Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - מכונית מונעת באויר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במאגזין רכב שאני קורא בזמנו הייתה כתבה על טאטא מונעת אויר. מדובר במנוע בוכנה שעובד על אויר דחוס ויכול לשמש גם כמדחס כדי "לטעון" אויר מחשמל. גם, אויר שהוא יוצא בלחץ גבוה, מאוד קר, לכן יש מזגן ב"חינם".

ככל שאני יודע, ישראל היא בין המדינות שקנו זכות לייצור מנוע כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מישהו רשם פה לא מזמן שיגיע יום שנוכל לנסוע על פלוצים.. אני חושב שזה עובד על אותו עקרון :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יום יבוא והמכונית לא תצטרך לתדלק בתחנת דלק

היא תעבור ליד תחנת הדלק, תריח את האויר עם אדי הדלק ותתדלק את עצמה כתוצאה מכך.

פורסם

כן כן ויבוא יום ולא יהיה צבא ולא יהיו מלחמות.:wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
כן כן ויבוא יום ולא יהיה צבא ולא יהיו מלחמות.:wink:

איזה משפט ישן:-D

איך אני זוכר שאמרו לי את זה .

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם
יבוא יום ובו אנו נחר... אממ נעשה את צרכנו והאוטו יסע על זה. :-D

:|

אני לא חושב.

אם כבר במקום חרא זה יהיה פיפי.

ובמקום ידיות הדלק בתחנה זה יהיה אחמ אחמ.....:wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

יצא אחלה ריח מהאגזוז כל המדינה תריח כמו שירותים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
Guest תמיר .א.
פורסם

הם שחכו לציין שזה מנוע בספק נמוך עד עלוב, שתווך הנסיעה הזה במצב מעבדתי, חישוב ע"י נוסחאות ללא הפסדים.

בקיצור לא בשבילנו, מערכות אווירודינמיות מייצרות רעש רב בכדי להיות אפקטיביות (מברגות פטיש פנואמטיות של פנצריות). אם תחברו לא מפלט-משתיק, הוא יאבד כ30% מהכוח שלו.

צריך להתמקד בחשמל מצבר ומיימן זה הפיתרון הסופי.

ד"א פיתחו קירור יוני למחשבים, מי שלא יודע זה גוף קירור מיוחד שעובר בו מתח מאוד גבוה שגורם לדחיפת אוויר,לא שום דבר מכני שזז או מרעיש !.

וזה מוביל אותו לעוד 100 שנה, מדחפים של רחפות על דחיפת חשמל וללא שום דבר מכני. (חלליות חוצונים??!).

תמיר

• תוכן חדש...