Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בשני המגברים (או במערכת חשמל)

goop34
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום וערב טוב.

אז ככה הבעיה החלה לפני שבועיים שיום אחד הדלקתי את המערכת ושמעתי רעש ברמקולים של צפירה שמתחזקת כשאני מביא גז.

( הבעיה הזאת הייתה אצלי כבר ואני יודע שזה יכול להיגרם כתוצאה של הפלוס וRSA ביחד או בגלל המינוס) ניסיתי לעשות הכל אפילו לשים חיווט חדש, שזה פלוס מינוס RSA הכל, אפילו קניתי מגבר כאשר חיברתי אותו הבעיה הייתה יותר מוזרת, המגבר נדלק כשהוא על פרוטקשן ומשמיע רעש של כמו דפיקות מהרמקולים. אפילו כשהRSA לא מחובר ומחוברים אליו רק הפלוס מהיציאות של המגבר. מזה יכול להיות? חיפשתי בחיפוש חיפשתי תשובות בכל מקום מאני לא מוצא את התשובה לפני שאני ינסע למתקין מערכות רציתי לדעת אוליי מישהו כאן יכול לעזור לי...

תודה רבה!

VW PASSAT 1.8T 2001

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי חיפוש וראיתי שמישהו אמר לחבר את המינוס של הRSA של המערכת לגוף של המכשיר עשיתי זאת וזה לא עוזר ...

מה יכולה להיות עוד הבעיה למה ניסיתי הכל הכל כבר וכלום לא עוזר זה משהו במערכת חשמל? יכול להיות במערכת?

VW PASSAT 1.8T 2001

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...