Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברה במוחי לקנות רכב לפאן בלי הרבה הוצאות כספיות וישר עלה לי המחשבה על אגדה מוטורית ישנה 205 GTI חלום ילדות שאף פעם לא התגשם

זה ידוע שרוב ה205 גמורות היום ואלו שבאמת טובות משופרות והמחירים שלהם בשמים

חשבתי לקנות פגו 205 רגילה ולהביא לה גיר ומנוע מיבוא או פירוק

בכמה אמור להסתכם ההוצאה פלוס מינוס?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

השאלה האם יאשרו לך ברישיון החלפת מנוע שכזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בוקר טוב סאנשיין, היתעוררת? :lol:

אתה צריך לקחת בחבשבון שההבדל בין הGTI ל205 רגילה הוא לא רק במנוע\גיר אלא בחלקי השילדה\מוטות מייצבים\מתלים\ג'אנטים\סאן רוף :roll:\ וכו'

יעלה הרבה יותר כסף להפוך אחת לGTI מאשר לקנות GTI ולתקן רק מה שהכרחי.

הרי אם זה רכב לפאן בלבד (מה רע בפדלאה שלך?) מה אכפת לך המצב החיצוני שלה\נגיעה בשילדה\קרעים במושב וכו'?

פורסם

לא תוכל באופן חוקי לאשר מנוע 1.6 או 1.9 של GTI בגרסה רגילה.

כדי להנות מרכב כזה כרכב פאן עליך לנהוג ברכב מתוחזק, בטיחותי, תקין וללא קומבינות.

אם תמצא 205GTI במצב "שלדתי" טוב, עלות ההשקעה בהחזרתה למצבה המקורי / שיפור כרכב פאן תעלה בסיבות 10-30 אלף ש"ח, תלוי במצב הרכב שתמצא ובמצב אליו אתה מעוניין להגיע.

לשאלתך, דווקא המנוע הוא עלות זניחה בשיפוץ רכב כזה, ואפשר למצוא מנוע במצב טוב מייבוא באלפי שקלים בודדים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למצוא 205GTI במצב שלדתי טוב זה כבר הרבה יותר סביר

אתה מדבר איתי על מנוע חדש או משומש? לפי מה שאני רואה לא נשארו כולכך הרבה 205GTI בכבישים נראה לי שזה קשה מאוד למצוא מפירוקיות אם לזה התכוונת

אם הכוונה ליבוא של מנוע וגיר הייתי שמח לדעת איפה עושים יבוא כזה?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אפשר למצוא מנוע במצב טוב מייבוא באלפי שקלים בודדים.

מדובר במנוע משומש שפורק מרכב בחו"ל. חפש בפורום על מנועים מייבוא.

אין למצוא מנוע חדש "מהניילון", לרכבים מהשנתונים האלו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...