Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתם בוודאי מכירים את החברים האלה שלא מהתחום, קונים שטויות ואז מבקשים ממך (ממני) לעשות עם זה משהו.

אז זה הסיפור, חברי קנה ממישהו סאב 8" של חברת R&Y, כן,כן, אני יודע שאי אפשר לקרוא לזה "המיץ של הזבל" עפילו, ונתבקשתי ממנו לתכנן/לבנות לו תיבה מתאימה.

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22899021

חיפשתי בכל רחבי הרשת, ולא מצאת שמץ של מושג לגבי גודל התיבה האופטימלי בשביל הדרעק הזה.

1. האם מישהו מכיר אתר של החברה הזאת?

2. מה הנפח הרצוי לתת לסאב כזה?

תודה.

33257-big.jpg

פורסם

+1.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היה לי פעם את הסאב הזה

רצוי לתת לו הגברה מאוד חלשה...לא להעמיס יותר מ 60-70 RMS בגישור

למרות שאין נראה לי מגבר שנותן עוצמות כאלה נמוכות...פשוט תחליש את הג'ין. הסאבים האלה נשרפים כמו נירות

תועלת הוא לא כ"כ ייתן. הבאס שלו נישמע יותר גרוע מבאס של פיוניר.

פורסם

אתה מתכוון שהוא בזבז 100 שקל, שיכל להשקיע במשהו יותר טוב:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי, אתה צודק ב100%, זו גם דעתי בנושא, יש אנשים שלא מהתחום שפשוט לא מקשיבים לחבריהם שמבינים קצת:oops:.

אבל אני חבר טוב, אבנה לו את התיבה, ואז עם חיוך גדול אשרוף לו אותו עם מגבר רדסאונד שיש לו :twisted:

• תוכן חדש...