Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משלם ביטוח חובה 2240 ש"ח וביטוח מקיף 4669 ש"ח

סה"כ: 6909 !!!

אומנם אני נהג חדש, האוטו נחשב בפי החברה "רכב גניב" ועוד, אבל עדיין, המחיר נראה לי מופרז לגמרי ואנשים רבים אמרו לי שזה אכן כך.

א. האם המחיר באמת מטורף? ייתכן כי הביטוח כולל גרירה, שמשות ועוד כמה דברים וזו הסיבה?

ב. למישהו יש הצעות לחברה שבה אוכל לקבל הצעת מחיר טובה יותר?

ג. בעלי הראלי - כמה אתם משלמים ?????

סהר.

פורסם

לא יודע אם הראלי נחשבת יותר גניבה מרכב כמו ה-VTS (אולי זה באמת ככה) אבל הסכום די גבוה לדעתי.

אני משלם קצת פחות מ-2000 לחובה (לא מבין איך הגעת ל-2240) ולמקיף כולל נהג חדש (כלומר כל נהג מגיל 17) שילמתי 3500 השנה. (לרכב שנת 97). שנה הבאה יהיה כנראה פחות כי אחי עבר את גיל 21 ונעשה ביטוח ל-21 ומעלה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני משלם 1500 והכי הרבה ששמעתי זה 1700 אבל 2000 ומשהו זה מעל ומעבר לחובה

בקשר למקיף כנראה שהחברת ביטוח מחשיבה אותך לנהג חדש+אוטו גניב+++++ ועוד דברים נוספים לכן המחיר כל כך מוגזם.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לא חושב שהראלי גניבה במיוחד...אולי זה סיפור שהסוכן מכר לך כדי שתרד מהגב שלו משום שסיבה האמיתית היא:

106 ראלי+ נהג חדש/צעיר= סיכוי גבוה יותר לתאונה.

כשהיתה לי 205GTI והייתי בן 22 (כלומר לא נהג חדש אבל עדיין נהג צעיר) רצו ממני 4500 ש"ח על מקיף בלבד (על רכב ששווה 15K במחירון!!!), מובן שלא עשיתי.

היום אני בן כמעט 25 (לא נהג צעיר) ומשלם על הוולקן 2100 ש"ח מקיף (לא כולל גרירה ושמשות- עוד 350 ש"ח).

כמובן שיש משמעות להיעדר תביעות וכו'. בכל אופן...החובה שלך נשמע לי קצת גבוה, לא הגיוני שהחובה בוולקן יהיה זול יותר מב-106 ראלי, תבדוק את זה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

המחיר שאתה משלם גבוה מאד , אני שלמתי בשנה הראשונה

4 וחצי אלף לביטוח מקיף - בשנה השניה ירד התשלום ל 2100

בגלל העדר תביעות של 3 שנים.

אתה נהג חדש כך שאין לך העדר תביעות ואני לא חושב שתוכל להוריד את

העלות של הביטוח .

• תוכן חדש...