Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב שלום

אני מעוניין לקבל מעט פרטים לגבי מאזדה 3 ומאזדה 6, אני נמצא בסופו של תהליך לגבי בחירת רכב לקניה,אני די מתלבט בין השניים אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה

אז ככה מאזדה 3 1600 סמ"ק או מאזדה 6 2000 סמ"ק , אני מעוניין לקבל אינפורמציה אמיתית לגביי צריכת הדלק של השנים, אני משתמש ברכב גם לצרכי עבודה, 20000 לשנה לערך שרובם זה עירוני למעט נסיעה בשבוע בין עירוני. אשמח אם תתנו לי נתונים נוספים מדוע עדיף רכב אחד על חברו (מבין השניים כמובן)

תודה לבינתיים

פורסם

קודם כל מדובר בשני רכבים מקטוגוריות שונות.

דבר שני מה הצרכים מהרכב?

דבר שלישי תשתמש באופציית החיפוש יש אין ספור שרשורים לגבי הרכבים שאתה שואל עליהם.

פורסם

חיפשתי...לא ממש מצאתי לגבי צריכת הדלק של מאזדה 6

כמו שכתבתי הרכב ישמש אותי בעיקר לצרכים פרטיים +קצת עבודה

אישית אני מעדיף את המאזדה 6 מבחינת צורה ונוחות לפחוחת ככה נראה מהצד

אשמח לתשובה יותר מעמיקה :)

פורסם

אני יכול להגיב רק לגבי ה6.

אצלי היא צורכת דלק באזור ה-1:10 כשבערך 75% מהנסיעות זה בתוך העיר.

פורסם

הצריכה העירונית היא בערך 12 ליטר ל-100 ק''מ, אך כמובן הכל תלוי בדרך בה אתה לוחץ על המצערת. בקיק דאון הצריכה מראה 67 ליטר ל-100 ק''מ. יש לי את שתי המכוניות ואינני יכול להגיד שמאזדה 6 יותר נוחה, סביר להניח שההפך. ובכלל היא מרגישה כמו היפופוטם עצלן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

קשה לענות על שאלה כזאת. יד הגורל, או יד אלוהים זה מה שיקבע מי מהם יותר בטוחה.

בעקרון זאת הבעלת 6 כריות אויר ובקרת יציבות תהיה עדיפה על הדגם שחסר בו האבזור הנ''ל. זאת אומרת 6 לאקצ'רי +פרמיום, 3 ספיריט וספורט ספיריט.

פורסם

עד כמה שידוע לי אין למאזדה 3 בקרת שיוט נכון?

ועוד משהו לגביי הרדיו המקורי שלה..יש אפשרות להחליף אותו ברדיודיסק אחר?

פורסם
הצריכה העירונית היא בערך 12 ליטר ל-100 ק''מ, אך כמובן הכל תלוי בדרך בה אתה לוחץ על המצערת. בקיק דאון הצריכה מראה 67 ליטר ל-100 ק''מ. יש לי את שתי המכוניות ואינני יכול להגיד שמאזדה 6 יותר נוחה, סביר להניח שההפך. ובכלל היא מרגישה כמו היפופוטם עצלן.

BURZUM אתה ציינתה בשרשור של הפאגר'ו שהזמנתה, שאתה אמור לקבל מאזדה 6 חדשה בשביל המנהל שלך האם כבר היא הגיעה ויש לך כבר נתונים של צריכת דלק לפי מה שאתה נוסע תודה.

יניב

פורסם
BURZUM אתה ציינתה בשרשור של הפאגר'ו שהזמנתה, שאתה אמור לקבל מאזדה 6 חדשה בשביל המנהל שלך האם כבר היא הגיעה ויש לך כבר נתונים של צריכת דלק לפי מה שאתה נוסע תודה.

יניב

כן, קיבלתי אותה, אך לא בדקתי צריכת דלק.

צמיגים 215/50/17

78762942.jpg

78762943.jpg

• תוכן חדש...