Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערד. מי שמכיר יזהה את המקום.

ידעתי שמשהו בצבץ לי יפה מידי בעין כשנכנסתי לערד והסקרנות הרגה אותי.

הסתובבתי בכיכר וחזרתי לבדוק מה זה היה..

והנה היא הייתה. טורבו יפיפייה!

תמונה059.jpg

תמונה055.jpg

תמונה056.jpg

תמונה115.jpg

תמונה119.jpg

GS300.

פורסם

אח , איזה כיף לראות. מתלבשת עלי בדיוק אחת כזו, מי מתנדב לתרום?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם תקנה לי אחת אני אשקול לתרום לך אותה מדי פעם :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

זה משמח שיש אנשים שקונים מכוניות חדשות כאלו עדיין בארץ. זה אומר שפעם מכונית הזאת תרד לאחד העם :-) (אם מחיר שלה לא יעלה עם השנים במקום לרדת).

ללא ספק, אחת המכוניות מהיותר יפות שקיימות בארץ.

אחל'ה תמונות, תודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה לא חדש שהרכבים כאלה עוצרים ליד מוזה, בכל זאת יופי של תפיסה!

אולי כי זו המסעדה הנורמלית היחידה בערד - והכי קרובה למנחת :twisted:

רוב הסיכויים שזה כתב רכב או חובב נהיגה רציני (רק מעטים מהם מגיעים לערד לצורך נהיגה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה אומר שפעם מכונית הזאת תרד לאחד העם .

אתה מתכוון לומר שפעם,אולי בעוד 15-30 שנה המחיר שלה ירד למשהו שפוי,בסגנון של 300K שקל ?.....

אבל לא יודע למה לא ממש מתלהב מפורשה.

אם זה מנחם אותך,גם אני לא ממש התלהבתי מפורשה, אולי כי הסאונד שלה נשמע יחסית "אנמי" למה שאתה מצפה ממכונית על, ואולי בגלל שאם לא תיהיה ממש קטנוני- העיצוב שלה לא ממש השתנה ב-20 שנה האחרונות,בכל מתיחת פנים מעגלים אותה עוד קצת ביחס לדגם היוצא, אבל אין הברקות עיצוביות.

לטעמי ההברקה העיצובים הכי טובה שהיתה להם ב-20 שנה האחרונות זה הזנב הסקסי להחריד של הקאיימן, פשוט מדהים.

תמונה להמחשה:

caymans06_03_1024.jpg

אבל.......וזה אבל גדול,

זה עבר לי שבוע שעבר כשנסעתי לראשונה ב-911 קאררה של חבר שלי,הרכב נוסע פשוט מדהים,תענוג אמיתי.

היה גשום בטירוף אז החלטתי לוותר על התענוג של לקחת אותה לסיבוב בעצמי (מכיר ביכולות והמגבלות שלי,ואין לי נסיון עם הנעות אחוריות עתירות כוח),כך שהחלטתי שאת הסיבוב שלי על הרכב אני אקח ביום יבש,כדי שאז אוכל להנות ממנו יותר.

אבל אני עדיין יעדיף בכל רגע נתון את המתחרות לבית פרארי\למבורגיני, תחושת ה- HARD CORE שהן משדרות, הן בסאונד והן במראה פשוט מטריפה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...