Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי מאזדה 3 2005 שמורה ויפה (פחות מ40 אלף קילומטר). המחירון 79 אלף.

בעיה שהיא בליסינג ממוני, הבעלים הרשומים ברשיון של הרכב זו חברת "דן רכב ותחבורה".

האים בזמן שאני קונה מאדם שרכש בליסינג ממוני, אני קונה מליסינג ? ( יש הפחתת מחיר ?).

האים ברישיון יופיע בעלים קודמים ליסינג ? אם כן אז גם אני אצתרך לתת הפחתת מחיר בזמן שאמכור.

תודה רבה

פורסם

אם אתה קונה מאדם פרטי והרכב רשום על חברת ליסינג, זה אומר שהרכב עוד לא עבר לידיים פרטיות של מי שנוהג בו.

כאשר הרכב יעבור ידיים (רק לאחר סילוק של כל החובות כלפי ליסינג ממוני) זה יהיה רכב מיד 2 (אתה תהיה יד 3).

המוכר בדרך כלל שומר טוב-טוב על הסכם הרכישה עם חברת ליסינג כדי להוכיח שהרכב אצלו מהיום הראשון שירד לכביש.

במקרים שהליסינג באמת ממוני אין הפחתת מחיר משמעותית (לפי יצחק לוי).

אבל זהו קלף מיקוח בשבילך (יד שניה אחרי ליסינג).

המוכר לא חייב להסכים להתפשר (כי, למעשה, זהו רכב יד ראשונה שלא היה באמת בליסינג) ואתה לא חייב לקנות במחיר מחירון משיקולים שלך.

אם אף אחד לא מתעקש, מגיעים להבנה ופשרה.

אבל, במיקרה ותרכוש את הרכב, תדאג שיהיו לך הוכחות של כל הסיפור (צילום או מכור של ההסכם בין ליסינג למוכר).

כך גם אתה בעתיד אולי לא תפסיד הרבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש הפחתת מחיר משום שהרכב רשום ע"ש חברה, רובה מתקזזת עם הק"מ הנמוך והיד - כך שסביר שהבעלים לא יסכים להוריד יותר מ-5% (לפחות אם אני הייתי במקומות הייתי נוהג כך)

ברשיון לא יהיה כתוב שום דבר על מקוריות הרכב (כמו בכל רכב ליסינג/חברה)

בד"כ הרכב לא חייב לעבור בעלות ע"ש החוכר, ויכול לעבור ישירות אליך (כלומר אתה תהיה יד 2)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...