Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי קצת על הValentine1 ועל הבליינדר M-20

ואני די קצר בכסף.

ככה שיש לי אפשרות לקנות אחד מהשניים לא ידעתי שצריך את שניהם

אני יודע שהוולנטיין עוזר בתפיסה של מצלמות למשל, ושל הדבורה

אבל אם יש לי את הM-20 אני לא מוגן מהכל ?

אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק למה כדאי לי לרכוש את שניהם או אחד מהם זה יהיה מעולה.

תודה רבה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההבדל הוא שהM20 (ובכלל, עדיף M40) הוא משבש לייזר. משמע, אם עומד אדון שוטר בצד הכביש עם אקדח-לייזר, הוא לא ידע באיזו מהירות אתה נוסע ויקבל ERROR.

אין לבליינדר שום השפעה כנגד מצלמות (קבועות על עמודים, או כאלו שמותקנות בניידת) ו/או כנגד "הדבורה".

הולנטיין 1 הוא גלאי רדאר ולייזר. משמע, אם עומד אדון שוטר בצד הכביש עם אקדח לייזר ויורה על רכב אחר, סיכוי טוב שהוא יגלה את זה מבעוד מועד ויודיע לך על כך.

אם תהיה ניידת עם מצלמה בצד הדרך, מצלמה קבועה פעילה בצד הדרך, ו/או ניידת עליה מותקנת "דבורה" - המכשיר יודע לך על כך.

לעומת זאת, אם השוטר עם הלייזר יורה עליך - נתפסת. המכשיר יודיע לך על כך, אבל זה כבר יהיה מאוחר מידי (בד"כ).

אם לא תראה את המצלמה/ניידת ולא תוריד מהירות באופן מיידי - הלך עליך. תצולם.

יש הבדל מהותי בין השניים.

אישית, במקרה של בחירה בין אחד לשני - הV1 היה הבחירה שלי (והייתי מביא אותו עצמאית מחו"ל במחיר מגוכך של פחות מ2000 שקל, ולא בכמעט 5K שרוצה ה"יבואן" בארץ).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם הולנטיין מודיע לך שיורים עלייך אז בעצם כבר נתפסתה לא?או שהוא מודיע עוד לפני שהקרן פגעה באוטו שלך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תחשוב, דני, תחשוב.

איך יידע הגלאי להודיע שקיים לייזר אם לא פגעה בו קרן?

הגלאי עוזר אם "הפגיעה" הראשונית של קרן לא הועילה להשיג מדידה ו/או היתה מוקדמת מטווח ההרשעה היעיל של המכשיר (כלומר, השוטר לזר על הרכב ממרחק לבדיקה ראשונית) ו/או פגעה בך קרן שהיתה מיועדת לרכב אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי הגלאי שולח קרניים לכול הכיוונים ואים הוא קולט קרן של מכשיר כולשהו הוא מודיע לך.

כלומר וולנטיין1 לא שווה כלום בלי בליינדר,נכון?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

:|

בקיצור M-20 זה טוב רק לליזר לא למצלמות וולנטיין לא טוב לליזר אלא אם כן זה לא ידני הבנתי נכון ?

כמה יעלה לי לקנות M-20 מחול ?

אני יודע שאפשר להביא את הולנטיין מאיביי ב500 דולר כולל משלוח

פורסם

נקודה נוספת חשובה...

השימוש ב-V1 הוא חוקי, השימוש בבליינדר לא חוקי.

לא שזה היה משנה לי אישית אם הייתי רוצה לרכוש בליינדר, אבל אם מישהו מתלבט...כדאי שיהיה מודע גם לסוגיה הזאת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
נקודה נוספת חשובה...

השימוש ב-V1 הוא חוקי, השימוש בבליינדר לא חוקי.

לא שזה היה משנה לי אישית אם הייתי רוצה לרכוש בליינדר, אבל אם מישהו מתלבט...כדאי שיהיה מודע גם לסוגיה הזאת.

לא רלוונטי חוקי לא חוקי :-)

פורסם
ההבדל הוא שהM20 (ובכלל, עדיף M40) הוא משבש לייזר.

מי קבע ש-M40 עדיף ? מעבר לכך, M40 ו-M20 כבר לא מיוצרים. כיום ישנם M45 ו-M25 לרכבים.

M-45 מיועד למשאיות וג'יפים ואין בו צורך לרכבים פרטיים.

Blinder M25 מיועד אך ורק לשבש קריאת מהירות ע"י אקדח לייזר משטרתי. בפועל, עובד בצורה מושלמת.:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

הM40 (וכיום M45) הפך להיות עדיף ביום שמשטרת ישראל התחילה ללזור על רכבים מאחורה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תרשו לי לדחוף את ה5 סנט שלי בשעה הזויה שכזאת ואחרי שחזרתי הבייתה קצת שבור נפשית:

לייזר=שוטר שעומד בצד הדרך ותופס אותך, זאת אומרת שאתה צריך לפספס אותו (ניידת שלמה) בשביל לא להיתפס.

דבורה זה ג'טה בצבע שמפנייה שנוסעת לידך בכביש או לחילופין קילומטר שלם מאחוריך, ואין לך מושג מזה.

מצלמה זה משהו שיכול להיראות כמו מאזדה 3, טויוטה קורולה, ג'טה, או כל דבר אחר שרק בא להם.

עכשיו תגיד לי אתה, מה יותר קל לאתר - רכב סמוי שלא צריך לעצור אותך בשביל דו"ח, או לחילופין יכול להיות גם קילומטר ממך על הכביש ולקלוט אותך.

או שוטר עם אפוד זוהר וניידת שחונה בסוף של ירידה, או אחרי עיקול מהיר? וחייב לעצור אותך בשביל לתת דו"ח(!).

אני אישית הייתי מוותר על הבליינדר כדי לא להסתבך ונוסע לי עם הולנטיין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תרשו לי לדחוף את ה5 סנט שלי בשעה הזויה שכזאת ואחרי שחזרתי הבייתה קצת שבור נפשית:

לייזר=שוטר שעומד בצד הדרך ותופס אותך, זאת אומרת שאתה צריך לפספס אותו (ניידת שלמה) בשביל לא להיתפס.

דבורה זה ג'טה בצבע שמפנייה שנוסעת לידך בכביש או לחילופין קילומטר שלם מאחוריך, ואין לך מושג מזה.

מצלמה זה משהו שיכול להיראות כמו מאזדה 3, טויוטה קורולה, ג'טה, או כל דבר אחר שרק בא להם.

עכשיו תגיד לי אתה, מה יותר קל לאתר - רכב סמוי שלא צריך לעצור אותך בשביל דו"ח, או לחילופין יכול להיות גם קילומטר ממך על הכביש ולקלוט אותך.

או שוטר עם אפוד זוהר וניידת שחונה בסוף של ירידה, או אחרי עיקול מהיר? וחייב לעצור אותך בשביל לתת דו"ח(!).

אני אישית הייתי מוותר על הבליינדר כדי לא להסתבך ונוסע לי עם הולנטיין.

אני חושב כמוך, אבל מי שחושב אחרת יטען:

• ממל"ז הוא אמצעי האכיפה הנפוץ יותר של משטרת ישראל
  • חלקן של המצלמות הוא קבוע ולכן קל מאוד להתגונן בפניהן, פשוט מאיטים לפני כל אחת

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אולי הגלאי שולח קרניים לכול הכיוונים ואים הוא קולט קרן של מכשיר כולשהו הוא מודיע לך.

כלומר וולנטיין1 לא שווה כלום בלי בליינדר,נכון?

דני, איך קרן מגלה קרן וממתי גלאי הוא אמצעי אקטיבי?

ואיך המשפט האחרון שלך מתיישב עם מה שכתבתי?

תקרא עם תשומת לב ואז תשאל, אחרת זה דו-שיח של חרשים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כספר, מי שיגיד את זה - יש לי רק תשובה אחת בשבילו.

הדבורה!

הדבר היחיד שמפחיד אותי על כבישי הארץ (אחרי כבישי הארץ עצמם והנהגים) זה הדבורה.

את השוטר עם הלייזר אתה תראה הרבה מראש (ואם אתה לא רואה אותו הרבה מראש, אז אתה נוסע מהר מדי במקומות בלי שדה ראייה), את כל השאר אתה עלול לפספס וכן, גם מצלמות אפשר לפספס, בתור מי שנסע הלוך חזור לבאר שבע(כביש 40) על 160 (מטר בשעה) לפני כמה ימים, אני דיי לחוץ :) (למרות שלדעתי הורדתי מהירות בזמן בכולן ולא זוכר פלאשים :)).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...