Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטער על שזה לא קשור, אבל יש דרך לחבר פלייסטיישן2 לאוטו כמה עולה התקנה כזאת? ומאיפה מסיגים מתקין??

טוב, אחרי שיצאת "וויג'לנטי" מכל העניין - פשוט תפתח ת'רד חדש על הנושא. תנסה גם לפני זה להריץ חיפוש על הנושא.

מבחינת מתחים - אם המכשיר עובד על מתח ביתי, אפשר לקנות לרכב מתאם ל220 AC ולהפעיל איתו את המכשיר, צריך למצוא מסך שיש לו חיבור מתאים - לא חושב שיש לך כאן בעיה.

כל השאר זה איפה ואיך להתקין את המכשיר, הספק והמסך ככה שזה יראה אסטתי (כמובן, לפי היכולת הכלכלית שלך).

יש גם פתרונות כמו ספק DC TO DC עד כמה שאני יודע למכשירים כאלה - אבל הידע שלי לא מעמיק.

הכי טוב שתפתח ת'רד בנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא נכנסתי לת'רד וגם לא קראתי אותו בכלל ואני לא מתיימר להבין יותר מידי בתחום המחשבי רכב למרות היותי טכנאי PC מעולה ואיש הייטק מן המניין וכל שאר הירקות אבל אני חייב להתייחס לצורת הכתיבה שלך שכן לא קראת את כללי הפורום כלל וכלל ודילגת על החברים הטובים שלך סימני הניקוד מה זה איך אפשר לקרוא את זה? נכון קשה?

בלתי נסבל!

רק בגלל צורת כתיבה כזאת אני ועוד רבים מתעייפים מלקרוא את הת'רד ופשוט מדלגים עליו.

חבל.

אחרי תגובה מאוד בוטה שכתבתי להודעה המצוטטת, המנהלים מחקו את תגובתי ובנוסף קיבלתי אזהרה.

נכון, הגזמתי ללא ספק אבל תבינו כמה היה מעצבן לקרוא את זה. אני מבין שהיה לך מה להגיד, אבל יש צורה ודרך יפה יותר.

אני מתנצל שאני כותב בפורום בזמן הפנוי המועט שיש לי, כך שאני פחות מקפיד על הניקוד אבל אם היית פונה אלי בצורה קצת יותר תרבותית ולא כמו שעשית אז הייתי לוקח לתשומת לבי ומראה התחשבות. הדרך שבה בחרת להעביר את הדברים הייתה מאד מרגיזה ובמיוחד שזה בא מאחד שלא קרא והשתתף בת'רד.

פורסם

טוב מר אוראל יצחקי אני כתבתי לך את התגובה הראשונה ולאחר שעבר קצת זמן מאז וכמה וכמה עמודים מאז אני מקווה שהבנת שזה לא כזה פשוט העניין ועם הרבה דילמות לכל דבר.

לכל המומחים שקופצים להגיד שזה הדבר הכי קל בעולם יש אנשים שלא יעזור כל הידע שיש לכם, פשוט לא מעוניינים בפתרונות שלכם מכל מיני סיבות הגיוניות, ולא הגיוניות.

אחרי שהחלטתי לשבת ולקרוא את כל התגובות סתם מתוך שעמום אני מקווה שלמדת קצת ושדיברת עם אנשים ושעברת בפורומים בחו"ל עם ניסיון עשיר וטעויות בכמויות.

לדעתי אתה מתעכב על פיתרון שלעניות דעתך יותר פשוט בשבילך אבל בשורה התחתונה איך שלא תהפוך את לא יוצא חצי יעודי לרכב ואפילו לא בכאילו.

יש אנשים עם ידע עצום, יש אנשים עם מערכות כאלו ברכב שטעו כבר , תלמד מהם ותקשיב ואולי תחסוך איזה כמה גרושים.

אני חושב שאולי כדאי שתגיד תכלס מה עכשיו אתה רוצה, מצפה, איזה אופציות אתה צריך ואיזה לא. תן תקציב שאתה לא מוכן לעבור ותראה איך הדברים ירוצו, אם יתאים לך מה שמייעצים לך פה אז לך על זה, אם לא אז חבל.

אני חושב שכמעט באו והסבירו לך איפה לשים את הברגים במחשב אם אתה אוסף את כל התגובות יחד.

בהצלחה שיהיה לך עם הפרוייקט.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אני מודה לאנשים פה על כל העזרה ורשמתי מה אני רוצה ואם לא רשמתי אני ירשום עכשיו שוב.

אני רוצה מחשב לרכב שיהיה לי בו אינטרנט GPS מצלמת רוורס שירים ויכולות לראות סרטים או קליפים, אני צריך לחבר אותו למערכת ב15,000 ש"ח בערך וצריך לפחות 200 גיגה זיכרון.

בקשר לתקציב אני מעדיף לבזבז כמה שפחות אבל אם ישתלם להוציא עוד אין לי בעיה, בעיקרון אין תקציב מדויק אבל מה שיהיה צריך אני יקנה בלי בעיה, בקיצור אני רוצה פרוייקט משתלם.

פורסם

לא קראתי את הת'רד כי רובו כתוב בצורה שקשה לקרוא אותו.

אני לא חושב שזאת היתה תגובה בוטה זאת היתה תגובה שמראה לך אחד לאחד איך הת'רד נראה, לא גידפתי ודיברתי לגובה העיניים - אני חושב שרוב הת'רד כמעט בלתי קריא, אבל לאנשים באופן כללי יש יכולת מסויימת לקבל ביקורת בונה - חלקם לא מסוגלים לקבל ביקורת בונה בטענה שהיא בוטה או מעליבה.

תקרא את מה שאני כותב ותנסה להבין מה אני מנסה לאמר - אתה תראה שאני הרבה יותר "חיובי" ממה שאתה חושב.

בכל מקרה - נעזוב את זה, היסטוריה. הלאה. ואם זה במקום מבחינתך - הכוונה לא היתה להעליב אלא לשפר - אני לא מתכוון להתנצל על זה שלא קוראים בין השורות.

עכשיו - לגבי הנושא של מחשב לרכב - יש כאן ת'רד ארוך מאוד של חבר פורום בשם עתיד שתרם רבות לנושא הזה וגם נתן לי המון השראה.

אפילו הורדתי את דסטינייטור 7 אבל בסוף קניתי בארה"ב מכשיר GPS פשוט של MIO דגם C230 ובסוף גם פרצתי אותו וחשפתי את מערכת ההפעלה שלו והוא כרגע עובד על IGO בכלל ולא על MIOMAP.

תלוי מה אתה רוצה לעשות ברכב, בשביל MP3 ורדיו יש היום מכשירי DVD שגם מנגנים סרטים וגם מתחברים לIPOD שיכול לפתור לך את כל בעיית האכסון, תוסיף לזה עוד מכשירון GPS קטן שכזה ורוב הצרכים שלך נענו.

אני לא רואה מה הטעם לאינטרנט ברכב באופן אישי ויש מספיק מקום ברכב להסתדר עם כל הדברים האלה ככה שאני ירדתי מהרעיון של מחשב לרכב.

במידה ויש לך רכב שאפשר להתחבר למנוע שלו ולשנות את ההתנהגות שלו - מחשב לרכב יכול להיות תוספת מעניינת ביותר - בייחוד אם אתה משיג את הכבל והתוכנה שמנהלים את המנוע. ראיתי אנשים עושים את זה עם פאסאט.

מעניין שגם לנתיב וגם לפוקליסט לפי מה שהבנתי יש את השילוב הזה - פאסאט (לפחות בסמלון) ומחשב לרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניראה לי שזה מענה אוטומטי שרק אומר GPS DVD MP3 כל 4 הודעות..

עריכה: אני חייב להוסיף משהו שמישהוא כתב פה פעם: "סגירת הת'רד הזה משולה ליריה בכלב גוסס.."

עם ככככללל הרצון הטוב...

פורסם

אם כך אז לא הבנת מה רשמתי לך.

1. זה שיש לך מערכת ב 15K זה שווה לתחת, מצידי שתהיה גם ב 38K. דבר איזה רכיבים יש לך, איזה HU? איזה מגבר?

יש כל מיני מכשירים עם כל מיני אופציות שאולי אפשר לנצל לפתרונות בשבילך.

2. מחשב נייד או נייח?

3. מסך מגע נשלף או כזה 2DIN?

4. איפה אתה רוצה שתהיה הבניה בשבילו?

5. איך אתה רוצה שתעבוד ההדלקה שלו?

6. אתה המצלמה אתה רוצה לחבר למסך או למחשב?

ועוד כל מיני שאלות שכבר עברו במהלך כל הת'רד הזה. אני מאמין שעברו על כל הדילמות.

ברגע שתדע מה אתה רוצה יהיה גם יותר קל להבין איך הדברים ייראו, איפה יהיו, כמה יעלו ומה יהיה טיב ההתקנה.

*אהבתי את התגובה בן:roflmao:

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אני יפרט כמה שאני זוכר בהודעה הזאת מה יש לי ומה אני רוצה.

יש לי מגבר של נאקמיצי רמקולים קידמיים ואחוריים הכי חזקים של הרטז קומפוננט סאב של הרטז ואני מתכוון לקנות מונובלוק של JL

עכשיו אני רוצה מחשב נייח כי הבנתי שזה עדיף לאוטו, אני רוצה אינטרנט GPS אפשרות לראות סרטים קליפים DVD ולשמוע שירים, לגבי המצלמת רוורס זה לא דחוף לי אבל עדיף ואין לי מושג לאן לחבר אותה מה שיותר טוב עדיף.

לגבי המסך, חשבתי על 2DIN אבל הבנתי שעדיף לי נשלף כדי שאני יוכל לכוון אותו בגלל הפרעות מהשמש וחוץ מזה כדי שאני יוכל לראות בדיוק בזוית שאני רוצה, למרות ש2DIN הרבה יותר יפה כי זה נראה מהחברה.

לגבי ההדלקה של המחשב אני רוצה שהוא ידלק שאני נותן חצי סוויטץ ושיתכבה שאני מכבה את האוטו ( זה לא הורס? ).

פורסם

ת'שמע, מצאתי פיתרון מושלם בשבילך, מחשב גם ככה לא תקנה, אז לפחות תקנה NOKIA N95 יש לו חיבור למסך חיצוני, יש לו כרטיס זיכרון של איזה 5 ג'יגה, וישבו את כל צירופי שלושת האותיות שאתה כל כך אוהב, GPS DVD MP3 WIFI

(טוב נו WIFI זה 4..) תוכל להוציא אותו כשתרצה, הוא מתפקד גם כפלאפון :shock: ויש לו כרטיס קול סטראופוני מובנה.

הוא דולק תמיד(פחות בעיה אחת), יש אחריות מהחברה, לא תופס מקום, אפשר להחליף שירים בקלות, מגיע עם מספרי טלפון של שלוש כוסיות default!! מה עוד אפשר לבקש..

פורסם

אוראל שלום

קראתי כמעט כל מה שנרשם פה מההתחלה והגעתי למסקנה שאתה פשוט לא לומד ממה שרושמים לך, אתה שואל, עונים לך הרבה אנשים ואתה ממשיך לשאול בדיוק את אותה השאלה שוב ושוב בלי שום התקדמות. אם זאת ואף על פי כך אני באמת רוצה לעזור לך ומקווה שהתשובה שלי לא תעלם אי שם בתת מודע ותצוץ כשיהיה מאוחר מדי וקנית דברים לא מתאימים.

אני רק אקדים ואומר שיש לי כמה שנים טובות של נסיון עם הנושא שעליו אתה שואל (שלא לדבר על פוקליסט - מאוד מנוסה בתחום) ויכול לענות לך בלב שלם.

1. בחירת הרכיבים - מן הסתם, הפתרון הכי טוב יהיה מחשב שצורך כמה שפחות חשמל ולכן מעבדים או כרטיסים למינהם שדורשים המון חשמל כדאי שירדו מהפרק כי חבל על כל "טיפת חשמל" ברכב. כל עוד אתה מתכנן להשתמש במחשב של הרכב לישומים סטנדרטים כמו לשמוע מוזיקה, לראות סרטים, לנווט, להפוך אותו לדיבורית BT, לגלוש ברשת או לקבל עדכונים שונים דרך הרשת ואפילו לשחק במשחקים מאוד פשוטים אפילו מחשב עם מעבד VIA Eden יעשה את העבודה בלי שום בעיה, היתרונות במעבד כזה הם מעל הכל צריכת חשמל מאוד נמוכה, ובדגמים מסוימים גם לא נדרש מאוורר מה שעושה אותו אטרקטיבי כי הוא לא יוסיף רעשי רקע ברכב.

VIA C7 הוא מעבד משתלם לטעמי היות והוא צורך מעט חשמל, מספיק מהיר וזול.

אם זאת גם מעבד כמו Intel Core 2 Duo בדגמים מסוימים (כמו דגמי ה L) יכול להיות בחירה טובה היות והוא חסכוני בחשמל ומהיר משמעותית יותר מה VIA

אתה יכול להתרשים מנתוני צריכת חשמל של כמעט כל מעבד שקיים ב wiki הזה

2. אספקת החשמל - מאוד מאוד מומלץ להשתמש בספק כח DC-DC עם בקר כיבוי/הדלקה מובנה וממש אבל ממש לא כדאי להשתמש בספק ביתי רגיל ולהמיר את המתח בעזרת ממיר AC-DC. הספקים היעודים לרכב תוכננו לקבל 12V של מתח קבוע, מתח אחרי סוויץ ומינוס כדי שיוכלו לדאוג לכבות את המחשב בצורה מסודרת כשאתה סוגר את הסוויץ וכמו שפוקליסט אמר ידאגו לנתר את המצבר ולכבות את אספקת החשמל מהמחשב במידה והמתח יורד (היות ומחשב צורך זרם נמוך גם כשהוא מכובה דרך מסילת ה 5V). ספקים כאלה עדיפים היות ואין בזבוז אנרגיה מומרת, אין תקלות כמו התחממות שאופינית לממירי המתח, אין בעיות של פירוק המצבר במצבים קיצוניים, אין תוספת רעשים שנכנסים בסוף דרך כרטיס הקול בגלל ממיר המתח (לי אישית זה קרה), והכי חשוב אתה לא צריך לדאוג כל פעם לכיבוי המחשב בצורה ידנית כשאתה יוצא מהרכב היות ובקר הכיבוי על הספק מטפל בזה עבורך, ממיר מתח יפיל את אספקת החשמל ברגע שתוציא את המפתח מהסוויץ בצורה מיידית (במקרה היותר גרוע אפשר לחבר אותו שתמיד יהיה דלוק גם בלי סוויץ ואז בכלל שישו ושמחו אם המצבר שלך).

דוגמאות לספקי כח DC-DC עם בקרים מובנים קיבלת מפוקליסט, תן לי רק להוסיף עוד אחד, זול יותר, בסיסי ועושה עבודה מעולה, בשימוש אצלי, אצל עתיד ועוד רבים אחרים - M2-ATX

3. חום - אנרגיה יוצרת חום, ככל שהמחשב יצרוך יותר חשמל ככה יווצר יותר חום, אתה לא רוצה חום היות ורכיבים אלקטרונים לא "אוהבים" חום, זה משפיע לרעה על הפעילות השוטפת ועל אורך החיים שלהם, ככה שמאוד מומלץ לבחור נכון את הרכיבים. גם פתרון כמו לפטופ, אפילו אם איכשהו היה מחובר דרך בקר כיבוי והדלקה בצורה כזו או אחרת, יהיה פחות עדיף היות יהיה פחות סביל לחום ממחשב יעודי שתוכנן לעבוד בחום.

4. מארז - אתה בטח לא רוצה לתפוס את כל הבגאז בשביל מחשב נכון? אם אני צודק אז אני ממליץ לך להתחיל להכיר את המושג MiniITX, מה שזה אומר זה תקינה סטנדרטית בינלאומית של גודל קטן מאוד ללוחות אם, מה שאוטומטית מוריד את גודל המארז פלאים. לי, לפוקליסט ולרבים וטובים יש מחשבים בתצורה MiniITX עם שילוב של מארז מגניב שתוכנן לרכב שנקרא VoomPC, שבעצם נראה יותר כמו מגבר של רכב ממחשב היות וכולו בנוי מצלעות קירור שמטפלים יפה בבעיות החום של הרכב. אם אתה מעדיף לא ללכת לכיוון הזה אתה יכול לחפש מארז גדול יותר אבל עדיין קטן יחסית למחשבים ביתיים שמיוצר תחת תקינת ה MiicroATX או אולי לייצר מארז בעצמך, דוגמא טובה היא הפרויקט של עתיד שבנה בעצמו משהו לא גדול מדי ועדיין משתמש ברכיבים יותר סטנדרטיים שקל יותר למצוא.

קישור ל VoomPC החדש

5. סאונד - רשמת שיש לך מערכת טובה בבית, אני מניח שאתה מתכוון למערכת שאתה מתכנן להתקין ברכב, אם כך כדאי שתבין שעיבוד הצליל הוא נושא מאוד גדול ומסובך, מאוד חשוב שתתפקס למה אתה מצפה מהמחשב בנושא עיבוד הצליל. האם אתה מחבר את המחשב בנוסף לרדיו דיסק? האם אתה תעבוד עם קרוסים אקטיביים או פאסיביים לקומפוננט, איפה יהיה ה EQ אם בכלל ועוד הרבה שאלות חשוב להבין לפני שאני מתייחס בכלל לנושא.

6. תכנת Frontend - אתה עדיין לא שם בדיוק אבל יש המון תכנות שפותחו כדי לתת לך את כל מה שאתה צריך ברכב בצורה נוחה, יש הרבה כאלה וכל אחד בוחר אתה מה שהוא מעדיף.

אתה יכול למצוא כאן סקר שנערך בנוגע לתכנת ה frontend הכי מומלצת על ידי חברי mp3car

7. מסך נגיעה - מומלץ בחום מסך נגיעה שכן הוא נותן לך שליטה טובה על המחשב בעזרת תכנת ה frontend. יש מספר דגמים וסוגים אבל הכי נפוצים הם מסכי נגיעה 7", יש כאלו שהם motorized ז"א מותקנים ב1DIN ונפתחים חשמלית ואחרים שהם קבועים ותופסים מקום נכבד, בד"כ דורשים התאמות כדי להתקין אותם. נראה לי שמישהו שאל קודם אז אין עדיין מסך נגיעה 7" double-din עם חיבור VGA למחשב. היה אחד והוא היה יקר מדי ונעלמו עקבותיו.

יש כאלו שהם יותר טובים באור יום ואחרים פחות טובים. בארה"ב החברות ששולטות בתחום הם Xenarc (יקר) ו Lilliput (זול).

8. הזמת הרכיבים - אם אתה מחליט ללכת על משהו שקשה למצוא בארץ כמו ספקי ה DC-DC או מחשבי ה MiniITX אז או שתחפש פה בלוח יד שנייה או שתלמד איך מזמינים מ eBay, היות וזה לא קשור ישירות לנושא מצאתי טרד אחר שמישהו פתח שיכול אולי לעזור לך - כנס לכאן.

אני מאחל לך הרבה בהצלחה עם הפרויקט ותיקח בחשבון שאני לא ממליץ לאף אחד שלא מאוד נהנה ממחשבים להתקין מחשב ברכב, זה סיפור לא פשוט לאדם שלא בקיא בתחום.

פורסם

תשובות מצורפות בציטוט

גם אני חושב על פרויקט דומה, ונראה לי שאני אלך על אופציית המחשב נייד.

רק יש לי כמה שאלות. איזה כרטיס קול צריך לחבר למחשב? הרי צריך כרטיס שיהיה בעל 3 יציאות RCA. מומלץ להשקיע על כרטיס איכותי ,נכון? אפשר לקבל כמה המלצות וטווחי מחירים לכרטיסים האלו?

נושא כרטיס הקול הוא לא בחירה פשוטה, יש כל מני אפשרויות וכל אחד בוחר את מה שהוא מעדיף.

בגדול יש לך אפשרות לעבוד עם כרטיס קול של Creative ודרייברים מיוחדים כחלק מפרויקט שנקרא KX Project שיתנו לך משחק כמעט בלתי מוגבל עם כל הערוצים של כ. הקול (7.1 בד"כ) בעזרת שליטה מלאה על ה DSP של כ. הקול. היתרון הכי בולט פה הוא שהעיבוד מתבצע על כרטיס הקול ואתה לא צריך מחשב חזק.

אם אתה רוצה שליטה ללא פשרות וכרטיסי קול יותר יוקרתיים אתה צריך לעשות את העיבוד בעזרת תכנות כמו Console ואחרים. זה ידרוש מחשב עם מעבד חזק יותר מ C7 של VIA (לפי מה שהבנתי). נפתח wiki מאוד מעניין על הנושא - כנס לכאן.

בנוגע לכרטיסים ספציפיים אני לא רוצה להתייחס כרגע כי קראתי על כל מני פרויקטים מעניינים אבל לי יש נסיון רק עם שיטת ה KX, אם אתה מעוניין בה, כרטיס כמו ה Audigy 2 ZS PCI יעשה עבודה נהדרת.

יש לי סובארו b4 ומי שמכיר את הרכב אז בקונסולה המרכזית בין תאי המזגן, יש מן תא כזה, ששם התקינו לי את הדיוידי עם מסך נשלף טאצ' שיש לי. האם הדיוידי הזה יוכל לשמש כמסך טאצ' גם למחשב? או שיש צורך להחליף אותו במסך נשלף טאצ' יעודי?

תשכח מזה, לא רק שלא יהיה לך TOUCH, גם האיכות של הוידאו שתוכל להוציא דרכו (דרך יציאת ה RCA) היא לא מתקבלת על הדעת. אתה צריך להחליף את המסך אם אתה רוצה מסך נורמאלי למחשב.

איזה עוד אביזרים צריך לרכוש לפרויקט על מנת שיהיה מושלם? דונגל בלוטות' יש לי, מקלט GPS שעובד על בלוטות' גם יש.

יש משהו שפספתי? השימוש הוא בסיסי לגמרי, שירים,קליפים,ניווט,דיוידי,ואולי אינטרנט מידי פעם, לא חושב שזה יהיה הכרחי.

לא פספסת, אולי FM Tuner USB אם אתה לא שם גם מכשיר בנוסף למחשב, גם מקלדת ועכבר קטנים ונוחים יעזרו למקרים קיצוניים או אולי אפילו שלט קטן אם אתה מאלה :)

מה בנוגע ל preout כשמדובר במחשב לרכב? איך זה נמדד? על פי הכרטיס קול? כי כרגע הדיוידי שיש לי הוא של קלריון והוא מוציא רק 2 preout לעומת המכשיר הקודם שהיה לי של פיוניר שהוציא 4. אין לי את האפשרות לעלות גיינים יותר מידי, כי נכנס לסיפור גם רעש מנוע, ואם כבר הזכרנו רעשי מנוע? אין את כל הדברים האלה עם carpc ?

תודה.

אל תצפה לPREOUT יותר גבוה מ-2 וולט בערך מרוב הכרטיסים היום, אבל אני לא בקיא במספרים של כל אחד.

בנוגע לרעש, התקנה נכונה לא תוסיף רעשים. המלצה אישית שלי, למקם את המחשב והמגבר/ים בקירוב.

בהצלחה

• תוכן חדש...