Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משדרג את המערכת בצורה משמעותית בזמן הקרוב וחשבתי שאם כבר לשדרג אז גם את הכבלים.

אני רוצה לקנות כבל 0 גייג ולפצל אותו ל2 יציאות של 4 גייג למגברים, השאלה האם הוא יכנס ברכב(קורולה 98)?

ועוד משהו רציתי לדעת האם כבל 2.5 מ''מ יכנס בדלת לחיבור הרמקולים(אני עובר לחיבור אקטיבי)?

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

בשביל לפצל ל 2 חוטי 4 גייג', אתה לא צריך 0, 2 גייג' יספיקו.

מה השדרוג הרציני שאתה רוצה? אולי 0 תהיה סתם הוצאה מיותרת בשבילך, כש 2 גייג' יתאימו בול לשדרוג.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אין דבר העומד בפפני הרצון שמעת על זה ?

:]

בהצלחה

יעבור באבו אבוה יעבור

רק שלפעמים יש רצון והדבר לא עומד. :lol:

אפשר למשוך 2.5 מ"מ לדלתות, מאוד קשה אבל אפשר.

אני משכתי לפני כמה ימים גם לתוך הדלת.

:cry: !!SOLD!!

פורסם
בשביל לפצל ל 2 חוטי 4 גייג', אתה לא צריך 0, 2 גייג' יספיקו.

מה השדרוג הרציני שאתה רוצה? אולי 0 תהיה סתם הוצאה מיותרת בשבילך, כש 2 גייג' יתאימו בול לשדרוג.

אני הולך לקבל מונו של רוקפורד ולהחליף את הסאב הקיים במשהו יותר חזק ניראה לי ואולי גם להחליף את המגבר של הJBL, וגם לקנות HU של פיוניר 8600 ולהעביר את כל המערכת לחיבור אקטיבי.

וגם בחודש הקרוב או הבא מתוכנן איטום דלתות וכנראה גם תא מטען.

וחוץ מזה למה לא 0 גייג'? שיהיה גם לעתיד למקרה שאני ירצה לשדרג.

2 גייג' יספיקו לצרכים שלי? או שעדיף 0 גייג'?

לאריק, שהתקנתי את המערכת בקושי העברתי עם שטילבנד את החוט של הרימוט בדלת בגלל זה שאלתי אם יכנס 2.5 מ''מ.

פורסם

ידידי גם אם תסלול כבל בעובי של כביש 6 "שיהיה לעתיד" האלטרנטור שלך לא מסוגל לייצר אפילו חצי ממה שהוא מסוכל להעביר, אז בשביל מה להשתגע?!

לדעתי 2 גייג זה מספיק ויותר מזה ברכב שלך.

ובקשר ללהעביר 2.5 מ"מ זה קצת מציק אבל לא בעיה בכלל.

פורסם

היו כמה סיבות למה לשים 0 גייג'.

דבר ראשון אני לא מוצא בארץ 2 גייג', מישהו יכול להגיד לי איפה יש באיזור ירושלים/ת"א?

דבר שני אם אני קונה 0 גייג' בארץ אז אני צריך להזמין את המפצל מתח מחול כי לא ראיתי כאלה בארץ,

וזה יוצא לי בסוף ש0 גייג' יוצא יותר זול אז למה לא בעצם?

פורסם

אם אתה קונה כבל 2 או 0 גייג' תדאג שזה יהיה כבל גמיש ככל האפשר.

לגבי הדגמים האלו של הטויוטה, אין שום בעיה, הרכב קל מאוד להתקנות רק תיזהר מאזור הקונסולה המרכזית של הרכב הזה, יש שם מחשב רכב שהוא מאוד רגיש לרעשים, תצמיד את כבל המתח כמה שאתה יכול לצד שמאל של הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר מדברים על כבלי מתח, יש לי אפשרות להשיג כבל שבמקור הוא להארקה של מקומות עם חשמל חזק הוא באיזור ה10מ"מ אך ללא בידוד, איך אפשר לבודד כאבל כזה ? לא נראה לי רציני לבודד פלוס כזה שעובר על המרכב עם איזולירבנד בלבד, שרשורי שחור יכול להיות טוב ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
אם אתה קונה כבל 2 או 0 גייג' תדאג שזה יהיה כבל גמיש ככל האפשר.

לגבי הדגמים האלו של הטויוטה, אין שום בעיה, הרכב קל מאוד להתקנות רק תיזהר מאזור הקונסולה המרכזית של הרכב הזה, יש שם מחשב רכב שהוא מאוד רגיש לרעשים, תצמיד את כבל המתח כמה שאתה יכול לצד שמאל של הרכב.

איך אני אמור לדאוג שהכבל יהיה גמיש? זה לא שיש מבחר אם אני קונה בארץ ואם זה מחול אז בכלל אני לא יכול לדעת את הגמישות של הכבל.

לגבי המחשב רכב זה נשמע ממש הגיוני כי למרות ששמתי הארקה כפולה למגבר עדיין יש רעשי אלטרנטור ממש בקטנה.

פורסם
אם כבר מדברים על כבלי מתח, יש לי אפשרות להשיג כבל שבמקור הוא להארקה של מקומות עם חשמל חזק הוא באיזור ה10מ"מ אך ללא בידוד, איך אפשר לבודד כאבל כזה ? לא נראה לי רציני לבודד פלוס כזה שעובר על המרכב עם איזולירבנד בלבד, שרשורי שחור יכול להיות טוב ?

למה אני צופה כתבה בעיתונות על רכב שהתפוצץ תוך כדי נסיעה?

עזוב, תקנה כבל עם בידוד שעמיד לחום ולא כבל חשוף ותתחיל באילטורים שאח"כ ינמסו לך ו... בום!

לגבי כבל גמיש, יש מוצרים טובים כמו ניו-קונספט (קנו-קונספט :-P) שמייצרים כבלים ממש גמישים - זאת דוגמא אחת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כבעל קורולה משנת 1998 , אני אגיב לעניין :

1- כן , אפשר להעביר (מבלי לפרק את הרכב או הידיים) כבלים בעובי 2.5מ"מ, זה יהיה מאתגר - אבל אפשרי.

2- אני מניח שכבל 2 גייג' שייתפצל לשניים של 4 גייג' - יספיק.

אצלי יש כבלים של 8 גייג' למגברים (שבחתימה) - הכל עובד יופי (טפו טפו טפו).

למרות הכל , אני מניח שבהתקנה הבאה שתהיה - אתקין כבל 4 גייג' למגברים - כי אני מאמין שזה אידאלי.

בהצלחה.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ידידי היקר,

אתה לא זקוק וגם לא תזדקק לכבל של 0 AWG שמתאים לחיווט של חברת החשמל.

הכבל שאתה הולך לרכוש הינו בעל שטח חתך של 50 ממ"ר שיכול לעמוד בזרמים שמעבר ל-200 אמפר ומפל מתח נמוך מאוד.

הכבלים שמחוברים למצבר/סטרטר הינם בעלי שטח חתך של 25 ממ"ר שהינו חצי ממה שאתה הולך לרכוש.

מספיק כבל של 4 ואפילו 8 AWG.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני יודע שאני לא צריך כבל של 0 גייג' אבל זה יוצא יותר זול מ2 גייג' אז למה לא?

וחוץ מזה אני מעדיך שיהיה אוברקיל מאשר לחשוב שאולי הכבל הוא זה שעושה לי בעיות במערכת.

• תוכן חדש...