Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בנוגע ליבוא Pontiac Solstice.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלייקס, זאת בדיוק הסיבה למה זה כאב ראש.

לך תדע מה עבר האוטו בחצישנה-שנה שהוא היה על הכביש.

עשו לו הרצה? שמרו על הטורבו? מי שנהג בו יודע להעביר הילוכים בגיר ידני (בהסתמך על זה שמדובר על רכב מהשוק האמריקאי, הייתי קצת חושש..) וכו'..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אגב, במקרה יצא לי לעבור היום על יד הסוכנות בנתניה שסיפרתי לך עליה...

אז החלטתי להיכנס בשבילך...

2007 טורובו, 210000 שקל, בהתחיבות להגעה לארץ עד 30 יום

ואחריות בארץ לחצי שנה

פורסם

על תשכח שלא רק מחיר האוטו יורד במקרה שהוא משומש אלה גם המכס.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
יצא לי לראות את הרכב על הכביש היום והוא פשוט נראה מצויין לטעמי

אהבתי מאוד את הנסיעה ברכב, יש כזה לדוד שלי בצבע אפור עכבר

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

שמחתי לעזור' date=' ואם בסוף תמצא את עצמך עם אחת, אני אשמח גם לסיבוב...

:)[/quote']

אני יכול לנסות לארגן לתמיר נסיעה על אחת ואם תרצה גם אפשר גם לסדר לך אחת אבל רק בפרטי.

יניב

פורסם

יש אחת שחורה מהממת בסוכנות רכב(ככל הנראה טרייד אין) בראשון לציון באיזור התעשיה החדש ,באיזור הקניון הזהב!

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...