Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום בלילה בסביבות השעה 01:00 בכביש 2 בין הרצליה למחלף פולג ממש מול מכון ווינגייט מתחת לגשר עמדה ניידת סמויה(ג'טה לבנה).

אני נסעתי בערך 100-105 ובערך 50 מטר לפני היה רכב נוסף כמו שמצוייר בציור ככה שהניידת הייתה בעצם בין שני הרכבים ופתאום אני רואה פלאש, כמובן שהניידת עמדה בצד הדרך אבל לא במקביל כלומר עמדה עם הפנים לכביש,

עכשיו השאלה היא מי צולם אני או זה שהיה לפני ?

הפלאש היה ממש חלש לא יודע אם זה עוזר

ללא שם.jpg

פורסם

בוא ותסביר לכולנו איך זה נראה לך.

פותח השרשור - מכיון שאין לך הבנה בסיסית איך עובדת מצלמה שכזאת הייתי מציע לך להיכנס לאתר SPEEDTRAPS.co.il.

וללמוד קצת, אחרי זה אם עדיין לא תבין - תשאל ספציפית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

shellcase אם הייתי מבין איך עובדת המצלמה לא הייתי צריך לשאול נכון ?!?

אם אנשים שואלים פה שאלות זה כנראה אבל רק כנראה שזה בגלל שהם לא מבינים משהו מסויים וסומכים על ח'ברה פה בפורום שיעזרו להם..

אין צורך לתת את התשובות הציניות\מתנשאות האלו, בשביל זה אני לא צריך תעזרה שלך.

פורסם

נראה לי שכדאי שתקשיב לעצת SHELLCASE.

ומאחר שלא תקשיב לי אני אסביר לך.

אם אתה עומד מאחורי המצלמה והיא מצלמת מולך איך בדיוק היא תצלם אותך? :roll:

קצת מחשבה לא תזיק לך.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

הניידת עמדה עם הפנים לכביש?! כנראה שהשוטרים עשו לעצמם בוק בניידת כי הם לא צילמו רכבים בפרופיל :)

פורסם

מושיקו תודה על העזרה, ננסח את השאלה אחרת..

האם הכחולים יכולים למקם את המצלמה איך שהם רוצים, לדוגמא שתצלם רכב שבא לקראתם כלומר את הקדימה שלו

או שהם יכולים למקם את המצלמה בצורה שתצלם את הרכב אחרי שהוא עובר את הניידת כלומר את החלק האחורי שלו??

אה וחוץ מזה עיינתי באתר שנתנו פה על המכמונות ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת.

פורסם

הם לא יכולים למדוד לך מהירות ולצלם את הרכב שלך מקדימה - (גם אם כן - לקבל פלש לפנים בלילה זה לא כיף:shock:)

עדיין לא הבנתי כיצד עמדה הניידת.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
לידיעתך, המהירות המירבית (החוקית) בכביש מהיר בארצינו היא 100 קמ"ש (אלא אם כן צויין אחרת).

המהירות המותרת בכביש מהיר היא לא 110?!

אם אני לא טועה, כביש החוף לא נחשב כביש מהיר ויש שלטים שמגבילים את המהירות ל 90 קמ"ש.

פורסם

110 זה אם אתה אוהב לשלם על הנסיעה (כביש 6), בשאר המדינה קשה למצוא את הקטעים שמותר בהם מעל 90. (כביש 1 וחלק קטן מכביש 4 שאני מכיר)

פותח השרשור - נתתי לך קישור עם ים מידע ולפי השאלות אני מניח שהחלטת להתעלם ממנו, והשורה הראשונה בכלל כוונה כלפי המגיב מעלי שנראה לו שאין לו מושג, אבל יאללה עוד אחת למונה ההודעות.

את השאר שלחתי לך בה"פ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...