Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הולדת הבן השני החלטנו לקנות רכב נוסף לאמא.

הרכב אמור להכיל שני כסאות רכב ולכן אנחנו הולכים לכיוון משפחתית קומפקטית.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות (עבודה, לאסוף את הקטנים...)

חשוב שהרכב יהיה בטיחותי וחסכוני.

התקציב שלנו הוא עד 40K.

חשבנו על מזדה לאנטיס או סובארו אימפרזה- מה אומרים המומחים?

(נא לא להציע ידני- עם שני צרחנים מאחורה אין לי סבלנות :-))

פורסם

לנטיס או אימפרזה לא שיא הבטיחות של אותה תקופה. אם כבר בטיחות בראש סדרי עדיפויות, מגאן יותר בטיחותית. אבל אוטומט שלה לא שיא באמינות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי להציא לך אימפרזה 2003 יד רשאונה מחברה צבע לבן 160 אלף קילומטר אוטומטי במצב טוב ללא תאונות המחירון בסביבות ה57 אלף לא זוכר בדיוק אני יכול להציאה לך ב46 אלף זה חורג קצת מהתקציב שלך אבל שווה אוטו לא ענתיקה אם אתה מעונין אני גר בטבריה שלח הודעה פרטית עם מספר טלפון ואני יחזור אליך

פורסם

סובארו אימפרזה ומאזדה לנטיס מכוניות אמינות.

בנוסף אני ממליץ להוסיף לרשימה את ניסן אלמרה - אמינה, מחיר מחירון נוח ולא יקרה לאחזקה.

hod82, אם אתה רוצה לעזור לאביך הסוחר למכור רכבים, תפרסם אותם בפורום הנכון (מכוניות- מכירה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...