Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אוטו צעיר עד 25K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין בקניית אוטו על סך 20-25K.

על האוטו לא להיות מדגם צרפתי (לצערי היה לי כבר פיגו 106, ונפלתי כמו לא יודע מה איתה, ומעדיף שלא ליפול שוב לידיים הצרפתיות), מעדיף יפני, גרמני או כל סוג אחר שהוא לא צרפתי.

אני רוצה אוטו ידני, מנוע 1400+, מעל שנת 97, מראה צעיר, זריז כמה שיותר+כוח (כמה שאפשר לדרוש בסכום הנ"ל), אם אפשר רכבים עם דגמים שיש להם סנרוף.

בנתיים אני מחפש (טיפה יותר מחודש),

פולו 16v (אני יודע שקשה למצוא לא שחוטה ובמחיר שלא מעל המחירון)

הונדה סיוויק האצבק (כנ"ל כמו הפולו)

*יש ביד 2 (למעוניינים) גם על רנו מגאן קופה (אני יודע שזה צרפתי), שנת 97, מנוע 2000, יד 1, (רק חבל שהבן אדם רוצה המון מעל המחירון)

יש לכם עוד הצעות חוץ מהפולו וההונדה?

אשמח לשמוע דעות שלכם בנוגע להכל .

תודה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

לי הייתה פולו 16V ומגאן קופה 2.0.

האמת, נהנתי הרבה יותר מהמגאן, היא הרבה יותר חזקה (באופן משמעותי), מאובזרת ונוחה. מבחינת אמינות דווקא לפולו הייתה בעיה שבמוסכים התקשו למצוא.

צריכת הדלק להפתעתי הייתה זהה בשני הרכבים!

פורסם
לי הייתה פולו 16V ומגאן קופה 2.0.

האמת, נהנתי הרבה יותר מהמגאן, היא הרבה יותר חזקה (באופן משמעותי), מאובזרת ונוחה. מבחינת אמינות דווקא לפולו הייתה בעיה שבמוסכים התקשו למצוא.

צריכת הדלק להפתעתי הייתה זהה בשני הרכבים!

וואלה, סתם שאלה, איזה יד הייתה הקופה? מטופלת במורשה?

אשמח לדעת עוד פרטים על המגאן שאתה אומר שהיא הייתה יותר מהנה.

שמע, מבחינת חוזק במנוע, ברור שהיא יותר חזקה, מנוע יותר גדול, מה מבחינת איבזור?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

יד 6, 140K ק"מ. מבחינת אבזור היא הייתה מאובזרת יותר במקצת מהפולו. המוזבים מצויינים עם צמיכה צידית מצויינת, סאן רופ חשמלי וחלונות חשמליים מאחורה (אצלי הם לא עבדו, שני הדברים האלה הם הנקודות תורפה של המגאן), מאחורה יש רק שני מושבים וקשה למישהו לשבת שם לאורך זמן כי אין מקום.

קל יותר להוציא את הזנב החוצה במגאן, האחיזה גבוהה.

פורסם

כן, הסנרוף, והחלונות חשמל מאחורה, ובכלל מערכת החשמל שמעתי שבעייתיות אצל המגאן קופה.

פורסם

כל רכב והשריטה שלו.

למגאן בעיות חשמל בפרפרים מאחור ובסאן רוף (שהוא חשמלי)

ובפולו המצערת בעייתית אבל הסאן רוף אמין (ידני)

המגאן יותר חזקה משמעותית וגם עיצוב הפנים שלה הרבה יותר מוצלח מהפולו.

כמו כן הכיסאות שלה נוחים בהרבה מהכיסאות של הפולו (שהם לא ממש פאר היצירה בפני עצמם)

זה שכלת מרורים מאקזמפלר צרפתי לא אומר שכולם כאלו.

אני אישית הייתי הולך על המגאן בלי לחשוב פעמיים.

דווקא ההונדה האצ'בק יותר מוצלחת משניהן לדעתי.

אם אתה לא רוצה לשלם מעל המחירון יטש לך 2 אופציות:

1. שמעתי שיצחק מוכר פולו 16V שנת 98 יד 1 עם 49K קילומטר, שווה בדיקה. (תבדוק אם הוא גם מתחייב לבדיקה ומוסר את הרכב עם פול טנק)

2.אם יצחק בסוף לא ימכור לך את הפולו שלו אתה יכול להמשיך לנסוע באוטובוס ולחייך כי אתה לא פראייר לשלם מעל המחירון שקבע איזה אידיוט בצורה רנדומלית לחלוטין :roll:

• תוכן חדש...