Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי לא שמתי לב , שמתי את זה בפורום הלא נכון , נא להעביר בבקשה.

קודם כל ברצוני לספר לכם על קומבינה של חברת השכרה שאבי נתקל בחו"ל.

אז ככה אבא שלי היה לא מזמן בכרתים והוא השכיר דרך הארץ מכונית.

עכשיו הוא קיבל את המכונית עם טנק ריק ( מה שהיה מוזר עוד מההתחלה , כי בד"כ מקבלים עם טנק מלא )

כאשר היה צריך להחזיר את האוטו לחברה לא היה צריך למלאות את הטנק בחזרה. משמע להחזיר אותו ריק אם אפשר.

אבל הבעיה היא שאי אפשר!! לא היה כדאי לקחת סיכון של להתקע באמצע הדרך בשום מקום בלי דלק.

אז אבא שלי החזיר את האוטו עם רבע טנק.

רגע , אבל אמורים להחזיר את האוטו כמו שקיבלנו אותו - זאת אומרת ריק.

אז איפה הקומבינה? אבא שלי החזיר את האוטו עם רבע טנק וכאשר האוטו מגיע לבן אדם הבא שהשכיר את האוטו הוא מקבל את האוטו ריק. זאת אומרת ששואבים את הדלק שנשאר במכונית ומחזירים אותו לתחנת הדלק של בעל המגרש וככה מרוויחים עוד כמה יורו.

להכפיל את זה בכמות המכוניות שחוזרות כל יום עם רבע / שליש / חצי טנק זה המון כסף.

עכשיו רציתי לשאול אתכם , האם נתקלתם פעם אחת בדבר כזה? כנראה שזה בגלל העלייה במחירים של הדלק ומנסים לחסוך?

באירופה זה גם ככה עכשיו ? ( כי אני יודע שתמיד שם מקבלים עם טנק מלא, וככה זה מדיניות של כל חברת השכרה )

זה פשוט קומבינה שחוזרת על עצמה , ואבא שלי אמר לי שזה ככה גם עם הטרקטורונים שם באי.

מה אתם אומרים על העניין?

ואני רוצה להבהיר משהו- אני לא בא להתלונן או משהו , אז בבקשה לחסוך תגובות לא ראוייות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא דרש את הכסף על רבע מיכל?

אני מכיר שאמורים לתת לך החזר כספי אם יש יותר דלק ממה שלקחת.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

לא הבנת.

אבא שלי קיבל את האוטו ריק , והיה אמור להחזיר אותו ריק.

זה שנשאר דלק אבא שלי לא יכול לבקש את הכסף מהסוכנות מכוניות כי הם לא מילאו את הדלק.

אם החזרת את האוטו ריק - מה טוב. אם נשאר דלק, זה נשאר עם האוטו , אין מה לבקש כסף מהסוכנות.

בד"כ כשאתה מקבל את האוטו מחברת ההשכרה עם דלק והם מבקשים שתחזיר את האוטו עם טנק מלא זה לא בעיה.

פשוט נכנס לתחנה וממלא את המיכל. אבל הבעיה היא כאשר אתה צריך להחזיר אותו ריק כמו שקיבלת אותו. נשאר דלק? הפסדת את הכסף.

פורסם

הבנתי את זה טוב מאוד.

מה שאני אומר שמאחר וידוע שהוא קיבל מיכל ריק, וידוע שהחזיר עם רבע מיכל מגיע לו כסף על הרבע מיכל הזה.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

היית מבקש לארוז take away:-D

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם
אני - במקומו - הייתי נוסע ליד הסוכנות בחניה, עד שנגמר הדלק.

או - מעמיד את הרכב עם מנוע+מזגן פועלים, ונח בו עד שהמחוג של הדלק יירד

alfa 156 2.5.

פורסם

למה לא להתעקש על מיכל מלא בהתחלה ואז לחסוך את כל הרגשת ה"יש כאן קומבינה"?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לא הבנתי מאיפה הגיעה ההמצאה של שאיבת הדלק?

אתה מקבל את האוטו עם אותה כמות דלק שזה לפניך החזיר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איזה קונספט גרוע-לקחת רכב מהשכרה עם טנק ריק.

זה אומר שאתה במדינה זרה, והדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה לחפש תחנת דלק, אחרת תיתקע.

לדעתי עדיף לקרוא את התנאים האלה, כמו איך לוקחים את הרכב ואיך מחזירים את הרכב לפני שחותמים על חוזה ומשלמים, גם במדינה זרה וגם בבית.

אני השכרתי מבלו סקאי השכרת רכב ודאגתי קודם לקרוא את התנאים...

ד"א הם היו ממש נחמדים.

פורסם
לא הבנתי מאיפה הגיעה ההמצאה של שאיבת הדלק?

אתה מקבל את האוטו עם אותה כמות דלק שזה לפניך החזיר.

זה מה שאתה חושב.

אתה מקבל את האוטו ריק לגמריי! פשוט יש תחנת דלק ליד סוכנות ההשכרה ככה שאתה ממלא את הדלק שלך משם וגם אין לך את הבעיה שצריך לנסוע כמה קילומטרים בשביל למלאות דלק , ובשביל זה אתה צריך קצת דלק במיכל.

זה קומבינה שמתוככנת מראש. ככה בעל הסוכנות מחזיר לעצמו דלק , וככה הוא מרוויח. ואם שמתם לב רשמתי שזה גם לגבי הטרקטורונים שם.

פורסם
אני - במקומו - הייתי נוסע ליד הסוכנות בחניה, עד שנגמר הדלק.

או לעמוד במקום וללשחק עם הסל"ד- לבדוק איפה המגביל וסתם להשמיע קולות נחמדים ככל שהסל"ד עולה. הכל מול הסוכנות.

פורסם
או לעמוד במקום וללשחק עם הסל"ד- לבדוק איפה המגביל וסתם להשמיע קולות נחמדים ככל שהסל"ד עולה. הכל מול הסוכנות.

גם אני חשבתי על זה אבל הם יכולים לעשות בעיות אחר כך

להגיד שיש בלאי מוגזם ולגבות יותר או סתם לנסות איזה טריק מסריח

כי אם מביאים לך מיכל ריק אז למה לא יעשו לך קטע מסריח אחר...

בכל מקרה יאאלה כפרה רבע מיכל חצי מיכל אנחנו לא נתעשר ולא נתרושש הלוואי שילך להם לתרופות

מי ישמע כמה הם כבר מרוויחים מהסיפור

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

שיטה מוכרת ביוון וטורקייה, שהדלק בהם יקר מאד במונחים ישראליים, שלא לדבר על תורכי שמישתכר 150 אירו בחודש.

בכל הפעמים ששכרתי רכב בטורקייה תמיד קיבלתי אותו ריק, והסיבה פשוטה - הם פשוט שואבים את הדלק וממלאים במכוניות הפרטיות שלהם...

כן, גם בחברה בין לאומית כמו אוויס.

לא להאמין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...