Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתה אומר ככה:roll:

בדיוק הבאתי בירה ופיצוחים

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
אתה טועה!

בעת שהוא נפתח כבר לא היה לו שום ערך.

אם טרחתם להגיב - היה לו עוד איזשהו ערך (גם אני חושב שחסימת הרכב זה לא הפתרון).

לאחר שזה גלש להאשמות אישיות - אני מקווה שהמנהלים יפשוט ינעלו. זה כבר מספיק.

alfa 156 2.5.

פורסם
למזלי הרב את לא מכירה אותי כלל, אבל אני מכיר את חלק מהדיירים בבית שבו את גרה , ואם אני מספר מעשיות גבירתי הציירת , שחברה איתן דאג להרוס את המבנה של פח האשפה , תקני אותי בטעויות שלי..

דרך אגב, לבית אין טאבו עדין (וזה בגללך), אלא הערות אזהרה , אז אם את מדברת על דיוקים , דייקי גם את.

החצר והבנין כולו שלך..., כן את גם הוזה בנוסף לכול, דבר אינו שלך אולי פעם זה היה של אבא שלך אשר מכר את השטח לקבלן, וכמו שנאמר בית המשפט יקבע בספטמבר מה שלך ומה לא , אף על פי שערכה נמוכה יותר אמרה בדיוק מה שלך (וזה לא הרבה).

אני מציע לך לעלות את הרכב באש + לפנצר לו את הגלגלים רק תקראי לנו לצלם לפני, בדיוק כפי שצילמנו את מבנה פח האשפה נהרס על ידי חברת דאז איתן..

אני באותה הזדמנות אקרא למשטרה על מנת שכבר תבצע לך איסוף , ונפתר מעונשך.

טוב, הגיע הזמן.

אתה תצטרך לרדת למחתרת.

מקסימום בוא למרכז, נדאג לך פה.

פורסם
אם טרחתם להגיב - היה לו עוד איזשהו ערך (גם אני חושב שחסימת הרכב זה לא הפתרון).

לאחר שזה גלש להאשמות אישיות - אני מקווה שהמנהלים יפשוט ינעלו. זה כבר מספיק.

מגיבים, כדי לשנות אווירה...

פורסם

אינני מלבה יצרים אלא מוסר את העובדות בלבד.

הדיירת הנ"ל מחפשת פתאום את החוק והגנתו, לאחר שדאגה להפר את החוק באופן עיקבי במהלך 7 השנים האחרונות.

במקרה הנ"ל צריך להכיר את הרקע של הסיכסוך על מנת לחוות דעה רצינית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
טוב, הגיע הזמן.

אתה תצטרך לרדת למחתרת.

מקסימום בוא למרכז, נדאג לך פה.

תודה על ההזמנה :-), אבל אני אחד מאילו שאוהב את הצפון , ואף עובד בצפון הרחוק של הארץ ועוד נהנה מכך..:-P

פורסם

בעלת בית נכבדה

אם הדייר עושה לך בעיות

תעיפי אותו משם :brickwall:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תתקני אותי עם אני טועה.

את גרה בבית פרטי בעל חניה , ואת משכירה חדר / חלק מהבית לדיירים שנוהגים לחנות לך בחניה היחידה שיש בבית ?

פורסם

חסימה אסורה על פי חוק, לא תוכלי לבטל את הדו"ח ובצדק. פעלת בצורה בלתי חוקית - שאי בתוצאות ואל תחפשי להאשים אחרים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
גם תגובתך זו מוכיחה שוב, שכנראה הטענות נגדך נכונות לחלוטין.

אנו חיים במדינת חוק ובכל מקרה בו אזרח חושב שנגרם לו עוול, הוא יכול לפנות למקומות כגון:

משטרה, בית משפט, עו"ד.

מה ציפית שנגיד לך? שתהרגי אותו?

אני ממליץ לך לפתור את הבעיות שלך בדרכי שלום, אם הינך מסוגלת לכך, ולא להגיע למצבים בלתי רצויים.

נראה לי אתם קצת מתבלבלים פה, אני סה"כ פניתי לעזרתכם בביטול הדו"ח שקיבלתי שלא בצדק ( לפי עניות דעתי שלי בלבד ) בדרכים קונבנציונליות לחלוטין..

ובמקום מה שנתבקשתם שהבנתי שלמען זה הפורום הזה, קיבלתי עליהום ! וכי למה ?

ולידיעתכם , מדינת החוק הזו שייכת לגברתנים בלבד ! ולא לאנשים שומרי חוד ומכבדהו כמוני. אלא לכאלה שמנכסים להם חנייה של אחרים , או מפרים חוזים שנעשו איתם, בברוטליות רומסת.

ולך בפעם האחרונה, נהג שודים, מאחר ואתה לא מכיר אותי, ואתה ניזון רק משמועות ופנטזיות אוסיף ואומר : אני לא הוזה ואף פעם לא הייתי. לי ולמשפחתי בלבד יש את נסח הטאבו על כל השטח , עוד מלפני הבניין שנבנה בעסקה נדלנית עם משפחתי, שבה הפר הקבלן כל סעיף וסעיף בחוזה איתו. לדיירים , שכנראה אתה מכיר, יש רק הערת אזהרה וזה בגלל הקבלן שסידר אותם אותנו ובעצם את כלם.

ויש בידי אפילו מסמכים שיוכיחו זאת.

אז אנא לא לפרסם דברים לא מדוייקים על סמך שמועות בלבד כעובדות. ולזרוע שנאת חינם !

ומה זה קשור פה בכלל לעניין שלשמו התכנסנו , אין לי מושג.

כנראה שגם לך יש זיקה לעדר הגברתנים שמתיימר לנהל לנו את העניינים.

בברכת פרידה

עירית

פורסם
מעניין מי אתה נהג שודים

ולך בפעם האחרונה, נהג שודים,

כשאת פונה אל נהג שודים את פונה ל 132 חברי פורום שמחזיקים בדרגה זו

משתמשים בעלי כינוי שדומה לנהג שודים הינם:

נהגת שודים

נהג שודים מספר 1

נהג שודים 1980

אף אחד מהם לא משתתף בדיון זה (ה 2 האחרונים לא פעילים יותר משנה)

8)

בואי נסכם שאת הדו'ח את לא יכולה לבטל כי הוא חוקי למהדרין גם אם חצי שכונה שלך בטאבו מתקופת המנדט

מה שבינך לאלו שעוקבים אחרי מעשיך זה לא קשור לפה

לגבי הדייר שלך, הוא לא טוב ? תעיפי אותו, וזה גם לא קשור לפה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
נראה לי אתם קצת מתבלבלים פה, אני סה"כ פניתי לעזרתכם בביטול הדו"ח שקיבלתי שלא בצדק ( לפי עניות דעתי שלי בלבד ) בדרכים קונבנציונליות לחלוטין..

ובמקום מה שנתבקשתם שהבנתי שלמען זה הפורום הזה, קיבלתי עליהום ! וכי למה ?

ולידיעתכם , מדינת החוק הזו שייכת לגברתנים בלבד ! ולא לאנשים שומרי חוד ומכבדהו כמוני. אלא לכאלה שמנכסים להם חנייה של אחרים , או מפרים חוזים שנעשו איתם, בברוטליות רומסת.

ולך בפעם האחרונה, נהג שודים, מאחר ואתה לא מכיר אותי, ואתה ניזון רק משמועות ופנטזיות אוסיף ואומר : אני לא הוזה ואף פעם לא הייתי. לי ולמשפחתי בלבד יש את נסח הטאבו על כל השטח , עוד מלפני הבניין שנבנה בעסקה נדלנית עם משפחתי, שבה הפר הקבלן כל סעיף וסעיף בחוזה איתו. לדיירים , שכנראה אתה מכיר, יש רק הערת אזהרה וזה בגלל הקבלן שסידר אותם אותנו ובעצם את כלם.

ויש בידי אפילו מסמכים שיוכיחו זאת.

אז אנא לא לפרסם דברים לא מדוייקים על סמך שמועות בלבד כעובדות. ולזרוע שנאת חינם !

ומה זה קשור פה בכלל לעניין שלשמו התכנסנו , אין לי מושג.

כנראה שגם לך יש זיקה לעדר הגברתנים שמתיימר לנהל לנו את העניינים.

בברכת פרידה

עירית

דו"ח שלא בצדק ? , כרגיל הפרשנות שלך לחוק, חסמת את הרכב את בעצמך מודה בזה משמע עברת על החוק.

אני מבין קשה לך , קשה לך להבין שיש חוק , חוק שטרחת להפר פעם אחרי פעם.

לגבי הבית הספציפי , בית המשפט יגיד את דברו בתחילת ספטמבר , בערכאה נמוכה יותר הפסדת , אין שום סיבה שהמצב ישתנה כאשר דבר לא השתנה בשטח.

• תוכן חדש...