Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנאדי, תרוקן את תיבת ההודעות הפרטיות שלך, שאפשר יהיה לשלוח לך כאלה!

ותיצור איתי קשר, יש משהו מעניין.

דב

וואללה, אתה גדול- ענית לי על כל השאלות!

בדיוק ל"סופר ציפטיין" אני התכוונתי בשאלה שלי במקור! אני אוהב את הזבר המוזר בזה!

ופעם הבאה, שתראה את איצ'ה- תמסור לו, שיש לו מעריץ של המשאית שלו!:-P

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול ישבתי כל היום ורוקנתי, אמור להיות ריק... לפחות יחסית.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

OK, היום השגתי את הספריי אטר, וקניתי שני מיכלים של ספריי קרבורטור- לניקוי חלקי מנוע, מקווה, ששבוע הבא אנסה להניע:twisted: -היום כבר לא הספקתי... מישהו יודע, איזה שמן אני שם בתיבת ההגה-כח- שמן גיר-אוטומט אדום- זה בסדר? - המיכל של ההגה ריק לגמרי... תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני יודע, אבל אני רוצה כרגע רק לנקות חלק קטן- כל מה שסמוך למשאבה ולמסנן אוויר, אז נראה לי, שספריי יעשה את העבודה- הוא באריזת לחץ, ואין לי כרגע אפשרות לעשות שטיפה בלחץ עם שום דבר אחר, אין לי הרי מדחס בסביבת המשאית...

פורסם

מצאתי אתר, אנגלי דווקא, שמוכר "צעצועים", שאני מאד אוהב!:wink::twisted: :twisted:

פורסם

היי דב

לייד צריפין בפרדס ישנו די אם 600 אחד ודיאם 895 נראה לי שכמעט לא ניתן למצוא אותם כבר,אצל אונגר יש מנועים של הרכבים האלו

עופר בן צבי

פורסם

שלום,

משאית אינטרנשיונל 1957 ,הייתה בשימוש במפעלי ים המלח,נכון להיום בשיפוץ,בעל המשאית מעוניין למכור,ראיתי את הרישיון והיה כתוב שם "רכב מסוג עבודה ציוד הנדסי" מישהו יודע מה זה אומר?

תודה

IMG_4680.JPG

IMG_4681.JPG

IMG_4683.JPG

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

מעניין: הייתה במפעלי ים המלח, ונישמרה טוב, יחסית לגילה! ראיתי רכבים חדשים, שיצאו משם- בא נגיד, לא הייתי מתקרב אליהם, הקאפרי שלי פחות חלוד!

מספר יש לה? - אם לא, כנראה מדובר ברכב, ששימש בתוך השטח המפעל בלבד, וכנראה שלא קיים לו בכלל רישיון חוקי לכביש, השאלה, האם בתור "רכב אספנות" (ונראה לי, שהוא מתאים- הוא פחות מ-12 טון, לא?), אפשר יהיה להוציא לו עכשיו רישיון לכביש, בדומה לרכב מיבוא, או צבאי לשעבר, או משהו כזה... משאית מעניינת!

דב, איפה אתה, כשצריכים אותך?:wink:

פורסם

לטענת בעל המשאית יש לה מספר צהוב,יש לציין שהמשאית 4*4

IMG_4682.JPG

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

אם ככה, אז כנראה אפשר לעשות ממנה "אספנות", מצבה, לפחות מהתמונות, בכלל לא רע, יחסית לגילה ולחיים שעברו עליה!

4X4 דווקא במיקרה הזה נראה לי פחות רלוונטי, כי לדעתי עדיף לשפץ אותה למצב "המקורי" לצורך האספנות, ולא להיתעלל בה בשטח, לזה הייתי לוקח איזה ריאו מעודפי הצבא!:twisted: אם אתה מתכוון לקנות אותה, אז בהצלחה, יהיה מעניין, מה ייצא בסוף!

פורסם

ולצערי לא יכול לעזור הרבה. צריך להתייעץ עם מוסדות מועדון ה-5, לדעתי רצוי ללכת עם הרשיונות של הרכב ביד כדי לקבל מושג אמיתי.

יכול להיות שהכלי הזה מוגדר כרכב עבודה ודווקא אי אפשר לעשות לו רישוי אחר... אבל אני מתנצל, אני לגמרי לא בעניינים.

בכל מקרה זה דגם מעניין ומיוחד (עוד יותר האקסמפלר הזה, שלדעתי אמור להיות עם גלגלים כפולים מאחור...

הנעה 4 על 4 עושה כלי כזה ליותר מעניין לחלק מהאנשים, אז לבריאות...

אני לא ממש מוצא בו עניין כי לא ראיתי כאלה בכבישי הארץ.

מצטער שלא יכול לעזור, דב

מעניין: הייתה במפעלי ים המלח, ונישמרה טוב, יחסית לגילה! ראיתי רכבים חדשים, שיצאו משם- בא נגיד, לא הייתי מתקרב אליהם, הקאפרי שלי פחות חלוד!

מספר יש לה? - אם לא, כנראה מדובר ברכב, ששימש בתוך השטח המפעל בלבד, וכנראה שלא קיים לו בכלל רישיון חוקי לכביש, השאלה, האם בתור "רכב אספנות" (ונראה לי, שהוא מתאים- הוא פחות מ-12 טון, לא?), אפשר יהיה להוציא לו עכשיו רישיון לכביש, בדומה לרכב מיבוא, או צבאי לשעבר, או משהו כזה... משאית מעניינת!

דב, איפה אתה, כשצריכים אותך?:wink:

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

היום בבוקר, נוסע באזה"ת ה"חדש" של רמת-השרון, כאשר לפתע יוצאת מהצד, מאיזה מפעל, ליילנד ביבר כתומה, בדיוק כמו שבתמונה של סרוליק, אולי אפילו אותה אחת! וואללה, כמה זמן לא ראיתי אותן בכביש!:-)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...