Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

אני חדש בפורום ורציתי להתייעץ אתכם:

אני עולה חדש שעומד לקנות אוטו חדש עם זכויות שיש לי (בערך הנחה של 17%).

אני נשוי עם 2 ילדים כרגע, ולא מתכנן להגדיל את המשפחה בשנה הקרובה.

אני חשבתי ללכת על הקורולה החדשה ופתאום בדקה ה90 חשבתי שאולי זאת לא ההחלטה הנכונה אז באתי להתייעץ איתכם וממש אשמח לקבל ייעוץ.

האם אני לוקח סיכון לקחת אוטו עם גיר רובוטי? האם יהיה קשה למכור את זה הלאה?

אולי עדיף לי ללכת על הפוקוס, המזדה 3 ואולי הסיוויק?

האם בכלל ללכת על המזדה 5 כבר עכשיו למרות שאין לי צורך כרגע למכונית כ"כ גדולה או שזה בזבוז דלק?

הדברים החשובים לי לגבי אוטו:

בטיחות

נוחות

חסכון בעלויות כמו דלק וביטוחים

אמינות

פליז תעזרו לי!! תודה מראש!!

פורסם

א. ברוך הבא לפורום

ב. שים לב לכללי הפורום, כתוב כותרות והודעות בהתאם להבא.

ג. הקורולה אינה מכונית רעה אבל הגיר הרובוטי בהחלט מעצבן. אני הייתי יותר מוטרד מהשימוש בו מאשר מהמכירה בעתיד.

ד. מזדה 5 עולה יותר אבל כנראה גם בזבזנית יותר בדלק מהמשפחתיות הרגילות.

ה. פורד פוקוס איטית למדי במנוע 1.6 אבל מלבד זאת היא מכונית מצוינת. צריכת הדלק בינונית בלבד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לך המון אופציות -

סיוויק, "3", סובארו B3, יונדאי I30, פוקוס, אופטרה, מגאן, 308, C4, SX4, קורולה, גולף\ג'טה, אוקטביה, קורדובה ועוד..

מכל אלה, הייתי שם דגש על :

I30, B3, פוקוס, מגאן, C4, גולף, סיוויק.

אלה פחות או יותר המכוניות הטובות \ המשתלמות בקט'.

לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה, חפש לגבי כל אחת מהן ב"חיפוש".

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...