Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי צ'ינג-לינג - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם החיים חשובים לך, שב בבית.

בנתיים, אתה יכול לחפש לנו מקרה אחד שגרם למוות כתוצעה ישירה מהצמיג בגלל שהוא סיני.

שים לב, לא סתם צמיג פגום, סיני שנמכר בארץ.

כבר כתבתי את זה בשרשור הזה - אבל קבל שידור חוזר:

אני אגיד לך מה הבדל - ההבדל הוא בין להיות להישאר על הכביש לבין להיכנס לתוך עמוד.

לפני מספר שנים אצלי ברכב ליסינג הוחלפו ברודג'סטונים (לא זוכר איזה דגם) ב-FEDERAL - ותוך 3 ימים מצאתי את עצמי בתוך עמוד.

מהתחלה FEDERAL עשו יבבות ש, כמו שלמדתי מאוחר יותר, מעידות על כך שהם מגיעים לגבול אובדן האחיזה מהר הרבה יותר.

וכאשר עבר גשם (לא ראשון) בפניה במהירות מתחת ל-40 הרכב פשוט איבד את המגע עם הכביש.

רצית לדעת מה ההבדל - אז הינה לך.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגזמת ! 205/70 R16. דגם sport-contact 2.

אלו ג'אנטים 17", הגרסא היותר מאובזרת..

ומה לגבי מישלין (בכללי) ?

דגם סבבה לגמרי. לא הייתי אומר שזה דגם על ספורטיבי, אבל לרכב כמו שלך ואפילו לרכב כמו שלי הוא מצויין.

הנה עוד פעם. אין דבר כזה "איך הצמיג מישלין ואיך הצמיג של קונטינטל"!

.

נכון, אבל כשאתה קונה צמיג שמוטבע עליו השם של מישלין או קונטי , אתה יכול להיות בטוח שהוא עומד בסטנדרטים הגבוהים של החברות המכובדות הללו ולא מדובר במשהו חרטא.

לי יש נסיון מצויין עם צמיגים קונטי.... גם בדגמים הפשוטים ( ECO CONTACT) וגם במתקדמים יותר.

לדעתי מדובר ביצרן מצויין, אני לא יודע אם הייתי שם אותו בשורה הראשונה יחד עם מישלין וגודייר הענקיים,

אבל הייתי שם אותו בשורה השניה של יצרנים טובים מאוד כגון : דאנלופ, TOYO , בריג'סטון , יוקוהאמה וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ההיגיון אומר שזה נכון, אבל בפועל זה לא.

החברות האלו משקיעות המון בפרסום, וכמו כל דבר שהוא מפורסם וגדול, לפעמים שוכחים מה הוא באמת היום. מק דונלדס לדוגמה.

יש הרבה דגמים שמיוצרים בטכנולוגיות ישנות במפעלי מזרח. את הטכנולוגיות האלו יש גם לחברות המתחרות מסין (לדוגמה)

ורק בגלל שלחברה יש שם טוב, אתה קונה את הדגמים הפשוטים שלהם בהרגשה שהם טובים כמו שהם מספרים.

אין להם (סינים)שום בעיה ליצר צמיג מאותם חומרים ובאותה טכנולוגיה, כך שלא תהיה שום הבדל.

ההבדלים כנראה, עדיין קיימים בתהליך היצור.

Omnia mea mecum porto

פורסם
דגם סבבה לגמרי. לא הייתי אומר שזה דגם על ספורטיבי, אבל לרכב כמו שלך ואפילו לרכב כמו שלי הוא מצויין.

נכון, אבל כשאתה קונה צמיג שמוטבע עליו השם של מישלין או קונטי , אתה יכול להיות בטוח שהוא עומד בסטנדרטים הגבוהים של החברות המכובדות הללו ולא מדובר במשהו חרטא.

לי יש נסיון מצויין עם צמיגים קונטי.... גם בדגמים הפשוטים ( ECO CONTACT) וגם במתקדמים יותר.

לדעתי מדובר ביצרן מצויין, אני לא יודע אם הייתי שם אותו בשורה הראשונה יחד עם מישלין וגודייר הענקיים,

אבל הייתי שם אותו בשורה השניה של יצרנים טובים מאוד כגון : דאנלופ, TOYO , בריג'סטון , יוקוהאמה וכו'.

אני בהחלט יכול להעיד שאני מאוד מרוצה מהצמיג.

הוא דבוק לכביש, הרכב מרגיש כמו רכב פרייבט נמוך, ממש לא כמו מיניואן, אחיזה מדהימה ברטוב ויבש.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
איך צמיגי GT הסינים?

היו לי (קיבלתי אותם עם הרכב כשקניתי). שנתיים אחרי שהותקנו על הרכב כבר היו יבשים לגמרי ובלי בשר. עד כמה שזכור לי, אחיזה גרועה בכל התנאים (אבל, כמו שאמרתי, מדובר היה בצמיגים יבשים ובלי בשר). אחרי חצי שנה איתם, החלפתי.

"ai motoare capul doare"

פורסם

נעזוב בצד את השחיקה והתייבשות, אלא הן תוצאות לטווח הארוך.

מבחינת צמיגים נטו הם סבירים בנסיעה בקו ישר (cruising), ואפילו חסכוניים בדלק. אבל נסיונות היגוי מגלות שאלה הם הצמיגים האולטמטיביים לחובבני אדרנלין! תת היגוי והיגוי יתר עצבניים ללא סיבה ממשית - אלה הם מילות מפתח ל-GT. היגוי בלתי מובן ולא צפוי.

התנהגות על רטוב מזעזעת, מרחקי בלימה גדולים יותר מהמקובל גם ביבש וגם ברטוב.

מי קונה צמיגים כאלה, נפלתם על הראש?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...