Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ליפני כשבועיים החלפתי את רכבי לפיאט פונטו ספייס דגם sx60 ומאז האוטו מצוין אז ככה הבעיה היא כזו בימים האחרונים בעיקר שהאוטו בניוטרל אני מרגיש רעידות של כלל מרכב הרכב אם למישהו יש השערה דעה או כל דבר שיכול לעזור לי לטפל בזה תודה מראש...

בנוסף אם מישהו מכיר מוסך אמין וטוב שאני יוכל לפנות אליו זה יהיה מצוין...

בברכת שבת שלום....

פורסם

תושבת מנוע יכולה לפתור את הבעיה,

תושבת מנוע פגומה, מנוע לא יושב טוב ורועד-זז קדימה ואחורה ומרעיד את כול הרכב.

בנוסף תבדוק את סיבובי המנוע שלך בסרק, אם הם נמוכים מידי אז הרכב כאילו כול פעם נחנק ומזריק עוד דלק על מנת לא

להיכבות וזה גם יכול ליצור לך רעידה כי הוא על הקצה בין להיכבות לבין להישאר פועל.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

יש מוסך בראשון שאני ממליץ - אם האזור מתאים לך אז אביא לך את הכתובת.

תושבת אתה יכול להחליף בכול מוסך שמטפל ברכבים אלו, זה שטויות.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

כן מאיזור ראשון לציון זה מצוין לי.....

בשמחה אקבל פרטים

בנוסף הייתי רוצה בבקשה לדעת מה סוג שמן המומלץ ביותר לרכב שברשותי....

****נשמח אם תקרא(שוב) את כללי הפורום שמזכירות כי שלוש נקודות (...) אינן תחליף לסימני פיסוק מקובלים - הנהלת הפורום****

פורסם

מוסך כפיר באזור התעשיה הישן בראשון לציון

רחוב: פריימן יעקב 12 - ליד שופרסל ביג

מפה:

http://www.d.co.il/?city=%F8%E0%F9%E5%EF%20%EC%F6%E9%E5%EF&custId=1371090&custX=182348&custY=653701&esi=eab1f541e4f63eb56912ee6f5e222413&headingCode=28275&houseNum=12&language=HEB&page=Business-Features-Map&previousPage=Business-Customer&sessionId=221161218289885&street=%F4%F8%E9%E9%EE%EF%20%E9%F2%F7%E1

עם הרכב הקודם שלי טיפלתי שם הרבה.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

שלום לכולם בהמשך לבעיית הרעידות שהיו לי באוטו החלטתי ללכת למוסך לאחר נסיעה קצרה הוחלט להחליף תושבות מנוע לאחר שזה לא פתר את הבעיות הוחלט להחליף פלגים ולאחר שגם זה לא עזר החלפנו חוטי הצתב ואחרי שזה לא עזר החלפנו קוהל....

אז מה שהוחלט שצריך לפתוח ראש מנוע ואז לראות..

השאלה שלי האם הבדיקה מספקת? ומה איך עובד תיקון ראש מנוע ובנוסף מוסך טוב לעשות את הטיפול הזה?והערכה של המומחים לגבי מחיר...

תודה ויום טוב רן

פורסם

האם שמו חוטי הצתה ופלגים מקוריים ?

למה לא ניסו ניקוי בית מצערת וסעפת יניקה ? בדרך כלל זה פותר בעיה של רעידות.

מה לגבי בדיקת משאבת הדלק - האם המשאבה מספקת לחץ תקין ?

לפני שפותחים ראש מנוע אמורים לעשות בדיקות מאוד פשוטות כדי לדעת אם אין אטימה בראש המנוע.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...