Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אלרו 2003 מנוע 2200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שווה לרכוש במחיר מחירון שברולט אלרו מנוע 2200 יד ראשונה עם 68000 ק"מ נראית שמורה מאוד.בבדיקה קומפיוטסט אין בעיות מיוחדות והחברה נותנת אחריות על מנוע כולל הבלוק,על המרכב, מערכת חשמל ומיזוג ל 7 חודשים או 12000 ק"מ.

יש אפשרות לטריידאין תמורת קאווליר 95 במצב גרוע ביותר קיזוז 10000 ש"ח ( המחירון מופיע 55000 ש"ח ).

ואני חולה על אמריקאיות מה דעתכם על העיסקה .

פורסם

אם זה הרכב שאתה מחפש ותוצאות הבדיקה טובות, לא מבין מה ההתלבטות שלך.

מבחינת כמה הם מקזזים ממחיר הרכב, אינני יודע מה מצב רכבך ועד כמה הוא גרוע. לכן אם מחיר שמצעים אליו בטרייד אין מספק אותך, אני מניח שזו אופצייה בהחלט סבירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מסכים עם קודמי. האלרו הזאת נשמעת שמורה מאוד וזה אומר שתוכל ליהנות ממנה שנים רבות בלי בעיות יוצאות דופן(האמריקאיות מגלות בסה"כ אמינות טובה מאוד לאורך שנים רבות). אישית אני אוהב את צורתה של האלרו וראיתי כמה חבר'ה שהצליחו ליפייף אותה נפלא עם תוספות למיניהן.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

שלום ידידי,

בגלל שמדובר ברכב שמור מאוד הייתי מנסה להגיע איתם למחירון מול מחירון, אלרו נמכרות הרבה הרבה הרבה מתחת למחירון בעבר חיפשתי גם ונדהמתי לגלות עד כמה הם נמכרות מתחת וכמה קשה למכור רכב מסוג זה. תגיע איתם למקסימום שאפשר, אם אתה אוהב את האמריקאיות ולדבריך הרכב נשמע שמור מאוד זה יכול להיות מציאה טובה ואם תשיג מחירון על שלך בטרייד זה יהיה נחמד יותר :)

בד"כ מורידים בטרייד 12 וחצי אחוז מהערך שלך ודורשים מחירון על שלהם.

בהצלחה :)

• תוכן חדש...