Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפלאוז 97- בעיות עם אזעקת קליפורד

colauti 9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום להפתעתי הרבה לא הצלחתי לנעול את הרכב מהשלט.

מה שקרה הוא שכאשר סיימתי נסיעה והוצאתי מפתח מהסוויץ' הוא שהמנורה שנמצאת ברכב וכתוב עליה "קליפורד" באנגלית נדלקה באופן קבוע ושלא כמו תמיד (אמורה להבהב).

בסופו של דבר נעלתי את הרכב רק דרך המפתח בדלת הנהג ועכשיו יש לי בעיה לא פחות גדולה:

יש לי ביטוח מקיף ואני חושש שאיאלץ להחליף את כל האזעקה לחדשה.

מה לדעתכם התקלה ? ומה סדר גודל העלויות ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט וקל, אין צורך בהחלפת האזעקה.

עצם הדלקות הנורית מצביע על כך שהיא במצב "VALET" , כלומר, השלט אמור לשלוט על הנעילה המרכזית, אך לא להפעיל אזעקה. גם אם אינו שולט על הנעילה המרכזית, הרי שהדבר נעוץ בחיבור שבוצע בזמנו עת התקנת האזעקה על ידי מתאם לא ייעודי, ואין בכך כדי לפסול את תקינות האזעקה באופן כללי.

כל שעליך לעשות, הוא לחפש מתג קטן בצבע ניקל (ואולי עם ציפוי שחור) , אתר אותו, הזז אותו לצד שני, מייד פתח סוויץ' עד למצב התנעה, ללא נסיון התנעה, ומייד סגור חזרה.

הנורית אמורה להכבות, והאזעקה אמורה לשוב לסורה.

אם נסיון ראשון לא הצליח, פתח סוויץ', מייד הזז את המתג הזה לצד השני ממנו הוא נמצא, סגור סוויץ' ובדוק שנית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דני,תודה על התגובה המהירה,העניין יבדק ואחזור לעדכן בהמשך.

מה שחשוב שלא כתבתי שבנעילת השלט,כל 4 הכפתורים של הנעילה המרכזית ננעלים וכן ישנו צליל הפעלה של האזעקה בנעילה .

בפתיחה- יש צליל של נעילת אזעקה +פתיחת כל הכפתורים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובכן,הבעיה נפתרה בדקה אחת.

אכן דני,כמו שכתבת איתרתי בקלות את המתג (ד"א זו לו פעם ראשונה שזה קורה ויש צרות עם המתג הזה),פתחתי סוויץ' ללא התנעה והמנורה נכבתה.

בלחיצה על השלט האזעקה חזרה לתפקד.

תודה על העזרה ,חסכת לי לפחות חצי יום ואולי גם לא מעט כסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...