Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי צ'ינג-לינג - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד איפה אפשר להשיג את הצמיגים האלו , אני רוצה לקנות לפיאסטה שלי,מה הכתובת אני הולך לשים 4 צמיגים.

לא אכפת לי גם אם זה לא במרכז

הישראלי/ת הטיפוסי, על נעלי NIKE AIR הוא מוכן להוציא 600 ש"ח כל שנתיים העיקר שכולם יגידו שהוא "אופנתי" ובעל טעם טוב בלבוש. אבל על צמיגים שיכולים להציל את החיים שלו על הכביש... מה פתאום! בזה הוא מוכן לקנות את הצמיג הכי נחות כדי לחסוך כמה ג'ובות. העיקר שישאר כסף לקנות פריטי לבוש כדי לעשות רושם על אחרים.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן , לא תמיד יקר זה יותר טוב ...

העיקר שקונים חדש במחיר של משומש.

ואם היו מייבאים את הדאצ'ה או את הדלתא שוב מרומניה לא הייתי מהסס וקונה.

הייתי ב שנת 2000 בבוקרסט ויש שם מוניות דלתא והן סוחבות מצויין.

אין סיבה לקנות צמיג ב 300 שקל.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

ובו אני יספר לך על הדאצ'יה (מניסיון. ישבתי בפנים).

סובארו DL (כן כן, המזהמת, זו שאי אפשר לעמוד מאוחריה בפקק או רמזור עם חלונות פתוחים) היא כמו מכונית סאלון ליד הדאצ'יה. ואנו מדברים על מכונית שהתכנון שלה משנות ה-80 (לעומת דרצ'יה שהתכנון שלה יותר חדש).

פורסם

רוטנברג ,אתה יכול להשיג כל זבל סיני ברוב הפנצ'ריות ,ישמחו למכור לך אותם.

פשוט תגיע עם הרכב ותבקש צמיג הכי זול שיש ותקבל זבל סיני.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לפני שנה וחצי כשעוד הייתה לי הניו פליסיה לאחר שבטסט הבוחן אמר לי שצריך להחליף את הקדמיים , בצמגייה חיפשתי את הכי זולים והחרא אמר שיש לו רק ב 300 שקל לצמיג ליפני אני חושב או קוראני שנאלצתי לקנות , בגלל זה אני שואל על הסינים.

פורסם

סלח לי אבל למה בדיוק אתה קורא לו בשם הזה? אתה בקשת צמיג זול, הוא הציע לך את שהציע ובמחיר שביקש, זכותך המלאה כצרכן לא לקנות! "נאלצת לקנות"?? מי אילץ אותך? יכולת להמשיך ולחפש בצמיגייה אחרת אם לא מתאים לך המחיר, אבל בין זה לבין לקלל המרחק גדול. עשית טעות, קנית צמיגים ברירת מחדל שהציעו לך בצמיגיה במחיר שלא מתאים לך ואתה אוכל את עצמך כנראה על כך, זו בעיה שלך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ועוד דבר, רוטנברג, קרא שוב את תחילת השרשור ותבין כי פותחו כתב את ההודעה בציניות כדי לפתח דיון בנושא.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
סלח לי אבל למה בדיוק אתה קורא לו בשם הזה? אתה בקשת צמיג זול, הוא הציע לך את שהציע ובמחיר שביקש, זכותך המלאה כצרכן לא לקנות! "נאלצת לקנות"?? מי אילץ אותך? יכולת להמשיך ולחפש בצמיגייה אחרת אם לא מתאים לך המחיר, אבל בין זה לבין לקלל המרחק גדול. עשית טעות, קנית צמיגים ברירת מחדל שהציעו לך בצמיגיה במחיר שלא מתאים לך ואתה אוכל את עצמך כנראה על כך, זו בעיה שלך.

פשוט לא היה לי כוח לחפש .

פורסם
אני חושב שניתן להרחיב את השרשור "האם הייתם קונים צמיגים תוצרת....

הודו

תאיוואן

אינדונזיה

ישראל כבר קניתי (ALLIANCE)

פיליפינים

מלאזיה למה לא? הם מייצרים את הPROTON שם ועוד מוצרים טובים.

מורוקו

הונגריה

ברזיל היו לי

ויאטנם

דרום אפריקה הייתי קונה, יש להם תעשיה טובה מאוד

ניגריה

קניה

ונצואלה גרמו לי לתאונה על 15 קמ"ש כי לא היתה להם טיפת אחיזה

אלג'יריה

אינדידה

מקסיקו

פאקיסטאן

טורקיה

צ'ילה בהחלט היו לי

טוניס

רוסיה

קוסטה ריקה

תאילנד

איראן

ואני לא סתם ממציא... עברתי במיוחד על כל החברות צמיגים בעולם, ובמדינות האלה ישנם מפעלים ליצור ושיווק צמיגים.

אז מה דעתכם? :wink:

5 תווים

פורסם
צמיגים של חברה מוכרת יקצרו את מרחק הבלימה, יתנו אחיזה טובה יותר בסיבובים, הסיכוי לתקלה בהם נמוך יותר ובעוד שנה הם ישמרו על תכונותיהם טוב יותר מצמיג זול. כל היתרונות האלו מקבלים משנה חשיבות בכביש רטוב.

בדיוק - זהו הדבר החשוב.

אני הייתתי משייג את זה ואומר שגם לחברות מוכרות יש דגמי צמיגים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות.

גם ליצרנים סיניים יש לפעמים הברקות טובות.

אבל היות ואין לנו כמעט שום כלי כדי להיות בטוחים שאנו קונים צמיג סיני איכותי ומצלח - לא נשאר הרבה ברירות אלא ללכת לפי מוניטין של יצרנים מוכרים.

הטיעון של "משרד התחבורה שומר עלינו ולא היה מכניס צמיג לא בטיחותי לישראל" לצערי לא שווה הרבה. היצרנים הסיניים למשל מוכנים להטביע איזה לוגו של תקן שתרצו, אפשר גם לקבל לוגו CarsForum על הצמיגים שלהם...שמעתי שזה תקן משהו משהו!

משרד התחבורה לא בודק במעבדה מיוחדת כל דגם של צמיג שמגיע לארץ. משרד התחבורה מאשר מותג X באופן כללי ולא מבצע בדיקות מדגמיות מה בפועל מביאים באוניה.

גם את זה חשוב לזכור ומכאן ברור שאין לסמוך בעיניים עצומות על אישורים של הגורמים האלו.

השאלה כמה הבדל בין צמיג סיני לצמיג מפירמה ידועה יש באחיזה, במרחקי הבלימה ובחוסן הצמיג כאשר הוא נוסע רוב חייו ללא לחץ אויר תקין?

אני אגיד לך מה הבדל - ההבדל הוא בין להיות להישאר על הכביש לבין להיכנס לתוך עמוד.

לפני מספר שנים אצלי ברכב ליסינג הוחלפו ברודג'סטונים (לא זוכר איזה דגם) ב-FEDERAL - ותוך 3 ימים מצאתי את עצמו בתוך העמוד.

מהתחלה FEDERAL עשו יבבות ש, כמו שלמדתי מאוחר יותר, מעידות על כך שהם מגיעים לגבול אובדן האחיזה מהר הרבה יותר.

וכאשר עבר גשם (לא ראשון) בפניה במהירות מתחת ל-40 הרכב פשוט איבד את המגע עם הכביש.

רצית לדעת מה ההבדל - אז הינה לך.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

עוד לגבי האחיזה:

לא מספיק לברר האם הצמיגים הם סיניים לא מוכרים או של יצרן אירופאי או יפני מוכר. צריך גם לדעת באיזו טכנולוגיה מיוצר הצמיג, האם בטכנולוגיית סיליקה או לא.

הבדל משמעותי ביותר, לא הייתי מתקרב לצמיג בעל שם עולמי שלא מיוצר בטכנולוגיית סיליקה, ויש כאלה.

ישראל כבר קניתי (ALLIANCE)

דרך אגב, החברה איננה נקראת "אליאנס", אלא SAMSON

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...