Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בשביל שתהיה רגוע בדקתי את העניין ויש דגמים שיש להם פיוזים ירוקים ויש דגמים שיש להם פיוזים סגולים ויש דגמים שיש להם פיוזים צהובים אבל בבקשה פעם הבא לבדוק לפני שאתה מטעה אנשים...

בA6 יש פיוזים סגולים

A3 וA2 יש פיוזים ירוקים

סדרות אחרות ודגמים אחרים מגיעים אם פיוזים שונים

TA2 מגיע אם פיוזים צהובים

A7 פגיע אם פיוזים צהובים וסגולים

אני יכול להמשיך אם תרצה...

IBIZA 20vt

פורסם

זיוף מוצלח או לא, צריך לדעת לשמוע את הסאונד.

אתה יודע איך DLS באמת אמור להשמע?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קצת חוש הומור הם לא באמת מזוייפים...

אתה המומחה בנינו אז בו תגיד לי אתה איך הם צריכים להישמע?!

IBIZA 20vt

פורסם

הוויכוח הזה יכול להימשך לנצח...

צחי אם אתה מפסוט מה אכפת לך מזוייף או לא העיקר שאתה נהנה.

קצת חוש הומור הם לא באמת מזוייפים...

אתה המומחה בנינו אז בו תגיד לי אתה איך הם צריכים להישמע?!

פורסם

אולי לך לא הכפת לקנות דברים מזוייפים באלפי דולרים אבל יש כאלה שכן!

חוץ מזה שהאתר שלהם לא מתריאה על זיופים של המגברים שיש לי ואם זה עדין לא מספיק לך או למשהו אחר פה אתם מוזמנים להחליט אם האוזנים שלכם כי אני בטוח ב100% שבגבר מזוייף לא מסוגל לתת תוצאה כזאת.

מי התקין לי אותם מכיר יותר טוב ממני ומכולם פה את סוג המגברים האלה ואם היה חשש לזיוף כנראה שהוא היה שם לך אם לא בעייניים אז לפחות באוזניים.

IBIZA 20vt

פורסם

כמו שאמרת צחי, המגברים שלך קרוב לוודאי מקוריים לחלוטין, הפיוזים הירוקים הם סטנדרטיים בדגמי ה A3 וה A2

ב A8 אמורים להגיע פיוזים צהובים ובזיוף מגיעים פיוזים ירוקים.

פשוט אסור לקנות רכיבי אודיו מהמזרח, השוק שם מוצף בזיופים שמאוד דומים למקור במראה חיצוני.

זה לדוגמא בוודאות זיוף, אבל זה מאותו המוכר, לך תדע, אפילו הפיוזים בצבע הנכון... בקיצור לא שווה לקחת סיכון.

פורסם

בקשר למגברים של צחי,צחקתיף קצת הומור לא יזיק :).

בקשר למוכר,שניהם זיופים ככל הנראה.

גם בגלל המחיר וגם המשלוח מהונג קונג.

• תוכן חדש...