Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי צ'ינג-לינג - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ

תראו למה הסינים כבר מגיעים: חברה ללא שם, אבל הנתונים

195/45/15

82V

XL

Extra-Load

80420062.jpg

או זה:

235/35R19

XL

91W

5735.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקפיץ

תראו למה הסינים כבר מגיעים: חברה ללא שם, אבל הנתונים

195/45/15

82V

XL

Extra-Load

80420062.jpg

או זה:

235/35R19

XL

91W

5735.jpg

מה זה אומר הנתונים האילו ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
מה זה אומר הנתונים האילו ?

גם אינדקס מהירויות גבוהים מאוד, מה שאומר טכנולוגיות יצור עדכניות.

גם עומדים בעומס יתר (XL), מה שנקרא אצלינו "מחוזק".

במילים פשוטות: תהליך יצור מתקדם.

מה מחיר המציאה?

סביר להניח שיותר זול מהמותגים עולמיים.

פורסם
סחתן על הנתונים, אבל מי בודק אותם ? אפשר לכתוב 1001 דברים על הצמיג, אף אחד לא יבטיח שהם נכונים.

יש בזה הרבה הגיון. זה סינים, what can you expect?

מצד שני צמיגים סיניים לא נמכרים רק בסין, אלא בכל העולם. אתה חושב שהם נמכרים בארה''ב ללא בדיקה? צמיג שמודפס עליו DOT בטוח עבר בדיקות ע''י משרד התחבורה האמריקאי.

פורסם
צמיג שמודפס עליו DOT בטוח עבר בדיקות ע''י משרד התחבורה האמריקאי.

או שזה צמיג של חברת DOT קום.

אני לא מאמין בצמיגים סיניים,בורזום- אתה עדי: ענית לי על שאלה בנושא לפני כמה ימים, תודה-אגב...:-D

אתה יודע מה? קורה שצמיגים מקו ייצור מסויים(מה שנקרא בעברית צחה-"אצווה") יוצאים בסדר. ובמקרה הם אלו שנבדקים.

וכתוצאה מכך מקבלים אישור.

אולי האצווה הבאה תסבול ממחסור קל של 2 אחוזים בכמות חומר X שאחראי לתכונות האלסטיות של הגומי- והצמיג יחזיק פחות משנה לפני שיתפורר?

או, המקרה היותר סביר, שמישהוא במשרד התחבורה האמריקאי שאחראי על תקינה לצמיגים, קיבל אחלה שוחד.

או- סביר באותה מידה- הוא אדיוט חסר אחריות שלא מבין מה הוא עושה.

אני עדיין לא בטוח שהסינים יודעים לשם מה יש חריצים בצמיג, שלא לדבר על איך לתכנן אותם לבד.:arrow:

אני על זבל סיני לא סומך בדברים החשובים, נקודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
סחתן על הנתונים, אבל מי בודק אותם ? אפשר לכתוב 1001 דברים על הצמיג, אף אחד לא יבטיח שהם נכונים.

אני אצטט את עצמי לרגע,

כל מה שכתוב על הצמיג הסיני נתון בספק, חוץ מהכיתוב made in china :lol:

פורסם
מעניין, שבאתר של אליאנס אין זכר לזמיגים סטנדרטיים.

אני לא מדבר על זה שאתר ישראלי רק באנגלית.

איפה כל ה- 975, A140 וכו'?

כל הדגמים שהזכרת הם, אפעס, זבל סיני, שנמכר עם כיתוב אליאנס (רק בהתחלה, אח"כ גם זה לא).

אליאנס אינה מייצרת צמיגים לרכב נוסעים כבר כמה שנים טובות.

פורסם

ראיתי היום משאית די חדשה של SCANIA כאשר בכל ציר היו מורכבים צמיגים של חברות שונות:

DOUBLE COIN

WESTLAKE

GOODRIDE

GOOD MARCH

הסינים אכן שולטים! :lol:

פורסם

האם צריך איזה אישור מיוחד כדי להפוך ליבואן צמיגים (יבוא מסחרי ) ?

או שמספיק שהצמיג עומד בתקן אירופה

הבנתי פעם מאחת הכתבות שקראתי שהשוק די פרוץ ומגיעים צמיגים ללא תקנות בכלל ..

פורסם
120 שקל לצמיג, לאוטו של אמא. שווה?

וברצינות - בזמן האחרון רואים כל מיני הודעות, כשבכותרת מופיע צמיג סיני כזה או אחר.

למה?

אומרים שלחיים אין מחיר. מסתבר שדווקא יש. הם שווים לפחות משהו כמו מגש פיצה - זו העלות של ההבדל בין צמיג סביר לבין

זול. (למידות סטנדרטיות לפחות).

לאמא- לא. אולי עוד תצטרך אותה.

לחותנת - שווה ניסוי.

פורסם

אתמול הייתה לי שיחה עם חבר טוב שלי בעל פנצ'רייה, הבחור הסביר לי שהצמיגים הסינים הללו זה סכנת נפשות! כשצריך לבצע בלימת חרום מרחק הבלימה של הזבל הסיני בהרבה יותר גדול מצמיג מוכר,בזמן סיבוב חד הצמיגים מחליקים לעומת צמיג מוכר ומבית טוב,כמות הצמיגים הסינים שהוא מחליף ביגלל הגולה שיוצאת על דופף הצמיג היא כמות היסטרית .בקיצור הבחור לא ממליץ לאף אחד לשים את הצמיגים הללו והוא בעצמו משתדל לא לשים את הצמיגים הסינים ללקוחות ואלא רק לחברות ליסינג והשכרה שדורשות ממנו רק צמיגים סינים זולים למכוניות שלהם. המשפט האחרון שלו היה: הלוואי ושיצא חוק שאוסר על ייבוא של צמיגים סינים לארץ!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
ראיתי היום משאית די חדשה של SCANIA כאשר בכל ציר היו מורכבים צמיגים של חברות שונות:

DOUBLE COIN

WESTLAKE

GOODRIDE

GOOD MARCH

הסינים אכן שולטים! :lol:

תופעה מוכרת. מזל שלפחות בצבא (ברכבים הכבדים) לא חוסכים ומתקינים Goodyear (למרות שבמשאיות הפורשות מתקינים גם Matador).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...