Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4 vs. Mondeo

someone2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היתה לי במשפחה סובארו B4 מנוע 2000, ואני מוכרח להודות שזה הרכב הכי מהנה שנהגתי בו

יותר מהקליאו ספורט בסמלון שלך? :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בכל המבחנים שבדקו את הרכבים האלו, לא היה שום יתרון לסוברו בכל מה שקשור לנהיגה ואחיזה.

אני (להבדל ברוב שהגיבו כאן) מדבר מניסיון עם שני הרכבים.

גם אני חיפשתי בזמנו רכב למשפחה, והתלבטות היתה בין סוברו , מונדאו ו אקורד.

אקורד לא מצאתי, לכן המשכתי עם שני הרכבים האלו.

נסעתי זמן קצר(חודשיים) בסוברו של חבר. לא אהבתי את הצפיפות של הסוברו, את ההרגשה שאתה יושר ברכב לא בדיוק גדול

וכמובן את הקשיחות של הרכב בגלל החתך הנמוך שלה. גם צריכת הדלק היתה די מאכזבת 1 ל8.5 מהבדיקות שאני עשיתי. למונדאו 1 ל10.5 מקסימום שהצלחתי להגיע.

בסוף, במחיר של סוברו 2005 קניתי מונדאו 2007

רכב כולל כל התוספות . רכב מאוד בטוח. אומנם קיבל רק 4 כוכבים, אבל עם כרית ברכיים (שאין) בקלות היה מקבל 5

למונדאו יש תא נוסעים הכי גדול בקבוצה. מסיבה פשוטה, שרכב (הראשון מכל היצרנים) תוכנן ב 100% במחשב מבפנים קלפה חוץ.

אני אישית אוהב את המראה האלגנטי של מונדאו עם קווים פשוטים ונכונים. נסיע די שקטה ו רכה. הגה מאוד מתקשר עם מנגנון שינוי קושי לפי סל"ד. די מעניין.

הבדיקה הסופית שלי היתה, זה שאחרי שנהגתי כחצי שנה עם מונדאו, עליתי לסוברו. מייד הרגשתי את ההבדל בישיבה ונסיעה לטובת המונדאו. רמת גימור ואיכות חלקים מורגש הרבה יותר טוב במונדאו.

יש רק חסרון אחד (שזה נראה לי קשור אלי אישית) אני שונה את הצליל של המנוע כאשור הוא מתאמץ במונדאו.

נ.ב.

לא צריך לצטט אותי, לא צריך לתקן אותי. זה הדעה שלי מהניסיון שלי, לכן לא מעניין אותי מה אחרים חושבים.

Omnia mea mecum porto

פורסם

מונדיאו רכב נחמד מאוד.

מאוד מרווח בפנים.

מנוע חזק.

תיבה לא "הכי הכי" אבל בנהיגה רגילה (יענו לא בנס הרים) היא מספיק טובה.

איבזור די עשיר.

חומרים, אולי לא נראים מפוארים, אבל מאוד איכותיים ועמידים מאוד.

שים לחץ אוויר 33-35 ותהנה מאחיזת כביש גבוהה מאוד.

צמיגים מקוריים הם מישלן אסימטריים.

היא כיפית בנהיגה - זה אומר היא צולחת פניות בצורה מאוד מרשימה.

תריכת דלק - בתנועה עירונית המחשב מראה כ-13 ליטר ל-100 ק"מ.

בכביש מהיר המחשב מראה 8 ליטר ל-100 ק"מ.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
sronis ו v-tech: נראה את מונדאו בגשם ושלא לדבר על שלג בצפון ובירושלים...

על כביש יבש אכן לא יהיה הרבה הבדל...

אין לך מספיק אמון בכיולי השלדה של יצרנים מובילים כיום, מה? המונדיאו תסתדר היטב גם בכביש רטוב. אולי לא כמו ה-B4 אבל מספיק קרוב. אם כבר אז במצב כזה יש לשתיהן חסרון - העדר בקרת יציבות.

בכל המבחנים שבדקו את הרכבים האלו, לא היה שום יתרון לסוברו בכל מה שקשור לנהיגה ואחיזה.

אני (להבדל ברוב שהגיבו כאן) מדבר מניסיון עם שני הרכבים.

נסעתי זמן קצר(חודשיים) בסוברו של חבר. לא אהבתי את הצפיפות של הסוברו, את ההרגשה שאתה יושר ברכב לא בדיוק גדול

וכמובן את הקשיחות של הרכב בגלל החתך הנמוך שלה. גם צריכת הדלק היתה די מאכזבת 1 ל8.5 מהבדיקות שאני עשיתי. למונדאו 1 ל10.5 מקסימום שהצלחתי להגיע.

נ.ב.

לא צריך לצטט אותי, לא צריך לתקן אותי. זה הדעה שלי מהניסיון שלי, לכן לא מעניין אותי מה אחרים חושבים.

אני דווקא מצטט אותך ודווקא מתקן אותך. כמו שזכותך לכתוב את דעתך, זכותי לכתוב את דעתי.

בהרבה מבחנים היה יתרון לסובארו באחיזת כביש. אני, למשל, השתתפתי במבחן כזה בו לסובארו הייתה את אחיזת הכביש הגבוהה ביותר (ולאו דווקא בגלל ההנעה הכפולה).

בניגוד למה שכתבת, ה-B4 לא קשיחה בכלל. להפך - המתלים רכים למדי ונוחות הנסיעה מצוינת, למרות החתך הנמוך בצמיגים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...