Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום נפרדתי מאלפא 164 שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי..... לגבי מכוניות של הגאנגסטרים זה נכון זה E38 וW140 של מרצדס לרוב בצבע שחור עם חלונות כהים,לא מעט גם מנוע V12 6 ליטר,כן פעם זה היה ככה אחרי נפילת הקומוניזם,וגם היום לא חסר למכונית הזאת כבוד בכבישי רוסיה וגם ישראל.גם לי יש חולשה לסדאנים גדולים כאלה,כולי מלא קנאה אליך,זה מנוע M30? איך הריפוד שלך הוא נשמר טוב? פעם היו לי מחשבות מטורפות של לרכוש אחת כזאת אך זה סתם בגדר חלום.מה שכן בארץ כמעט בלתי אפשרי למצוא אחת כזאת במצב נורמאלי ולא שחוטה על ידי בני דודני מאזור הצפון.

המנוע 3 ליטר מספיק בשביל להנות מהנהיגה? או שזה כמו בS קלאס סוג אחר של הנאה,שלאו דווקה קשור במהירות התגובה של הרכב?

אני חולה על העיצוב שלה נראת כמו כריש,באופן כללי אני אוהב את העיצוב ה"באנדיטי" של ב.מ.וו ולדעתי ב.מ.וו אמיתית זה רק בצבע שחור או כחול, לבן זה פשוט לא מתאים לה, הורס את הכול..

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בימר E32 ולא E38 שבא אחריו. כן אצלי מנוע M30.

3 ליטר - בישבילי מספיק מנוע כזה, הוא מושך לא רע, למרות שחייב לציין אלפא הייתה עם תגובה יותר מהירה לגז גם בהאצות ביניים. אני לא קורע מכוניות שלי.

במכונית כזאת נהנים מנהיגה בשיוט ולא מתאוצה או מהירויות גבוהות. נכון אומנם שצריך כל הזמן לעקוב אחרי ספידומטר, בידוד כ"כ טוב שאתה עלול לפספס מתי מכונית עברה את מהירות החוקית. זאת לא מכונית למישהו שמטרתו תאוצה גבוהה או לנסוע במהירויות. היא עושה אומנם תוך 10.6 שניות מ-0 ל-100 (אלפא עשתה תוך 9.9 :-P), שזה לא רע בכלל. אבל אני לא מאלו שבודקים את זה. אין מה לעשות, הזמן עשה את שלו וצריך לשמור על הרכב כמו שצריך ולהתיחס אליו בכבוד.

נותנים לי כבוד בכבישים. אף אחת משום מה לא נדבק לפגוש, גם כשאני נוסע בנתיב שמאלי לאט. שומרים דיסטנס 8) - אני אוהב את זה.

הפרדוקס, כשהיתי קטן בן 10, ראיתי מכונית כזאת חדשה, רק קראתי אז שזה BMW וזכרתי את הצורה שלו, רק מאוחר יותר אחרי שנים ביררתי מה הדגם הזה היה. מאוד רציתי את האוטו הזה וחלמתי אליו במשך 17 שנה. תחשבו על זה שאז לפני 17 שנה כאשר התחלתי לחלום על הבימר הזה, יצרו אותו בישבילו והוא חיכה לי את כל הזמן הזה שאני יוכל להגשים חלום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לבגוד באיטלקיה עם גרמניה?!

WTF?!

:shock:

האיטלקיה שלי כבר חצי שנה במוסך ולא חשבתי לשניה לנטוש אותה.

:) תתחדש ותהנה.

הבימר שונה לגמרי מהאלפא, הרבה יותר "זקנה", רגועה ושקטה ולא תוססת ורעשנית.

אולי פשוט רצית לשנות קצת את הלייף סטייל ולהגשים חלום תוך כדי...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

ממה שאני מבין מנוע M30 הוא אחד המוצלחים מבחינת אמינות,אכן להגשים חלומות זה טוב=) יפה לך.באמת חוויה למרבה הצער עד שאני אוכל להגשים חלום כמוך הדלק יעלה כמו דלק סילוני,כך שזה יהווה בעיה ועוד איזה 8 שנים המכוניות האלה כמעט כולן יהיו חלודות ומתות,אבל תמיד יש את האספן והחובב רכב הזה שישמור עליה ו יתן לה כבוד מה שרק נשאר לי זה למצוא אותו=)

בכלל אני די מצטער על זה שהפסיקו לייצר אגדות כמו מרצדס W140 W126 W124 גם W123 בעצם כול המרצדסים\ב.מ.וו עד אמצע שנות ה 90 ככה.אלה היו מכוניות שלא התקלקלו לא ידעו מזה בעיות אלקטרוניקה,הם אלה שבנו למרצדס את המותג,אלה שעשו אותו כמכונית שאף פעם לא נתקעת בצד הדרך.ה E30 של ב.מ.וו גם מכונית מדהימה ה E38 אומנם מפוצצת אלקטרוניקה אבל היא עוד איך שו קרובה לדור הישן.. האחרון מן המוגיקאי היה הW140 ה S קלאס של שנות ה 90.

אומנם אין בהם מחשבים וציוד אלקטרוניקה שהוא די יעיל למען האמת,אך במובן מסויים הם טובים יותר מאחיהם הצעירים.(בW140 יש אבל הוא עדיין שייך לדור הישן)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
לבגוד באיטלקיה עם גרמניה?!

WTF?!

:shock:

האיטלקיה שלי כבר חצי שנה במוסך ולא חשבתי לשניה לנטוש אותה.

:) תתחדש ותהנה.

הבימר שונה לגמרי מהאלפא, הרבה יותר "זקנה", רגועה ושקטה ולא תוססת ורעשנית.

אולי פשוט רצית לשנות קצת את הלייף סטייל ולהגשים חלום תוך כדי...

ת'אמת, אלפא שלי תחזקתי במצב הכי טוב שיכלתי. לא היו לי סיבות לבקר במוסך יותר מיום אחד. :wink:

אני לא חושב שבימר "זקנה", שיוט חלק ושקט, כל הבעיות שוכח בשלווה כזאת. פשוט משייט לי ולא בא לנסוע מהר יותר.

אלפא ללא ספק תוססת ועם אגזוז פתוח שהיה לי גם קצת רעשנית. על בימר הזה אפשר לנסוע 80 בכביש שמותר 90 ולא להתרגש מזה. שפוט לא בא "ללחוץ".

אומנם אין בהם מחשבים וציוד אלקטרוניקה שהוא די יעיל למען האמת,אך במובן מסויים הם טובים יותר מאחיהם הצעירים.(בW140 יש אבל הוא עדיין שייך לדור הישן)

גם ב-E28 היה מחשב ניהול מנוע ומחשב בדש בורד שמראה מתי לעשות טיפולים ודיאגנוסטיקה. שלא לדבר על E32 שאצלה הכל ממוחשב עד לרמה כזאת שיש לה מסך שמוצגות הודעות כתובות לנהג, כגון דלת פתוחה, חגורת בטיחות, ארמברקס. עם קצת האקינג, ראיתי ב-YOUTUBE שמסך הזה יכול להציג את כל סימני ה-ASCII וכל דבר כתוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...