Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום נפרדתי מאלפא 164 שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. יש לו כבר ג'נטים.

ב. קסנון זה לא חוקי.

התכוונתי למשהו אחר, ג'נטים אחרים.

ולגבי הקסנון, חוקי או לא חוקי אני לא יודע.

אבל מה שאני יודע, שאני רואה יותר ויותר רכבים עם קסנון וה"לא חוקי" לא ממש מפריע להם.

Kia Sportage, 2014 

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש, רכב מדהים :)

אבל עם מחירי הדלק היום, זה לא יקשה עלייך להחזיק את הטנק?

למען האמת, רוב נסיעות שלי הן בכביש, כמעט ולא נכנס לעיר. אם לא לוחצים הבימר אוכל 1 ל-10 (אלפא עשתה 1 ל-12 במצבים כאלו בערך).

תגיד, מר בימר/אלפא לשעבר, יש מצב אתה מצלם כמה תמונות של פנים הרכב? תודה!

כן, אני יעשה את זה בהזדמנות הראשונה ומבטיח לפרסם תמונות.

ומה תעשה עכשיו עם שם המשתמש?

השם והסמלון החדש לא מסתדרים מי יודע מה.

:-D

בעיקרון, כולם מכירים אותי תחת שם משתמש שלי ורגשות שלי לא השתנו לאלפא רומיאו או ל-164 בפרט.

כמה צילינדר ?

ספר קצת אילו פינוקים יש בפנים ?

מנוע 3 ליטר 6 צילינדר טורי (מנוע ארוך מאוד, זה ה-BIX SIX עם שרשרת טיימינג).

מבחינת פינוקים, יש את הדברים הרגילים (ח"ח, מ"ח וכד'), סלון עור, וילונות מקוריות על דלתות אחוריות ועל שמשה אחורית.

בקרת אקלים עם שני איזורים, פתחי מזגן ליושבים מאחור, מערכת בקרת משיכה, בקרת שיוט, מערכת למניעת החלקה, יש מסך שמציג כל מיני הודעות, כגון רושם אם שכחתי לסגור דלת (רושם בגרמנית), לגיר אוטומטי יש מצב ספורט, חסכוני וידני (אין את המצב הרגיל משהו בסגנון NORMAL) וכמובן גג נפתח. הכיסאות אצלי לא חשמליים.

בעיקרון רמת אבזור לא הרבה שונה מאלפא 164 V6 בגירסאות המאובזרות ביותר, אבל עיצוב פנים ואיכות חומרים פשוט מדהימה.

נוחות בנסיעה, משהו מדהים, הרכב כ"כ שקט, השיוט שלו מאוד חלק. הנסיעה במכונית הזאת כ"כ רגועה ומרגיעה שחבל על הזמן.

סוף סוף, אני מבין למה, בעלי מכוניות כאלו נוסעים בד"כ לאט.

הכי מעניין, שבכבישים מרכב כזה שומרים דיסטנס. עם אלפא, לא משנה באיזו מהירות הייתי נוסע (למרות שלא הייתי נוסע מי יודע מה מהר), תמיד מישהו היה נדבק לפגוש. בימר - אף אחת לא מתקרב אליו :twisted:. נסעתי כאילו לבד על הכביש (פעם ראשונה בחיי ככה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כולנו בוגדים ! זה באופי שלנו , הן באישה ועוד כמה וכמה במכונית , אתה בגדת באלפא שלך וכבר מתהדר במחליפה !. עכשו אתה צריך להחליף גם שם/לוגו .

בוגד שכמוך !! ....אנו סולחים לך. תתחדש בבימר !. שנזכה לראות איך שאתה בוגד גם בה !

מדוד ברזילי , הבוגד הסדרתי !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
רכב יפייפה.

לשים לו ג'נטים+קסנון והרכב יהיה בובה.

התכוונתי למשהו אחר, ג'נטים אחרים.

ג'נטים האלו מקוריים. למה להחליף? ג'נטים מחברה טובה בגודל כזה יעלו לא מאט כסף (+-5000ש"ח). אני לא מוכן להעליב את הבימר שלי עם ג'נטים סיניים. ג'נט מקורי חזק ומיועד למכונית ספציפית, הוא יחזיק את המשקל הגדול שלה, קצת מעל 1600ק"ג.

לי חשוב לא רק המראה, אלא גם האיכות. 8)

קסנון יש :twisted:.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בקרוב אני ינקה את הג'נטים שלי עם ספריי טפלון מיוחד והם יהיו כמו חדשים. כל הפיח ירד והם יתחילו להבריק.

אני דווקא מאוד אוהב צורה שלהם.

פורסם

בא נגיד שבימר סה"כ עלה בערך כמו קורולה שנת 99. אני הרי עשיתי החלפה עם בעל הבימר, הוא קיבל את האלפא שלי ואני קיבלתי את הבימר בתוספת מחיר.

מחיר בימר מאוד תלוי מבריאות שלו ומחירון בגדר המלצה שולית בלבד. שלי יחסית מאוד שמור, במיוחד אם לקחת בחשבון שהבימר בן 17.

• תוכן חדש...