Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתקעתי בדרך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

מיקרה שהיה, כך היה -

ביום שישי האחרון התעוררתי מוקדם, כאשר על הפרק להגיע למכון הספידומטרים לבדוק את שעון הדלק.

התנעתי את הדודג', ויצאנו לדרך עם ספייר - השעה היתה 06:30.

אבל -

סדר העדיפויות שלי לא היה נכון, כאשר בעצם הייתי צריך לקבוע תור אצל מכון קרבורטורים, ולא ספידומטרים.

משהו בקרבורטור שלי לא מכוון כראוי, ויש לי בעיה בטורים נמוכים - האוטו נכבה.

ידעתי את זה, אבל לא הערכתי את חומרת הבעיה.

ברמזור הראשון - האוטו כבה.

בשילוב עם מצבר חלש ולא טעון - אין סטרטר.

זהו, מת. מחסום דרך גדול וצהוב.

במשך שעה ורבע אף אחד - באמת, אף אחד לא עצר לי.

כלום.

אני עומד מאחורי האוטו, בסמוך לרמזור - שואל את כל נהגי הג'יפים, רכבי השטח, רכבי השירות וסתם נהגים אם יש להם כבלים (עכשיו גם לי יש...) והאם הם יכולים לעזור.

כלום.

מסקנה - אנשים נוסעים בלי כבלים.

נראה לי לא בטיחותי, כל הגי'פים האלה שמסתובבים בלי כבלי הצתה - מה יקרה אם הם יתקעו?

והייתי משער שרכב שירות של עיריית חולון יהיה לו ציוד בסיסי - טוב, כנראה אין להם כסף.

ונראה לי שרכבי ליסינג מקבלים קיט כבלים קבוע בתא מטען.

נו, טוב.

שעה ורבע.

בסוף הוצאתי את אבא שלי מהעבודה, והוא בא להתניע ולעזור לבן שלו.

למכון ספידומטרים לא נסעתי, ומכון הקרבורטורים הקרוב (ינקו) לא קיבל אותי בלי תור מראש.

אז נסעתי הביתה.

האוטו כבה עוד שלוש-ארבע פעמים.

צריך לסדר את הקרבורטור הזה...

אייל

----

Dodge Charger 1972

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי, לא רוצה לבאס, אבל ל70% מאלו ששאלת, היה כבלים בתא המטען, אבל לא חשק לצאת לעזור בחום הזה לאדם תקוע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עצוב, שאף אחד לא עזר לך! והמעצבן- תאמין לי, שלפחות לחצי מאנשים יש כבלים- פשוט, לאף אחד כנראה לא היה "בראש" להתקע... חבל. קרה לי כמה פעמים- אבל לשמחתי, לא יצא לי לעמוד שעתיים בגלל זה- אולי, תרם לזה שלי דווקא כן יש כבלים באוטו תמיד! ואני גם תמיד עוצר לעזור להניע. באופן כללי- הכלל הראשון- לפחות משהו אחד באוטו חייב להיות תקין! או מנוע מכוון "פיקס", או מצבר חדש וחזק! זה פותר את רוב הבעיות! מניסיון!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני בטוח שלרוב הרכבים יש כבלים.

היה ברור לי שאנשים לא רצו לצאת ולעזור.

הייתי "קצת" ציני לגבי אנשים עם רכבי שטח חדשים, שלא עצרו לעזור.

זה חיזק אצלי את המודעות לאנשים שנתקעים, עד כמה זה חשוב שאנשים עוצרים ומציעים עזרה.

קצת נחמדות בכל הבאסה.

אז אתמול עזרתי להחליף גלגל למישהו בדרך...

פורסם

תשאל את האדון של הקרבורטור מהי "הדיזה של הטורים הנמוכים", אחרי שהוא יסביר לך דאג שתהיה לך ברכב סיכה קטנה ונקיה.

דאג גם לכך שהדלק יהיה תמיד בתחום החצי-מלא. יכול להיות שהדיזה ההיא נסתמה. יכול אגב להיות שהתקלה לא שם אלא במסנן שנמצא במיכל הדלק בפתח היציאה לכוון המנוע. אם הוא מלוכלכך אז התוצאה היא שהמנוע כבה באמצע העבודה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

סיפור קטן לגבי כבלים.

אני נוסע ברכב ליסינג חדש (2008) ולכן לא מרגיש צורך שיהיו לי כבלים ברכב, מה שכן בתור אחד שמתקן הכל יש לי ארגז כלים ושאר ירקות בבגאז' (אני מודע לעודף המשקל שאני סוחב אבל בשביל ההרגשה הטובה זה שווה).

בקיצ' יום אחד 8:00 בבוקר לוקח את הילדה לגן ובדרך עומדת לה עלמת חן עם גולף דור 2 ומכסה מנוע פתוח, שאלה אותי אם יש לי כבלים, עניתי שלא (באמת אין לי) והמשכתי עוד כמה עשרות מטרים לגן, הורדתי את הילדה וכשחזרתי לאוטו המצפון שלי הציק לי והחלטתי שכדאי לבדוק שוב אולי במקרה השארתי את הכבלים של הטריומף בבגאז' של השברולט.

פתחתי את הבגאז' וגיליתי שיש לי כבל 3X2.5 קשיח מוגן מים בערך 5 מטר.

חזרתי אליה ואמרתי לה שאני כנראה יכול לעזור, תוך חצי דקה חתכתי את הכבל ל 2 גיליתי את הקצוות הידקתי אותם על ההדקים ואמרתי לה לנסות להניע, הצליח, היא הודתה לי מאוד והמשכנו איש איש לדרכו.

והמסקנה:

.

.

.

.

.

.

.

אם אתה בחורה יפה, אתה לא חייב רכב תקין:lol::lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
This goes without saying....

ב ר ו ר שאם הייתי בחורה אז לא הייתי צריך לחכות כל כך....

אבל בחורה נוהגת בצ'רג'ר??:?

למה לא?

אני מכיר מישהי שנוהגת בהאמר H3 שחורה חדשה (להבדיל, כן?)

חבר מועדון 13925

פורסם
....

בחורה נוהגת בצ'רג'ר??:?

בכדי להיתקע עד שבני יחלץ אותה, היא תהיה מוכנה לנהוג בכל דבר... :-)

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
בכדי להיתקע עד שבני יחלץ אותה, היא תהיה מוכנה לנהוג בכל דבר... :-)

:roflmao::roflmao::roflmao:

אבי, מזל שאישתי לא קוראת כאן:agrue:

חבר מועדון 13925

פורסם
This goes without saying....

ב ר ו ר שאם הייתי בחורה אז לא הייתי צריך לחכות כל כך....

אבל בחורה נוהגת בצ'רג'ר??:?

תשאל את דנה..הכל אפשרי :mm_tongue

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

איזה עובי הכבלים?

אם זה הפשוטים ב200 שקל אז זה יותר בידוד מכבל עצמו.

אצלי לא הגי אם סי ולא המרצדס מניעות אם אין את הכבלים העבים האלו.

אגב העובי שלהם הוא 3ס"מ של נחושת עצמה,והם כבדים.

גם אצלי בגי אם סי הקרבורטור רב איתי באמצע כביש 4 ,פשוט ההיתי גז קבוע ומשחק ברמזור N ובירוק לD כמובן שזה נתן דפיקה חזקה וזה בלאי לתיבה, אבל רק ככה היה אפשר לנסוע .

הדבר הכי מעצבן היה שרק 2 מכונים מוכנים לשפץ את הקרבורטור הזה ,ועד שלא שמתי פילטר דלק נוסף הייתי כל שנה אצל מכון אחר.

וכן אני לצערי הרב נתקעתי בלי דלק 200 מטר לפני התחנה ,המצבר מת , לקחתי במקרה את המצבר של המרצדס איתי (הייתה לי תחושה)ו10 דקות רצופות של סטרטר ובסוף הניע.

הבעיה בקרבורטור זה עד שהוא מתמלא דלק ועד שהמשאבה שואבת.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...