Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

shellcase, זה לא קשור לכביש 6. על פי החוק במדינת ישראל, כשמוצב תמרור המציין כניסה לכביש מהיר המהירות המותרת בכביש(על פי החוק) היא 110 קמ"ש(אלא אם כן צויין אחרת).

פורסם

זה מאד קשור לכביש 6, כי זה הכביש היחיד שבו תמצא תמרור כזה בלי הגבלה אחרת לידו (בכביש אחד ישנו התמרור בצירוף הגבלה ל100) כך גם בכביש 4, דרומית למחלף גנות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא סתם ציטטתי את המשפט בתגובתי הראשונה, המטרה הייתה להגיב למשפט. במשפט כתוב:

"לידיעתך, המהירות המירבית (החוקית) בכביש מהיר בארצינו היא 100 קמ"ש (אלא אם כן צויין אחרת). ".

המשפט לא נכון, אז כדי שידיעתו תהיה נכונה, הסברתי שהמהירות המירבית (החוקית) בכביש מהיר בארצינו היא 110 קמ"ש (אלא אם כן צויין אחרת). זה שיש לנו כביש וחצי מהירים וגם הם מוגבלים במהירות, לא משנה את החוק.

ובכל מקרה, כביש החוף הוא כביש בינעירוני המוגבל למהירות 90 קמ"ש ע"י תמרורים. יצא לי כמה פעמים לעבור את הפפרצי המשטרתי על 100 + (+10 בערך) ואף פעם לא צולמתי(טפו טפו טפו).

לפי ההסבר של פותח השרשור, בכלל לא היית בטווח הצילום, אז ככל הנראה אין לך מה לדאוג.

פורסם

נכון אבל המצלמות בישראל מצלמות מעל 110 לפחות, ככה שאם הוא לא עבר על פני הניידת במעל 110 קמ"ש בטוח שהוא לא יקבל דו"ח.

לגבי עד 120 בדרך כלל אפילו לא ישלח דו"ח ומעל 120 זה מתחיל להיות כבר תלוי כמה אתה מעל המותר שזה כמובן כמו שאמרת רוב הזמן 90.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

תודה לכולם על העזרה, אני לא מבין הכי גדול בקשר לכל המכמונות האלו ואיך הם עובדות,

לפי מה שהבנתי פה רוב הסיכוי שלא אני זה שצולם.

שוב תודה.

• תוכן חדש...