Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב חברי פורום נכבד,

אחותי נסעה היום ברכבי מסוג טויטה RUNX 2003 אוטומט,

היא התחילה נסיעה בלחיצה נדיבה על הגז כשההנד-בקרס משוך, כתוצאה מכך נידלקה מנורת הABS, כיבנו את הרכב והדלקנו שוב, והמנורה נידלקה כרגיל כמו בכול התנעה וכבתה כרגיל, האם יש סיכוי לנזק תמידי למערכת הABS? או להנד-ברקס? או שאני יכול ללכת לישון בשקט הלילה?, (צחוק צחוק אני באמת לא שקט ואני באמת נירדם כרגע, אני פונה אליכם להשקיט את הראש, אני מאוד פדנט בנוגע לרכב הזה)

פורסם

למערכת ה-ABS לא נגרם שום נזק. במידה ואחותך היתה נוסעת מספר דקות עם בלם יד משוך ייתכן מאוד שהרפידות או הסנדלים האחוריים היו נשחקים במידה כזו שהיית מריח ריח שרוף ואז כמובן יש להחליף את הרפידות.

במקרה שלך לא נראה שנגרם נזק ואתה יכול לישון בשקט.

איזה כייף לי :)

פורסם
למערכת ה-ABS לא נגרם שום נזק. במידה ואחותך היתה נוסעת מספר דקות עם בלם יד משוך ייתכן מאוד שהרפידות או הסנדלים האחוריים היו נשחקים במידה כזו שהיית מריח ריח שרוף ואז כמובן יש להחליף את הרפידות.

במקרה שלך לא נראה שנגרם נזק ואתה יכול לישון בשקט.

שמע תודה רבה על התשובה, ירדתי למטה לפני כמה דקות, הנעתי אותו שוב והכול כרגיל, גם עשיתי נסיעה קצרצרה לראות שהכול רגיל, וניראה שאין שום דבר חריג,

בכול מקרה הייתי ממש חייב לשמוע את זה ממקור "מוסמך" כמו שאומרים, אני יכול להירדם שקט ורגוע, תודה רבה ולילה ניפלא:-)

פורסם

אני לא מקור מוסמך וגם אינני מכונאי במקצועי, אני חובבן וותיק עם ניסיון לא קטן.

1. אם היה נגרם נזק למערכת ה-ABS אז מנורת ABS היתה נשארת דלוקה עד לתיקון הנזק.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמדומני מערכת ה-ABS נכנסת לפעולהף ונדלקת מנורה, כשלוחצים על דוושת הברקס חזק רק ממהירות מסוימת. האם זכרוני אינו מטעני?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
שלום ושבוע טוב חברי פורום נכבד,

אחותי נסעה היום ברכבי מסוג טויטה RUNX 2003 אוטומט,

היא התחילה נסיעה בלחיצה נדיבה על הגז כשההנד-בקרס משוך, כתוצאה מכך נידלקה מנורת הABS,

למה ומדוע נדמה לי שאין בסיפור שום אחות, והכל כאן היה נסיון שלך, בעצמך, לעשות "צלחת" באופן כזה או אחר..?

שחרר, שחרר..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
למה ומדוע נדמה לי שאין בסיפור שום אחות, והכל כאן היה נסיון שלך, בעצמך, לעשות "צלחת" באופן כזה או אחר..?

שחרר, שחרר..

דני

בוקר טוב, לא יודע למה אתה חייב לחשוב שאני משקר או עושה את עצמי, אז אם אני ממש חייב להסביר את עצמי אני יסביר, הסברתי בקצרה ממש כי נילחצתי ורציתי את התשובה הכי מהירה, אבל כול זה קרה אתמול בערב, אחותי לקחת את הרכב בצהריים לחברה שלה ואני הייתי אצל חברים, במוצ"ש היא חזרה ותיאמנו שהיא תאסוף אותי ונימנע נסיעות מיותרות, (בכול זאת דלק!) בדרך היא עצרה לקנות סיגריות בתחנת דלק, וביציאה היא התחילה את הנסיעה עם הנד ברקס משוך, ונסעה ממש מרחק של כמה מטרים לפני שצרחתי עליה לעצור,

אם זה לא מספק אותך אז חבל עלייך שאתה לא מאמין לאנשים, אני אומנם בן 19 וחצי וחייל וזה נישמע לך כמו הודעה טיפשית של ילד קטן בחופש הגדול, אבל ממש לא, סך הכול רכב שאני אוהב (כן כן עד כמה שזה "רק" טויוטה),

בכול מקרה תאמין לאנשים לא יזיק לך, שיהיה בוקר טוב והמשך יום נעים, אני עפתי לבסיס, מקווה שתשנה את קו המחשבה שלך,

גילוי נאות: הכותב מעולם לא עשה צלחת.

• תוכן חדש...