Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטן בלב של המדינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שביט, ספר להורים של אורון ירדן שצבי גור לא היה פצצה מתקתקת.

חוץ מזה מה הקשר שטלי פחימה ישראלית יהודייה? זה בדיוק ההבדל בין גזענות ללאומנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זוהי בדיוק המהות של הגזענות, היא לא מבדילה בין פרטים.

יכול להיות שאני גזען.

אני מעדיף את זה ולהשאר בחיים.

פורסם
אתה לא רוצה שאתחיל לספר מה אני חושב על רוכבי אופניים וזקנים על קלנועיות. כנ"ל אנשי קנגו/ברלינגו/דובלו, נהגי מוניות, נתנייתים ותל אביבים בכלל, חוזרים בתשובה, צמחונים/טבעונים, רוסים "כבדים", ערסים, משתמשי מקינטוש, ילדים מפגרים עם פלאפון שמנגן MP3, סוכני מכירות/טלמרקטרים למיניהם, ועוד...

אני לא גזען, אני שונא את כולם באופן שווה 8)

וואללה מזל שלא הזכרת נשים, היית מספיק חכם

אירית

פורסם
ומה עם תימנים חובשי כיפה?

מתחזים, אין להם את הגנום היהודי

אירית

פורסם
חוץ מזה מה הקשר שטלי פחימה ישראלית יהודייה? זה בדיוק ההבדל בין גזענות ללאומנות.

כשכתבתי שטלי פחימה יהודיה, התכוונתי שאת החבר'ה מלוד אני עוד איכשהו יכול להבין, ומהם לא נדרשת אותה עזות מצח כמו לטלי פחימה. שלושה ערבים מלוד שמתכננים לחטוף חייל לא מפליא כמו בחורה יהודייה שמתרועעת עם האוייב ומתכוונת לסייע לו, לפי מה שכתבו כאן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לא רואה הבדל בין שני המקרים. בשני המקרים מדובר על אזרחי ישראל שלא מסכימים עם מעשיה (ועד לכאן זה לגיטימי לחלוטין) אבל במקום למחות הם מחליטים להפר את החוק ולהפוך לטרוריסטים.

פורסם
יכול להיות שאני גזען.

אני מעדיף את זה ולהשאר בחיים.

אתה יכול לעשות מה שאתה מעדיף בחייך הפרטיים, לא בפורום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בעיני ההבדל בין שני המקרים הוא שטלי פחימה היא בוגדת שמשתפת פעולה עם האוייב, לעומת ערבים מלוד, שאני לא מרגיש שהם בוגדים כיוון שאף פעם לא ראיתי אותם כחלק מהמדינה הזו. כמו שכתבתי בהודעה הראשונה שלי- פלסטיני מתוסכל הוא פלסטיני מתוסכל, לא משנה אם הוא יושב בעזה או בלוד, ולא משנה מה הצבע של תעודת הזהות שלו.

פורסם

כל זמן שהוא בוחר להיוטת אזרח המדינה הוא חייב להיות נאמן לה כמו כל אזרח אחר. אם היה מדובר בתושבי קבע אז הייתי מסכים איתך.

פורסם

מי שנולד כאן הוא אזרח המדינה מכפייה, לא מבחירה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הוא בוחר להנות משני העולמות- לגור בלוד עדיף על לגור בעזה. לא משתקים לך את החשמל והמים, לא עושים סגר ואתה חופשי להסתובב בכל הארץ ולהתפרנס כמו בנאדם. מצד שני, הוא לא רואה את עצמו כאזרח מדינת ישראל, אלא תושב פלסטין הכבושה, וככזה הוא מרגיש שהוא לא חייב להיות נאמן לה.

אני עדיין לא מבין את פליאתו של פותח השירשור "מאיפה יש להם את עזות המצח..."

עריכה- השימוש בביטויים "פלסטין הכבושה" ו"פלסטיני מתוסכל" אינו מעיד בהכרח על עמדתו הפוליטית של כותב שורות אלו.

• תוכן חדש...