Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקה זה נגרר קירור אירופאי. אבל פעם ראשונה שאני רואה נגרר מפולין בארץ.

דבר אחד אני לא מבין. לפעמים מגיעות משאיות מאירופה לארץ לעשות הובלות פה או שלירדן אבל אני לא מבין למה לא שולחים את המשאיות שלנו לעשות הובלות באירופה......

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר אחד אני לא מבין. לפעמים מגיעות משאיות מאירופה לארץ לעשות הובלות פה או שלירדן אבל אני לא מבין למה לא שולחים את המשאיות שלנו לעשות הובלות באירופה......

המשאיות עצמן בד"כ לא מגיעות- אלא רק הנגררים. גם כאן, אם תשים לב- מי, שגורר אותו- משאית וולוו "שלנו". כנראה לפעמים שולחים את הנגרר קירור במקום המכולה הרגילה, כי לא רוצים להעביר את התוכן הרגיש, או משהו כזה... בארץ קשה לי להאמין, שמישהו ירצה לשלוח את הנגרר שלו לחו"ל, כי צריכים אותו...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מח' ההובלות המיוחדות של תעבורה,עם הנגררים והסוסים המיוחדים שלה ,(צביקה) יצאה לא פעם לפרויקטים באירופה וטורקיה . לעתים בשיתוף המחלקה המקבילה בפרידנזון.זה כבוד גדול מול הענקית ההולנדית ממוט (לנו אין תעשית אוניות/אסדות קידוח) וכמה איטלקיות.

פורסם

הנתמכים המגיעים מאירופה הם בעלי טמפרטוה מבוקרת. יורדים בחיפה מאונית גלנוע, נוסעים לערבה, מעמיסים תוצרת חקלאית וחוזרים כלעומת שבאו. האוניות עוגנת בחיפה כ- 24 שעות בלבד בימים קבועים בשבוע, מביאות לעיתים כלי רכב הממשיכים למעבר גבול נהר הירדן בדרכם לשכנתינו ממזרח, וחוזרות עמוסות בתוצרת החקלאית בתוך הנתמכים.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

גנאדי אני יודע שמביאים בדרך כלל מביאים נגררים. אבל לפעמים מגיעות המשאיות ביחד עם הניגררים ולאו דווקא עם נגררי קירור.

לגבי Mamoet שמעתי... יש אותם בכל העולם אני חושב. חברת ציוד הכבד הכי גדולה בעולם? אלה שמתמחים בהובלות ציוד כבד...

פורסם

הנה כמה משאיות שישראל Srullik צילם(ראיתי שהוא כתב הודעות גם כאן בפורום) בפורום משאיות קנוורט.

התמונות מאחד הנמלים בארץ

resized0812081542bf8.jpgזאת מאנגליה

resized0812081544xd5.jpgהימנית בכלל מגרמניה

פורסם

לכולם שלום

נראה לי שמצאתי מה שאני מחפש אבל המשאית שנת 1980 והרשיון שנתים מופקד במשרד הרישוי

האם ידוע לכם מה הפרוצדורה לחזרה על הכביש? ולא פחות חשוב כמה זה עולה?

כן אני עצלן ולא חיפשתי שרשור בנושא

תודה יורקי

פורסם

OK, נתחיל מהתחלה:

1) איזה משקל הכולל רשום למשאית ברישיון?

2) הרישיון מופקד יותר משנתיים, או פחות משנתיים?

אלה שתי השאלות ה"גורליות".

אם התשובות לשאלות: 1) - פחות מ-12 טון, ולשאלה 2) - פחות משנתיים- יש לך שתי אופציות להחזיר אותה לכביש: עכשיו א)"רגיל"- צריך לשלם את האגרה החדשה (משהו כמו 800 ש"ח לחצי שנה), ולעשות טסט.

ב) לחכות שנה עד שתגיע לגיל 30, וישר להפוך אותה ל"אספנות", מה שמן הסתם אומר רבע מעלויות ביטוח וטסט, אבל תלוי, מה אתה מתכוון לעשות איתה, הרי עם ה"אספנות" לא רק אסור לעבוד, אלא בכלל להעמיס! לא מאמין, שאם תעשה קרוואן יעשו בעיות, אבל כל דבר אחר אסור!

אם התשובות לשאלות: 1) יותר מ-12 טון, 2) פחות משנתיים- עדיין אין בעיה לעשות לה טסט "רגיל", ואין טעם לחכות לאספנות, כי כיום אין עדיין תקנות למעל ל-12 טון.

אם התשובות לשאלות: 1) יותר מ-12 טון, 2) יותר משנתיים ללא טסט- אכלת אותה- אתה לא יכול היום להחזיר אותה לכביש בכלל, אפילו לא עם בדיקת מעבדה מוסמכת, האופציה, שפתוחה ל"פרייבטים"! אין לך ברירה- תצטרך לחכות ולקוות, שיקבלו מתיישהו בקרוב את התיקון לתקנות, המרחיב את ה"אספנות" ליותר מ-12 טון, מה ששוב- היום לא קיים עדיין. יש תיקווה, שזה יהיה בעתיד, אבל עדיין מאד לא בטוח, אם לא יותר מכך!

זהו, מקווה שפרטתי מספיק... בהצלחה בכל מיקרה! אגב, איזו משאית?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בבקשה , שמח שיכולתי לחדש.

השאלה : האם מישהו מן החברים יודע לומר מדוע נכשל דגם זה? (אני זוכר 2-3 משאיות מחוברות לאמבטיות שנעלמו מהכביש להערכתי בתוך פחות משנה)

בנוסף, אשמח אם מישהו מהצפוניים יוכל לתעד את השריד (האחרון?) מדגם זה.

שי

פורסם

שי,

קודם כל, גם אני חדש פה, ולא יפתיע אותי אם אחד הותיקים שחלק מהם אני "מכיר" מפורומים אחרים יוסיף מידע, אבל לתשומת ליבך, כשהNT הגיעו לארץ הם היו לקראת סוף הייצור. באותה תקופה Leyland-DAF פשטו את הרגל, ולפי דעתי אחרי שPACCAR רכשו אותם הם פשוט החליטו שבאירופה אין מספיק ביקוש למשאיות קונבנציונליות (שזה באמת נכון, ורק וולוו מציעים כאלו באופן סדיר) ושהשוק העולמי ישורת עי קנוורט.

אגב, לDAF היו משאיות קונבנציונליות לפני כן, כמו זו המצורפת (ולא, זה לא פוטושופ!)

בברכה,

T

daf-09.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

לעזאזל, זה נראה כמו אוטוקאר!!!:shock::roll:

פורסם

וגם אלו לא פעלול של פוטושופ, אלא - כשם שרוני כבר הזכיר - של אינטרנשיונל, שלמשך מספר שנים היו בעלי מניות בDAF. המודלים שבתמונה שווקו באפריקה ודרום אמריקה.

אגב, ה NT2500 (ה Paystar) היה בעצם קוקטייל של מכלולים - מנועים של DAF , הילוכים של Fuller או ZF וכו.

התמונות מכאן:

http://public.fotki.com/modeltrucks25thscale/references_ideas/truck_details/daf/world_wide_daf_products/daf_-_international/

ראה גם כאן, בחלק המרכזי של העמוד:

http://public.fotki.com/modeltrucks25thscale/truck_brochures/international/

T

InternationalDAF280001-vi.jpg

InternationalDAF280002-vi.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...