Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטן בלב של המדינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שנולד כאן הוא אזרח המדינה מכפייה, לא מבחירה.

ניתן לוותר על אזרחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי ניתן?!

לתושב שכונת עוני בלוד?

מסופקני...

מתחזים, אין להם את הגנום היהודי

אירית

אין כזה דבר "גנום יהודי"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל אחד יכול לוותר על אזרחותו.

אישית לא הייתי מוכן להיות אזרח של מדינה שאני כל כך לא סובל עד שאני מחפש איך לעזור לאויביה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כל אחד יכול לוותר על אזרחותו.

אישית לא הייתי מוכן להיות אזרח של מדינה שאני כל כך לא סובל עד שאני מחפש איך לעזור לאויביה.

אם נותנים לך את האפשרות להיות גיס חמישי, אז למה לא?

מדינת אבסורד...

פורסם
תימנים זה לא סוג של ערבים?

בוודאות, שאלו את חיים, המאבטח שלו מרגיש מוגן כשהוא מלווה אותו בשטח עויין

אירית

פורסם

למי ניתן?!

לתושב שכונת עוני בלוד?

מסופקני...

אין כזה דבר "גנום יהודי"

כמו שאין תימנים מתחזים

אירית

פורסם
אין כזה דבר "גנום יהודי"

הייתי מציע לך לקרוא קצת לפני שאתה כזה נחרץ

http://www.tevalife.com/article.asp?id=1671

או את הבחור הנחמד הזה כאן

http://www.nrg.co.il/online/43/ART1/660/120.html

ויש עוד המון

תגגל את זה.

ורק בקצרה מאד. מחקר שנעשה לא מזמן - שמעתי את זה ברדיו בדרך לעבודה ברשת ב' ולכן אני מתנצל מראש שאני לא זוכר מי עשה אותו אבל מדובר ב 2 אנשים מאד חשובים מאוני' ת"א.

הוכיח חד משמעית שני דברים.

1. כל היהודים מכל המקומות בעולם - לא משנה מאיזה ארץ ומוצא - מכילים את אותו ה DNA פחות או יותר. כלומר - כולם הגיעו מאב אחד משותף

2. שבט לוי (והכהנים) מובדלים ע"י שינוי בגנים שלהם - משהו יחודי להם בלבד (שאפשר לגלות בבדיקת דם מאד פשוטה) וזה נבדק על מאות אנשים.

מה לעשות? אנחנו שונים.

פורסם

בכתבה הראשונה אין טענה שיש גן יהודי אוניברסלי. מדובר על קבוצות מבודדות (אשכנזים, תימנים וכו').

לשנייה, אני אפילו לא אתייחס לכתבה של השבועון המדעי המהולל Scientific NRG כשהוא סוקר ספרי מחקר רציניים. אבל אתה מסתמך על NRG אני יכול להביא לך כתבה משם על ספר שטוען שאשכנזים הם צאצאי הכוזרים.

פורסם

אני חושב שאת המאמר הזה ממש תאהב:

http://www.humanitas-international.org/perezites/news/jewish-dna-nytimes.htm

The earlier study, led by Dr. Michael Hammer of University of Arizona, showed from an analysis of the male, or Y chromosome, that Jewish men from seven communities were related to one another and to present-day Palestinian and Syrian populations

ומסקנות מהמחקר השני:

His own speculation, he said, is that most Jewish communities were formed by unions between Jewish men and local women, though he notes that the women's origins cannot be genetically determined.

שים לב, שמבחקרים מדעיים בתחום הגנום יש עובדות, אבל הן נתונות לפרשנות.

הכי חשוב, אם תקרא את הכתבה (כי את הכתבות שהבאת לא קראת, כי הן לא תומכות בעמדה שלך) תגלה שבשום מקום לא מדובר על גן יהודי. מדובר על זהות גנטית בתוך כל קהילה.

פורסם

קראתי גם קראתי.

זה לא תומך ב 100 אחוז בעמדתי - צודק - אבל זה מה שמצאתי בחיפוש מהיר.

אני עובד על זה עכשיו.

מה שכן - המאמרים מראים קשר בין היהודים - בעיקר בעניין מחלות גנטיות שקימות רק אצלנו משום מה.

בנוסף יש טענה שאומרת שהיהודים הם העם היחיד שניסה להתבדל מכל העמים

לא כמו שאר העמים (בתקופת הרומאים למשל.

כולם כולל כולם ניסו להיות "רומאי". חוץ מ..היהודים כמובן.)

לגבי המאמר שצירפת, אני לא מבין למה אתה מופתע. הרי יש קירבת דם בין 2 העמים השמיים באיזור. הם היו פעם בני דודים.

בנוסף - כנראה שהיתה התבוללות מסויימת עם עמי האיזור הזה.

ושוב

אני אבדוק איפה נעשה המחקר ששמעתי ברדיו שטוען שבין כל היהודים בכל העולם - יש קירבה מוכחת לא משנה מאיזה עדה ומקום הם הגיעו

לגבי הכהנים - זה כבר בדוק ואפשר להבדק עכשיו.

פורסם

אין שום סיכוי שיש גנום משותף לכל היהודים.

קחו את איילה סיטאין, אחד משני האתלטים הישראלים היחידים שהשיגו מינימום לבייג'ין.

בגיל 47 (ויש הטוענים שהוא בן 52) הוא רץ מרתון מהר יותר מכל ישראלי - והוא התחיל לרוץ רק בגיל 29.

האם יש לו גנטיקה משותפת עם ישראלים ממוצא אחר? לצערנו לא, אחרת היו לנו עוד כמה מדליות באולימפיאדה.

• תוכן חדש...