Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי צ'ינג-לינג - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול הייתה לי שיחה עם חבר טוב שלי בעל פנצ'רייה, הבחור הסביר לי שהצמיגים הסינים הללו זה סכנת נפשות! כשצריך לבצע בלימת חרום מרחק הבלימה של הזבל הסיני בהרבה יותר גדול מצמיג מוכר,בזמן סיבוב חד הצמיגים מחליקים לעומת צמיג מוכר ומבית טוב,כמות הצמיגים הסינים שהוא מחליף ביגלל הגולה שיוצאת על דופף הצמיג היא כמות היסטרית .בקיצור הבחור לא ממליץ לאף אחד לשים את הצמיגים הללו והוא בעצמו משתדל לא לשים את הצמיגים הסינים ללקוחות ואלא רק לחברות ליסינג והשכרה שדורשות ממנו רק צמיגים סינים זולים למכוניות שלהם. המשפט האחרון שלו היה: הלוואי ושיצא חוק שאוסר על ייבוא של צמיגים סינים לארץ!

תגיד בכמה הוא מוכר צמיגים סיניים ? אני בא לקנות אצלו.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוטנברג, הניסיון הרע שלך עם צמיגים הוא בגלל שבעלי פנצ'ריות ראו שאתה הדיוט (כמו שאנו רואים כאן מהודעותיך) וניסו לדפוק אותך.

מפה ועד לרכוש צמיגים סיניים זו השתדרגות לדרגת אידיוט.

הדבר היחיד שזהה בין כל הצמיגים הללו הוא הצבע השחור והעובדה שהם עגולים. מעבר לזה אין ביניהם שום קשר.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
תופעה מוכרת. מזל שלפחות בצבא (ברכבים הכבדים) לא חוסכים ומתקינים Goodyear (למרות שבמשאיות הפורשות מתקינים גם Matador).

וגם זה סביר להניח שלא היה קורא אילולא צמד מילות הקסם "דולר סיוע".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בתור מישהו שהיה חוקר תאונות בצבא (מצטער...), אני עד לכך שחלק עצום מהתאונות שיש בין רכבים צבאיים לאזרחיים קשור במידה מסוימת לצמיגים לא מתאימים.

כיום זה כבר שונה אבל כשעליתי על זה ורציתי לכתוב דו"ח על הנושא ולהעביר אותו הלאה, אמרו לי:

"שמור על ראש קטן ואם תטריד אותי שוב עם זה יהיו לך בעיות. אתה בא לעשות עבודה מסוימת, אל תנסה לעשות מעבר לזה או שיהיה לכולנו כאב ראש, ולך תהיה חופשה בכלא 4 עם בקציניה (שם שמים שוטרים צבאיים)".

זו אחת מהסיבות למה לא חיזקו לסופה הממוגנת את הבלמים ולמה ביחידות מסוימות המשיכו עד השנה שעברה לשים צמיגים לא מתאימים.

פורסם
ממתי קונים צמיג לעונה אחת? אם הכל תקין, צמיג אמור להחזיק לפחות שלוש שנים. אז מה, נחזיק שני סטים של צמיגים - אחד לקיץ ואחד לחורף? :roll:

זה מה שעושים ברוב המדינות. כי שם הבדלים בין קיץ לחורף גדולים, וגם משך העונה זהים.

כאן לרוב קיץ. לא דוגמה.

לדעתי (ואני אומר את זה מהניסיון שלי והגיון) אין הבדל בין צמיג סיני לצמיג של כל חברה מוכרת מדגם הפשוט.

תמיד בדיון על הצמיגים ,מדברים על מותג מול מותג, או עוד יותר גרוע ,מדינה מול מדינה.

לכל חברה מוכרת יש דגמים פשוטים (שמיוצרים באותו סין) ויש דגמים אכותיים. אותו F1 של גודיייר, שמיוצר היום באחד מהמדינות

המזרח ,הרבה יותר גרוע מאותו דגם שיוצר לפני זה.

90% מהדגמים של קונטננטל הם זבל צמחוני, אבל בגלל כמה דגמים מוצלחים, אנשים חושבים שזה חברה טובה.

כנ"ל לגבי פיראלי.

מה שאני רוצה להגיד, שלא הכול שחור ולבן. לא יהיה הבדל גדול בין צמיג סיני ממוצה לצמיג של חברה מוכרת מהדגם הפשוט.

אני בכל מקרה, לא קונה סיני.

אני מחכה כמה חודשים ומקבל רביעיה מהיפן.

Omnia mea mecum porto

פורסם
לא יהיה הבדל גדול בין צמיג סיני ממוצה לצמיג של חברה מוכרת מהדגם הפשוט.

הדגמים הפשוטים קלים הרבה יותר ליצור, אבל בוודאי שיהיה הבדל.... אפילו משמעותי.

כשאתה אומר "לא יהיה הבדל" איך אתה משווה בין צמיג טוב ורע? אילו פרמטרים?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
רוטנברג, הניסיון הרע שלך עם צמיגים הוא בגלל שבעלי פנצ'ריות ראו שאתה הדיוט (כמו שאנו רואים כאן מהודעותיך) וניסו לדפוק אותך.

מפה ועד לרכוש צמיגים סיניים זו השתדרגות לדרגת אידיוט.

הדבר היחיד שזהה בין כל הצמיגים הללו הוא הצבע השחור והעובדה שהם עגולים. מעבר לזה אין ביניהם שום קשר.

אם אתה הדיוט (שם נרדף לאנשים פשוטים וממוצעים) ו נהנה להוציא פי שניים על צמיג ולהעשיר בכך את הפנצ'רמאכרים זאת זכותך המלאה (והאידיוטית) אני מעדיף להוציא את הכסף על דברים אחרים , חוץ מזה יש אנשים שלא מתכוונים להישאר עם הרכב כל חייהם ורוצים למכור את זה במידה והטסט מתקרב , אז למה להשקיע כל כך הרבה ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
בתור מישהו שהיה חוקר תאונות בצבא (מצטער...), אני עד לכך שחלק עצום מהתאונות שיש בין רכבים צבאיים לאזרחיים קשור במידה מסוימת לצמיגים לא מתאימים.

מה כוונתך ב"צמיגים לא מתאימים", ואיך ניתן לקבוע שתאונה מסויימת נגרמה כתוצאה מצמיג לא מתאים (בהנחה שהצמיג לא התפוצץ/ התפרק ובכך גרם לתאונה)?

פורסם
תגיד בכמה הוא מוכר צמיגים סיניים ? אני בא לקנות אצלו.

הכי זול מתחיל מ 150 והיקרים יכולים להגיע ל 350! כשאפשר להוסיף עוד 50 שקל לצמיג ולקבל במקום GOODYEAR או מיצ'לין וכ"ד במידה זהה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
הדגמים הפשוטים קלים הרבה יותר ליצור, אבל בוודאי שיהיה הבדל.... אפילו משמעותי.

כשאתה אומר "לא יהיה הבדל" איך אתה משווה בין צמיג טוב ורע? אילו פרמטרים?

מכוון שאין לי מפרט טכני של כולם וגם לא עשיתי ניסוים במעבדה, אני יגיד רק מהניסיון.

היו לי P6000 והיו לי דגם כלשהו של פדראל. ממש לא הרגשתי הבדלים. שנהם בינוניים.

גם על הרכב של עבודה, היה לי דונלופ (לא זוכר דגם) ולפני כמה חודשים שמו משהו סיני. ממש לא מרגיש הבדל.

לא בבלימה, לא בגשם (היה השבוע)

לנו, לנהגים הפשוטים, צמיגים של חברות מוכרות (מהדגמים הפשוטים) חוץ מהשקט הנפשי לא יתנו כלום.

אם צמיג סיני עולה 150 ואחד של פיראלי 200 אני אקח פיראלי, אבל, אם הבדל יהיה 100 ש"ח לצמיג, אין סיבה לא לקחת סיני.

Omnia mea mecum porto

פורסם
מה כוונתך ב"צמיגים לא מתאימים", ואיך ניתן לקבוע שתאונה מסויימת נגרמה כתוצאה מצמיג לא מתאים (בהנחה שהצמיג לא התפוצץ/ התפרק ובכך גרם לתאונה)?

בחלק (לא כולן) מהסופות הממוגנות למשל, הצמיגים לא מתאימים ולא משנים אותם תוך התייחסות לשינויים במשקל (עוד טון שלם במשקל הכולל של הרכב). צריך ברכבים כאלו להתקין צמיגים יותר רחבים והרבה יותר איכותיים.

הבעיה היא שהצבא עובד עם מכרזים ולא שמים דגש על הבטיחות ברכבים האלו.

אני מקווה שכיום זה כבר השתנה וכבר שידרגו את המערכת של הצמיגים ובמיוחד את הבלמים.

פורסם
זה מה שעושים ברוב המדינות. כי שם הבדלים בין קיץ לחורף גדולים, וגם משך העונה זהים.

כאן לרוב קיץ. לא דוגמה.

לדעתי (ואני אומר את זה מהניסיון שלי והגיון) אין הבדל בין צמיג סיני לצמיג של כל חברה מוכרת מדגם הפשוט.

תמיד בדיון על הצמיגים ,מדברים על מותג מול מותג, או עוד יותר גרוע ,מדינה מול מדינה.

לכל חברה מוכרת יש דגמים פשוטים (שמיוצרים באותו סין) ויש דגמים אכותיים. אותו F1 של גודיייר, שמיוצר היום באחד מהמדינות

המזרח ,הרבה יותר גרוע מאותו דגם שיוצר לפני זה.

90% מהדגמים של קונטננטל הם זבל צמחוני, אבל בגלל כמה דגמים מוצלחים, אנשים חושבים שזה חברה טובה.

כנ"ל לגבי פיראלי.

מה שאני רוצה להגיד, שלא הכול שחור ולבן. לא יהיה הבדל גדול בין צמיג סיני ממוצה לצמיג של חברה מוכרת מהדגם הפשוט.

אני בכל מקרה, לא קונה סיני.

אני מחכה כמה חודשים ומקבל רביעיה מהיפן.

למיטב ידיעתי (וגרתי שם ) רק במדינות עשירות עם חורף קשה במיוחד (סקנדינביה,צפון קנדה,גרמניה,שוייץ ) מחליפים צמיגים בין העונות.

צמיגי חורף אמיתיים (לשלג וקרח -GLATTEIS) יקריס,נשחקים מהר,רועשים וצורכים הרבה דלק.

פורסם
הכי זול מתחיל מ 150 והיקרים יכולים להגיע ל 350! כשאפשר להוסיף עוד 50 שקל לצמיג ולקבל במקום GOODYEAR או מיצ'לין וכ"ד במידה זהה.

או שאפשר לקנות FULDA בכמעט אותו מחיר של הסיניים :roll:

אני מבחינתי מצאתי את הצמיג האולטימטיבי לשימוש רגיל - FULDA.

פורסם

אם הבדל יהיה 100 ש"ח לצמיג, אין סיבה לא לקחת סיני.

אם החיים שלך לא שווים 400 ש"ח - אכן אין סיבה להשקיע.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...