Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חניה פרטית בחצר שלי, שהדייר שלי החליט שהיא שלו והוא חונה שם דרך קבע להרגיזני. אז יום אחד באתי בלילה ופשוט חניתי מאחריו על ה-X שעל הכביש. המנוול הזמין את משטרת התנועה וקיבלתי בנוסף גם דו"ח של המשטרה בסך של 250 ש"ח.

יש כזה סעיף מסתבר...

שאלתי, איך אני מבטלת את הדוח על שמי, ומעבירה לו את הדוח ?

ואיך אני יכולה בדרך חוקית לגיטמית להפרע ממנו ? יש עילה לתביעה או משפט ? על כל ההצקות שלו בנושא ?

כל רעיון יתקבל בברכה.

עירית

הקובץ המצורף הוסר.

העלאת תמונה של רכב שאינו שייך לך ללא מחיקת מספר הרישוי וללא קבלת אישור מבעליו - אסורה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם היית עושה לי את זה אז גם הייתי מזמין משטרה.

מה פתאום את חוסמת אותו.

לגבי של מי החניה,אם בחוזה שכירות רשום שיש לחניה אז יש לו זכות לחנות שם אם לא רשום אז שלא יחנה שם.

אם הוא דייר שלך את יכולה להתקזז איתו בדמי שכירות.

בכל מקרה לא מפרסמים מספרי רכב שהם לא שלך או קיבלת אישור לפרסם את מספרם.

פורסם

מה שנקרא, לקחת את החוק לידיים וחנית באופן לא מקובל, כנגד חוקי התעבורה, נכון?

גם כאשר יש מחלוקות, הפתרון הוא בטח לא כזה.

פורסם

גם במקרה והחניה שלך בטאבו ומישהו חנה בה אסור לך לחסום אותו.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כשהוא חונה אצלך את צריכה להזמין משטרה

אפילו בנתניה הם באים ונותנים על זה דו'ח לדייר הסורר , רק תכיני מסמך שיעיד על כך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש לי חניה פרטית בחצר שלי, שהדייר שלי החליט שהיא שלו והוא חונה שם דרך קבע להרגיזני. אז יום אחד באתי בלילה ופשוט חניתי מאחריו על ה-X שעל הכביש. המנוול הזמין את משטרת התנועה וקיבלתי בנוסף גם דו"ח של המשטרה בסך של 250 ש"ח.

יש כזה סעיף מסתבר...

שאלתי, איך אני מבטלת את הדוח על שמי, ומעבירה לו את הדוח ?

ואיך אני יכולה בדרך חוקית לגיטמית להפרע ממנו ? יש עילה לתביעה או משפט ? על כל ההצקות שלו בנושא ?

כל רעיון יתקבל בברכה.

עירית

תחילה חשבתי שאני לא רואה טוב, אבל אחרי שהגדלתי את התמונה מסתבר שאני מכיר היטב את בעלת הבית המדוברת, ואכן היא גרה בקרית מוצקין, בבית אשר מספרו 29...

במקרה שלך אני חייב להגיד שהדבר מגיע לך בהחלט !!

הצרות שעשית לדיירי הבית שלך תוך לקיחת החוק לידים, הריסת חלקים ציבורים (מימין זה שאריות של מבנה האשפה שהיא וחברה דאז דאגו להרוס בניגוד לחוק !!) , כל אילו מכשירים אותך לקבל את התרופה שלך.

סוף כל סוף הדיירים שלך נותנים לך את אותו יחס של התעלמות מהחוק, והחוק שאת מצפצפת עליו כבר מספר שנים לא מבוטל, מאותו חוק את כרגע רוצה הגנה..

לגבי החוק, בספטמבר יוחלט על השטחים הציבורים והפרטים בבית הנידון, אין לך שום עילה לגשת למשפט עד אז, אולי יוחלט שהחניה כלל לא שלך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
זו אכן התפתחות דרמטית...

מסתבר, שתחושתי גם מקודם הייתה נכונה...

גבי, אתה רק יכול לנחש מה עשתה זו בבית המשותף, כולל אלימות מילולית ופיזית באולם בית המשפט.

כל מה שקורה לה היום הוא לא קצה קצהו של מה שעוללה זו לדיירי הבית בו היא גרה.

על זה אמרו חכמינו ..

A test of your own medicine

פורסם

עם יד על הלב-השכן שלך בעל רכב השטח הוא איש טוב.

במקומו הייתי קוטף את האופל החמודה הזאת עם הטמבון ומזיז אותה יפה יפה בדרכי החוצה עם הג'יפ.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מעניין מי אתה נהג שודים שאתה מכיר אותי טוב כל כך לספר עלי סיפורים ומעשיות אלו בפורום.

ולמה אתה לא מזדהה , מעניין.

וכל מה שענית , לא שייך לענייננו. ( על תוכנו ודיוקו אני בכלל לא נכנסת ! )

מה שכן שייך לעניינו הוא שהתשובות שלכם מתלהמות מבלי לשאול על הפרטים.

והפרטים הם, שדייר שלי תופס את החניה שלי ! שלי בטאבו ! כל החצר והבניין כולו , נהג שודים , לתשומת ליבך.

אחרי הגשת תלונות במשטרה, ואחרי הזהרות וחוזרות ונשנות !

מעניין אותי מה אתם הייתם עושים אם באופן קבוע היו תופסים לכם את החניה שלכם . נ

ראה לי הייתם מעלים באש את הרכב התופס, או לפחות מפנצרים לו 4 גלגלים.

לא ? יקרים שלי....

פורסם

גם תגובתך זו מוכיחה שוב, שכנראה הטענות נגדך נכונות לחלוטין.

אנו חיים במדינת חוק ובכל מקרה בו אזרח חושב שנגרם לו עוול, הוא יכול לפנות למקומות כגון:

משטרה, בית משפט, עו"ד.

מה ציפית שנגיד לך? שתהרגי אותו?

אני ממליץ לך לפתור את הבעיות שלך בדרכי שלום, אם הינך מסוגלת לכך, ולא להגיע למצבים בלתי רצויים.

פורסם
מעניין מי אתה נהג שודים שאתה מכיר אותי טוב כל כך לספר עלי סיפורים ומעשיות אלו בפורום.

ולמה אתה לא מזדהה , מעניין.

וכל מה שענית , לא שייך לענייננו. ( על תוכנו ודיוקו אני בכלל לא נכנסת ! )

מה שכן שייך לעניינו הוא שהתשובות שלכם מתלהמות מבלי לשאול על הפרטים.

והפרטים הם, שדייר שלי תופס את החניה שלי ! שלי בטאבו ! כל החצר והבניין כולו , נהג שודים , לתשומת ליבך.

אחרי הגשת תלונות במשטרה, ואחרי הזהרות וחוזרות ונשנות !

מעניין אותי מה אתם הייתם עושים אם באופן קבוע היו תופסים לכם את החניה שלכם . נ

ראה לי הייתם מעלים באש את הרכב התופס, או לפחות מפנצרים לו 4 גלגלים.

לא ? יקרים שלי....

למזלי הרב את לא מכירה אותי כלל, אבל אני מכיר את חלק מהדיירים בבית שבו את גרה , ואם אני מספר מעשיות גבירתי הציירת , שחברה איתן דאג להרוס את המבנה של פח האשפה , תקני אותי בטעויות שלי..

דרך אגב, לבית אין טאבו עדין (וזה בגללך), אלא הערות אזהרה , אז אם את מדברת על דיוקים , דייקי גם את.

החצר והבנין כולו שלך..., כן את גם הוזה בנוסף לכול, דבר אינו שלך אולי פעם זה היה של אבא שלך אשר מכר את השטח לקבלן, וכמו שנאמר בית המשפט יקבע בספטמבר מה שלך ומה לא , אף על פי שערכה נמוכה יותר אמרה בדיוק מה שלך (וזה לא הרבה).

אני מציע לך לעלות את הרכב באש + לפנצר לו את הגלגלים רק תקראי לנו לצלם לפני, בדיוק כפי שצילמנו את מבנה פח האשפה נהרס על ידי חברת דאז איתן..

אני באותה הזדמנות אקרא למשטרה על מנת שכבר תבצע לך איסוף , ונפתר מעונשך.

פורסם

גבירתי ורבותיי !

אנא מכם, מכוון שהווכוח גולש לפרטים והאשמות אישיים - המשיכו אותו במסגרת אחרת, ולא כאן.

השרשור איבד כבר את ערכו.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...