא קליאו דור ראשון/שני) והיא מרגישה אפילו יותר ישנה. היא קטנה,פלסטיק זול,לא נוחה,לא מרגישה חזקה ולדעתי גם לא יפה.

פורסם
אם זה טוב לגרמנים אז זה טוב גם בשבילנו

שאני לא אתחיל על מה עוד היה טוב לגרמנים... ולא טוב בשבילנו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...