Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישון ל125 סמ'ק

yohayde
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם עושים את זה על אופנוע הילכוים ידני אם יש דבר כזה בכלל ואם אפשר רק אוטומט ??

תודה לעונים

החלום השתנה ל106 xsi....

פורסם

אני כמעט בטוח שמלמדים רק על קטנוע (אוטומט) , בחיים לא שמעתי שמלמדים על 125 ידני ,אז בוודאות אני לא יכול להגיד לך,בכל מקרה הרשיון תופס גם על אוטומט וגם על ידני לא משנה על מה תלמד.

פורסם

אין מורה שמלמד על ידני, הכל על קטנוע בעל תמסורת רציפה(ווריאטור).

לעומת זאת , המורה שלי אמר לי שאוכל לקחת שעור על אופנוע גדול יותר והוא יסביר לי את התהליך.

בסופו של דבר למדתי לבד:-)

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

לומדים על טוסטוס אוטומטי 125 סמ"ק (או 100 סמ"ק, הרבה מורים מלמדים על סאניאנג MIO 100), אבל הרישיון בדרגה זו תופס גם לאופנוע 125 סמ"ק עם הילוכים רגילים.

בדרגה הגבוהה יותר (33 כ"ס) זה לא כך, ויש רישיונות נפרדים לאוטומטי ולרגיל.

פורסם

אם הכוונה לווספה הישנה, אז אי אפשר. המנועים שלה היו בנפח 150 או 200

הווספות החדשות קיימות במספר נפחי מנוע, על אלו עם מנוע 50 ו 125 מותר לרכב עם רישיון A2.

פורסם

גם אם יש לה רק 2 כ"ס היא לא נכנסת לדרגת A2.

רישיון A2 הוא רישיון לאופנוע בהספק עד 14.6 כ"ס, ושנפח מנועו אינו עולה על 125 סמ"ק.

• תוכן חדש...