Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שבדקתי את המחירים בארץ, הם הגיעו, בגרסה שאני מעוניין בה, 3.0 V6 Premium אוטומטית, ל-480,000 ש"ח. באותה הזדמנות נכנסתי גם לאתר העולמי של יגואר, ונדהמתי לגלות שהגרסה הכי מאובזרת של הXF+תוספות שבחרתי (ניתן לבחור באתר תוספות למיניהן) המחיר הגיע ל-65,175 דולר! בשקלים, נכון להיום ששער הדולר עומד על 3.28, המחיר הינו 213,744 שקל! (כמובן, ללא מכס) אבל גם עם ה"תוספת" של המכס, לדעתי המחיר לא יגיע למחיר בארץ. עכשיו, השאלה שלי היא אם אני מחליט לרכוש את הרכב מחו"ל ולייבא אותו באופן פרטי, איך אני עושה זאת? אציין שזו הפעם הראשונה שאני מתכנן לעשות דבר שכזה. (אשמח לשמוע המלצות ודרכים לכך..)

פורסם

מחיר הרכב ללא מכס כפי שציינת 213744 ש"ח.

בהנחה שאתה מייבא מבריטניה (אתה מנוע לייבא מארה"ב בגלל הגבלה של משרד התחבורה) אזי החישוב צריך להעשות כדלקמן:

מחיר בסיס 213744

עלות הובלה משוערת 8000

סה"כ מחיר למכס 221744

מכס (105%) 232831

סה"כ 454575 ש"ח

עלויות נלוות 5000 ש"ח ( עמיל מכס, אחסנה, מס נמל וכו')

עלות אישור שירות מהיבואן כמה אלפי שקלים.

בלבול מוח ריצות עצבים וכו' - תתמחר לבד...

ויכוח על תקלות באחריות שאין את החלקים בארץ כי הדגם לא תואם...אי אפשר לצפות.

בקיצור מהיכרות רבת שנים עם היבואן המדובר הנחה היא לא מילה גסה וחלק ניכר מ-20000 ש"ח שאולי תחסוך תוכל לקבל מהיבואן כהנחה...

אני קניתי אצלו שלוש מכוניות וולוו ( בשלוש פעמים נפרדות ) ההנחה הנמוכה ביותר שקבלתי היתה 15000 ש"ח ולא קניתי דגמים יקרים כמוך אלא דגמים זולים יחסית וסטנדרטיים.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

החיסכון כביכול הוא ב-50 אלף זוזותיו[פלוס מינוס 10 אלף לכאן או לכאן], בהנחה שהכל יילך כשורה.

ייבוא רכב אינו דבר כל כך פשוט, אך אם אתה מעוניין. השלב הראשון הינו לפנות ליבואנית יגואר ולהוציא אישור ייבוא.

אגב, את היגואר אפשר להביא רק מארץ המפעל, ככה שאם לא מדובר בארץ המשתמשת בדולר, המחיר יקפץ לפי שער השטר המקומי.

----

פורסם
מחיר הרכב ללא מכס כפי שציינת 213744 ש"ח.

בהנחה שאתה מייבא מבריטניה (אתה מנוע לייבא מארה"ב בגלל הגבלה של משרד התחבורה) אזי החישוב צריך להעשות כדלקמן:

מחיר בסיס 213744

עלות הובלה משוערת 8000

סה"כ מחיר למכס 221744

מכס (105%) 232831

סה"כ 454575 ש"ח

עלויות נלוות 5000 ש"ח ( עמיל מכס, אחסנה, מס נמל וכו')

עלות אישור שירות מהיבואן כמה אלפי שקלים.

בלבול מוח ריצות עצבים וכו' - תתמחר לבד...

ויכוח על תקלות באחריות שאין את החלקים בארץ כי הדגם לא תואם...אי אפשר לצפות.

בקיצור מהיכרות רבת שנים עם היבואן המדובר הנחה היא לא מילה גסה וחלק ניכר מ-20000 ש"ח שאולי תחסוך תוכל לקבל מהיבואן כהנחה...

אני קניתי אצלו שלוש מכוניות וולוו ( בשלוש פעמים נפרדות ) ההנחה הנמוכה ביותר שקבלתי היתה 15000 ש"ח ולא קניתי דגמים יקרים כמוך אלא דגמים זולים יחסית וסטנדרטיים.

בהצלחה.

המכס 105% כולל גם מע"מ?

כי אם לא תוסיף גם אותו.

פורסם

**אין צורך לצטט הודעה קודמת**

105% זה כבר כולל מע"מ וכפי שכבר כתבתי העסק לא ממש משתלם.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

חח נראה לי כאב ראש אחד גדול.. טוב, נראה לי שאם אני אחליט בכל זאת לרכוש, אעשה זאת דרך היבואן בארץ..

תודה לכולם על התגובות. :-)

פורסם
תרשו לי להזכיר לכם שמבריטניה הוא לא יכול ליבא כי מול הנהג אין הגה...

טעות בידך...מכוניות המיוצרות בבריטניה אתה יכול לקנות גם עם הגה בצד שמאל ולייצא - בדיוק כמו שפותח השרשור (אולי) היה עושה אם זה היה משתלם כלכלית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לדעתי אין זה נכון להשוות את הדגם הזול ביותר עצל היבואן והיקר ביותר עצל היצרן. לדעתי מבחינת הרכישה היבוא האישי יהיה כדאי בעשרות האחוזים. וכמובן שבסכומים כאלה הפרשי העלות הטיפולים והביטוחים בין רכב "חוקי" לבין מיובא אישית כבר אינם באים בחשבון.

אבל למי שרוצה רכב מפואר חדש במינימום כסף הייתי ממליץ לחשוב על הדגמים האמריקאניים. גם בגלל הדולר, גם בגלל המבצעים שניתנים כרגע בארה"ב לרכבים כאלה עקב פאניקת הדלק.

פורסם

הנה סתם לדוגמה באתר יד2 :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=39&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מפרסמת חברה ליבוא אישי את הקאדילאק CTS - ELEGANCE אוט' 3.6 החדש ב243,000 ₪ בלבד

ויש שם לא מעט הודעות דומות. אני יודע שתכף יבוא הטענות כי הביצועים של קאדילאק הן לא הביצועים של יגואר. אין לי מה לענות לטיענים אלה, כי הרי מעולם לא נהגתי בשתי המכוניות, ואין לי מושג עליהן. אני רק ראה אוטו ענק ומפואר למיליונרים במחיר שישנו.

פורסם

יש הרבה חברות שעוסקות ביבוא אישי, חפש ברשת.

ברר אצל כמה מהחברות האלה האם זה אפשרי וכדאי מבחינה כספית.

פורסם
הנה סתם לדוגמה באתר יד2 :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=39&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מפרסמת חברה ליבוא אישי את הקאדילאק CTS - ELEGANCE אוט' 3.6 החדש ב243,000 ₪ בלבד

ויש שם לא מעט הודעות דומות. אני יודע שתכף יבוא הטענות כי הביצועים של קאדילאק הן לא הביצועים של יגואר. אין לי מה לענות לטיענים אלה, כי הרי מעולם לא נהגתי בשתי המכוניות, ואין לי מושג עליהן. אני רק ראה אוטו ענק ומפואר למיליונרים במחיר שישנו.

נשמע כמו מחיר נמוך באופן קיצוני לרכב כזה שעולה חדש בארץ 350000 שקלים ופה הוא מודל 2008 עם 6700 ק"מ.

בכל מקרה, כמו שחשבת - אל תשווה קאדילק CTS ליגואר XF. לא שהקאדילק רעה, אבל ה-XF בפירוש יותר טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמעתי כי ביבוא אישי ניתן לרכוש דודג' קאליבר חדשה לחלוטין ב-99 K וקצת משומשת אף ב-92.... ועצל היבואן?

לדעתי יבואני הרכב האמריקאי מפספסים כיום בגדול את הזדמנות לחדור לשוק הרכב המקומי ולתפוס נתח משמעותי ממנו.

בדיוק אותה טעות לדעתי עושה ובגדול היבואן של פריוס.

חשיבה טיפוסית של בעל בסטה בשוק הפשפשים. להרוויח כמה גרושים היום ולא משנה מה יהיה מחר.

• תוכן חדש...