Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום נפרדתי מאלפא 164 שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

היום זה קרה. נפרדתי ממנה, נפרדתי מאלפא 164 שלי :cry:. היא עברה לידים אוהבות של בעל רכב הבא.

למען האמת, זה די כואב להפרד ממנה, זה כמו להפרד מבן משפחה. מה שמנחם שהיא הולכת לידיים טובות, בעל הרכב ישמור עליה ויטפל בה טוב.

עדיין קצת קשה לי על הלב, אבל אני מאוד שמח שיצא לי להכיר אלפא רומיאו. היא השאירה לי זכרונות יפים ותענוג אמיתי בנסיעה.

זה היה מאוד לא צפוי בשבילי למכור אותה (או יותר נכון להתחלף), אבל קבלתי הצעה לרכב שחלמתי אליו מילדות. ועוד הרכב הזה היה בצבע שתמיד רציתי.

הרכב החדש שלי זה בימר, בימר גדול במצב שמור להפליא. אלפא הייתה ידנית ודבר הראשון שמאוד היה חסר לי בבימר זה קלאץ' ושמשהו אחר במקומי מעביר הילוכים. ת'אמת התרגלתי בכמה דקות, אבל עדיין מתגעגע לידני.

מבטיח עם הזמן לצלם את הבימר ולהעלות תמונות שלו.

ככל הניראה, אלפא הייתה "היא" ובימר זה "הוא", הרכב יותר מוצק. אלפא ארגסיבית יותר גם בקול מנוע וגם תגובות לגז מהירות יותר, בימר רגוע אבל יש לו כוח והקול של המנוע גם מאוד מעניין על אף שהוא שקט מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה.

מדובר על בימר 730 מסדרה הישנה E32.

בדיוק ניראית 1:1 כמו זאת, גם הצבע:

730i_bay_of_islands_2.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש, גם אתה מבסוט וגם הבעלים החד של האלפא שלך.

איזה שנתון הבימר?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבימר קצת יותר ישן מהאלפא, הוא שנת 91, אלפא הייתה 93.

פורסם

אלפא זה רכב פרטי ראשון שלי. עד אז הייתי נוסע על כל מיני מכוניות מזדמנות ודי מאט. בעיקרון יש לי רישיון כ-6 שנים. יחסית מאוחר קניתי את הרכב הראשון שלי.

אני חולה על מכוניות. המחלה שלי מאז ומתמיד סדאנים גדולים. ועל E32 חלמתי מילדות, היא פעם הייתה מכוניות של מפיונרים והשאירה אצלי רושם בלתי נשכח.

לקח לי זמן להתחבר לאלפא שלי ובאמת להתרגל לכך שהיא שלי, עם בימר זה היה מהשנייה ראשונה.

בינתיים יש לי רק תמונה אחת של הבימר. מתי שיהיה לי קצת זמן, אקח אותו ליום צילומים ויעשה לו בוק.

BMW_E32_730I.jpg

פורסם

א. יש לו כבר ג'נטים.

ב. קסנון זה לא חוקי.

תגיד, מר בימר/אלפא לשעבר, יש מצב אתה מצלפ כמה תמונות של פנים הרכב? תודה!

האא...ותתחדש! שתהנה מהחדשה לפחות כמו הישנה.

פורסם

תתחדש!

ומה תעשה עכשיו עם שם המשתמש?

השם והסמלון החדש לא מסתדרים מי יודע מה.

:-D

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...