Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי קיבל את האוטו ריק , והיה אמור להחזיר אותו ריק.

בעיה של אבא שלך, היה צריך להחזיר ריק ולא עשה את זה, הפסד שלו בלבד.

את שוכר רכב, אם אתה צריך להחזיר ללא דלק והחזרת עם, זאת הבעיה שלך והרכב הוא של חברת ההשכרה זכותם לשאוב את הדלק ולייבש את המיכל עד הטיפה האחרונה.

אם זה כלכך הפריע לו, היה יכול להסתובב עם האוטו לעשות סיבובים ליד המגרש של החברה ולשרוף ככה את הדלק ולהכניס להם את הרכב עם מיכל ריק

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבא שלי בכלל לא כזה שהוא ינצל את הדלק שנשאר בשביל סתם לנסוע בחנייה כמו טיפש. אתה יודע כמה זמן היה לוקח לו לשרוף רבע מיכל אפילו בסל"ד גבוה במקום? בשביל מה? חבל על הטרחה אפילו, וכפרות על הרבע מיכל . זה לא מה שיהרוג אף אחד.

זה סתם שטויות שאנשים פה אמרו " אני הייתי נוסע במגרש ושורף את כל דלק" . נראה פה מישהו אחד שהוא בחו"ל ונגיד באותה הסיטואציה והיה עושה את זה. סתם טיפשות לבזבז את מה שנשאר, כי זה סתם כאב ראש.

אבל מה שכן אפשר לעשות ומה שאבא שלי עשה שהוא תכנן את הנסיעה ככה שכשאר הוא תדלק , הדלק היה אמור להספיק לנסיעה לעוד מקום קטן ואז לא היה נשאר כמעט דלק.

אבל בסוף הוא לא נסע ולכן הרבע מיכל נשאר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני הייתי מחזיק מיכל 4 ליטר בתא המטען למקרה שאתקע בדרך, אם לא אתקע אז אגיע לסוכנות על הטיפות האחרונות או על ה"אדים" כמו שאומרים. בכל מקרה, רבע טנק כשליטר עולה שם בסביבות ה 10~ ש"ח? על מה ולמה?!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

איך הגעת בכלל ל 10 שקל?

בכל תחנה הדלק עולה שם 1.43 - 1.53 אירו לליטר שזה בערך 8 שקל . אפילו לא קרוב ל -10 .

פורסם
אני הייתי מחזיק מיכל 4 ליטר בתא המטען למקרה שאתקע בדרך.

ואחרי זה היית לוקח את המיכל 4 ליטר איתך לארץ, נכון?

כל אחד פה עם השטויות שלו.. לשרוף סתם דלק? למה? לא חבל?

כבר שילמת על הדלק - מה יעזור לך לשבת באיזו מאזדה (ללצורך העניין) וללחוץ על הגז? זה יחזיר לך את הכסף? לא.. זה סתם יזהם את הכדור.

במהלך ההשכרה תתדלקו מיכל מלא.

ביום שלפני ההחזרה תבדקו כמה דלק נשאר, כמה בערך אתם עוד מיועדים לנסוע, ואל תמלאו יותר מיכל מלא.

ד"א, למי שיוצא להחזיר רכב במינכן, אין בשדה או בדרך מהעיר לשדה - שום תחנת דלק.יום לפני החזרה בערב המיכל היה כמעט ריק. עשיתי חשבון שבבוקר אני אתדלק בדרך לשדה או בשדה - וככה אחזיר את הרכב עם מיכל מלא (וגם לא היה לי כח ב11 בלילה לחפש תחנה בתוך מינכן).

בסוף קיבלתי $%@*! של ~1000 שקל על תדלוק מיכל מלא בחברת ההשכרה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אבא שלי בכלל לא כזה שהוא ינצל את הדלק שנשאר בשביל סתם לנסוע בחנייה כמו טיפש. אתה יודע כמה זמן היה לוקח לו לשרוף רבע מיכל אפילו בסל"ד גבוה במקום? בשביל מה? חבל על הטרחה אפילו, וכפרות על הרבע מיכל . זה לא מה שיהרוג אף אחד.

זה סתם שטויות שאנשים פה אמרו " אני הייתי נוסע במגרש ושורף את כל דלק" . נראה פה מישהו אחד שהוא בחו"ל ונגיד באותה הסיטואציה והיה עושה את זה. סתם טיפשות לבזבז את מה שנשאר, כי זה סתם כאב ראש.

אבל מה שכן אפשר לעשות ומה שאבא שלי עשה שהוא תכנן את הנסיעה ככה שכשאר הוא תדלק , הדלק היה אמור להספיק לנסיעה לעוד מקום קטן ואז לא היה נשאר כמעט דלק.

אבל בסוף הוא לא נסע ולכן הרבע מיכל נשאר.

תגיד, המילה "הומור" מוכרת לך?

קיבלת תשובות בהאתם לשאלה.

מה ציפית? מה רצית, שנעשה בגלל ה4 ליטר דלק של אבא שלך?

פורסם

BMW 5, מיכל מלא, עלות של כמעט פי 2 מהעלות בתחנה + עמלת תדלוק :(

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם בארץ יש עמלת תידלוק במקרה של רכב שחוזר לא מלא לתחנה.

ראיתי בחברה מסויימת שמדובר ב-30 אחוז.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שוב, מהיכן שאבתם את הרעיון של שאיבת הדלק?!

לפני 3 שבועות חזרתי מרודוס, את הרכב קבלנו עם 1/2 מיכל וכך גם החזרנו אותו. אף אחד לא שאב ובוודאי שלא קבלתי עם מיכל ריק.

מחיר הדלק באי הינו 1.29-1.32 אירו.

פורסם

gabi1973 לא ציפיתי שתבוא ותנחם אותי למה הלך רבע מיכל.

פשוט רציתי לשמוע אם זה קרה לעוד אנשים שהם קיבלו מכוניות עם טנק ריק בסוכנויות רכב בחו"ל.

ואתה מכיר את המשפט בכל צחוק יש טיפת אמת? אנשים שרשמו פה תגובה דומה זה מה שישר עלה להם בראש ויכול להיות שמתוך פרנציפ היו עושים את זה.

מאיפה הרעיון של שאיבת הדלק? בוא תסביר לי אתה איך בדיוק יכול להיות שמקבלים מכונית עם טנק ריק? מה , יכול להיות שמישהו בדיוק סיים את הטנק כשהוא החזיר את הרכב לסוכנות?

וזה גם בטרקטורונים בכרתים ככה , אז זה אומר שזדה מגמה שחוזרת על עצמה בכמה מקומות.

פורסם

ומה בדיוק תסביר לתייר שבדיוק רוצה רכב ואין לך בנמצא?

רק רגע, הרכב יחזור עוד מעט, הוא בשאיבת דלק?! :wink:

הרי הפסדת לקוח אשר "קפץ" שני מטרים ימינה או שמאלה ועבר לסוכנות הבאה.

פורסם

נו מה זה קשור ? נגיד מישהו בא וביקש יונדאי אקסנט . אתה חושב שיש רק אחת במגרש שבדיוק עכשיו הוא שואב ממנה את הדלק?

יש לו הרבה כאלה במגרש, ותאמין לי הבן יודע לעשות את הקומבינה טוב מאוד.

ובוא נגיד כמו שאתה אמרת האוטו בדיוק עכשיו "בשאיבה" אז הוא יקבל אוטו אחר באותה הדרגה.:lol::lol:

פורסם

ולדעתי, רק ישראלי שעושה קומבינות בכל שלב בחייו, יחשוב על אפשרות לקומבינה מצד אחרים.

בכל השכרותי בחו"ל עדיין לא נתקלתי בתופעה שכזו, השכרותי אינם מסתכמות בפעם-פעמיים והינן חובקות עולם.

• תוכן חדש...