Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. עזרתכם דחופה חברים.

פתחתי כבר בהיתייעצות לגבי הרכב כאן ולאחר עזרתכם הברוכה ,לקחתי אותו לבדיקה היום ולהלן התוצאות .

אודה לכם מראש על עזרתכם.

הרכב אגב הוא יונדאי גטס 2003 עם 60k ק"מ והיסטורית טיפולים במוסך מורשה.

נקודה למחשבה :הבוחן אמר לי בשיחה שהאוטו במצב טוב בכללי.ובפרט התייחס לשלדה נקייה למנוע וכו .

לעומת זאת בטופס הסיכום רשם בקשר למנוע לדוגמא :"בלאי פנימי,הספק נמוך, רעש אביזרי מתכת" ועוד .:shock:

אשמח לקבל חוות דעתכם +עלויות משוערות.

scan0001vg5.jpg

scan0004ov4.gif

פורסם

סה"כ הרכב נראה במצב בסדר גמור

יש בעיה בבלמים ככל הנראה (גלגל ימיני, אחורי אם שמתי לב נכון)

מעבר לזה, גש עם הרכב למוסך מורשה (דגש על מורשה !), קבלו הצעת מחיר לרג'קטים שיש לסדר, תסתדרו על המחיר ותתחדש.

לגבי מה שכתבו על המנוע, 90% זה שטויות, אולי צריך לסדר שטנגה בהילוכים, אולי תושבות מנוע.

במוסך יגידו לך בדיוק מה וכמה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור.ס. תודה רבה על התייחסותך .אשמח לשמוע עוד דיעות :)

מישהו מהחברים יוכל לתת הערכת מחיר ל אטם שסתומים ,שטנגה,תושבות מנוע לרכב זה (+/-)?

כאשר קלאץ' מפריד גבוה, מותחים\מחליפים עלות ? קריטיות ?

בקשר לבלמים שמת לב נכון הדבר יבדק ויסודר כמובן .

פורסם

בלמים אני לא יודע אבל זה בין 200 ועד 700-800 ש"ח (תלוי מה קורה שם)

שטנגה בין 100-300 ש"ח

תושבות מנוע 700-1200 ש"ח

אטם מכסה שסתומים 100-300 ש"ח

קלאצ מפריד גבוה- 70% שזה סתם כסת"ח, אם זה לא כסת"ח צריך לבדוק שחיקה שלו במוסך.

פורסם

כדאי לבדוק במוסך מדוע שילוב ההילוכים לא חלק. יכול להיות שמדובר בבעיה שנובעת משטאנה (שזה תיקון קטן יחסית) או הפרדה לקויה של הקלאצ' אבל יכול להיות שמדובר בתקלה פנימית של הגיר. שווה בדיקה.

שים לב שאתה צריך להחליף זוג צמיגים אחוריים. לא מומלץ לנסוע עם זוג צמיגים לא תואם על אותו הסרן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא ברור לי איך הבוחן כותב בטופס הספק נמוך 82 זה הספק שנימדד במפעל ואם אני לא טועה הם מודדים את ההספק על המנוע ובמכון בדיקה מודדים הספק בגלגל ולכן תמיד זה מראה הספק נמוך יותר ולכן תמיד התוצאה בערך 15% פחות מההספק המוצהר של היצרן אז ככה שאם הבדיקה הראתה 68.4 זה נראה לי תקין

פורסם

גם לי הדבר נראה תקין ולכן לא יחסתי חשיבות לנושא, יכול להיות שבמכון שאליו נכנס הבחור, זה חלק מהכסת"ח.

פורסם

חברים יקרים ,תודה רבה על היתייחסותכם. עזרתם לי מאוד בתהליך קבלת ההחלטה שהייתה די דחופה להיום מוקדם בבוקר מאחר וקבעתי במוסך מורשה של יונדאי .

היום רכשתי את האוטו :-).

אני רציתי לעדכן לגבי הבדיקה במוסך,בדיקה שעקבה אחרי רג'קטים שנמצאו בבדיקת הקניה לטובת משתמשים אחרים שימצאו בפרטים מעט עזרה,אם וכשיהיו במצב דומה.

ובכן,באשר ליכולת הבלימה הלקויה של הבלם האחורי ימני, נמצא שהמשאבה נוזלת.

בנוגע לנזילה הקלה של השמן,נמצא שאטם מכסה השסתומים פגום.

בעיניין ה "קלאץ' מפריד גבוה" נמצא שזה כס"תח רציני:idea: לרבות העברת הילוכים שנמצאה תקינה .

בבולמים האחוריים יש בלאי אבל לא דורש החלפה.

זהו זה,היה קצת ארוך קצת מייגע,אבל מרגיש טוב והכי חשוב למדתי המון ולא מעט בזכות פורום זה.

תודה לכולכם.

פורסם
לא ברור לי איך הבוחן כותב בטופס הספק נמוך 82 זה הספק שנימדד במפעל ואם אני לא טועה הם מודדים את ההספק על המנוע ובמכון בדיקה מודדים הספק בגלגל ולכן תמיד זה מראה הספק נמוך יותר ולכן תמיד התוצאה בערך 15% פחות מההספק המוצהר של היצרן אז ככה שאם הבדיקה הראתה 68.4 זה נראה לי תקין

שים לב שההספק שנבדק (68.4) התקבל ב 4240 rpm לעומת ההספק של היצרן (82) שמתקבל ב 5500 rpm

.

• תוכן חדש...