Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחרור משבש לייזר מהמכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משבש לייזר לא ממש קשור לפורום אספנות, אבל אתם אלופים בכל הנוגע לשחרור מהמכס :)

הזמנתי משבש מארה"ב ולפי ההודעה במעקב משלוחים של דואר ישראל (זהו פריט EMS), המשבש "מעוכב בידי שלטונות המכס בישראל מה-06/08/2008". עדיין לא קיבלתי את ההודעה בכתב בדואר, אבל אני רוצה כבר לפעול.

האם אוכל להגיע לשם (בית המכס ביד אליהו?) ללא המכתב? מה הטלפון לבירורים ולמה לצפות? יכול להיות שיחרימו את המשבש? פעם שעברה הזמנתי עבור חבר וזה עבר ללא בעיה לאחר תשלום מכס + מע"מ. מדוע הפעם זה מעוכב?

ברשות הדואר הציעו עבור עמילות מכס כ - 180 ש"ח + הוצאות מיסוי. על סמך נסיונכם, האם זה שווה את הטירחה?

תודה.

פורסם

היי

העמילות לא שווה את המחיר כי ניתן לבקש מהם לאחר ששלחת אליהם את המסמכים, שישלחו את הפריט לבית הדואר הקרוב לביתך. כך שלמעשה אינך חייב להגיע אליהם כלל.

לגבי הדברים שכתבת על ערך המוצר - (בענין יוזמת השולח) - יש לך עדיין זמן לערוך את ההודעה, לכן ממליץ לך להוריד שורה זאת.

בברכה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תודה אבי.

עמילות המכס חוסכת לי עמידה בפקקים ותורים ופקידי ממשלה. אני עובד במהלך היום.

האם ייתכן שלמרות שימוש בשירותי עמילות מכס של דואר ישראל הם יחרימו את החבילה? למה בכלל קראו לי לשם?

פורסם

נשמע לי תמוה. מותר להשתמש אבל אסור לייבא => המשבש חייב להיות מיוצר בארץ ומונעים את יבואו => הפרה של הסכמי הסחר עם מדינות ארה"ב ואירופה.

פורסם
תודה אבי.

עמילות המכס חוסכת לי עמידה בפקקים ותורים ופקידי ממשלה. אני עובד במהלך היום.

האם ייתכן שלמרות שימוש בשירותי עמילות מכס של דואר ישראל הם יחרימו את החבילה? למה בכלל קראו לי לשם?

אתה לא צריך ללכת

אתה יכול לפקסס להם בפקס. המספר רשום למטה (במכתב שתקבל, חכה, יקחו עוד כמה ימים).

אני לא הייתי משלם 180 שקל סתם. עמיל המכס הוא לא אלוהים, יש חוקים, אם אסור לייבא משבש, הוא לא יכניס אותו לארץ, ויהי מה.

תקווה לטוב, ותקרא לזה רדאר מכמונות מהירות, הם חוקיים בארץ + יבוא שלהם חוקי בארץ.

פורסם

אסור לייבא ואסור להשתמש במשבש לייזר.

יש כאלה שהוברחו פנימה בתיקים של אנשים ויש כאלה שפשוט הוכרזו כדברים אחרים (מערכת לפתיחת שער חנייה ביתי וכו').

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מדובר בבליינדר או לייזר פרוטקטור? האחרון מוגדר כחיישן חניה. בשום מקום, אפילו האתר של היצרן, לא מדברים על יכולות שיבוש. האם ידועים מקרים שהחיישן לא שוחרר מהמכס?

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

הבינו... כל פקיד שם יושב על עמדת מחשב. פותחים את החבילה, נכנסים לאתר היצרן כדי להבין מה זה, אח"כ גוגל שופינג ואיביי כדי לעשות ממוצע מחירים. הבינו שמדובר במשבש. אחרי 3 שעות שהעברתי שם באמצע יום עבודה, המון תורים לעמדות שונות, פקידים מעצבנים וחסרי סבלנות, ישראלים מיוזעים שעוקפים בתור וכשמעירים להם הם מתממים, החלטתי לשלוח את זה חזרה לשולח. פעם אחרונה שאני מתעסק בזה :-(

פורסם
פעם אחרונה שאני מתעסק בזה

לפי מה שאני מסיק קנית לייזר פרוטקטור. מבין לגמרי למה ניסית לייבא עצמאית - המחירים בארץ שערורייתיים. זה ממש מתסכל שפקיד מכס מושתן יכול בכלל להפעיל שיקול דעת - הרי באתר זה מוצג כחיישן חניה והוא גם מתפקד ככה לפי הבנתי. נכון, הוא יכול לשמש גם כמשבש אבל כמעט בכל דבר אפשר לעשות שימוש לא חוקי.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...