Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אז ככה חבר מאוד טוב מתחתן בשבוע הבא ואני עדיין לא יודע מה כדאי ללבוש?

האם ללכת על ג'ינס וחולצת אלגנט ונעליים שפיץ (כמו של קאובויי) או מכנס אלגנט וחולצה ....אבל הבעיה שאני לא מוצא חולצה יפה ללבוש חשבתי על משהו אלגנטי עם משהו רקום .

האם מישהו יכול להמליץ על מקום לקנות שם חולצה (בירושלים או באזור כפר סבא או פתח תקווה)

כמו כן איפה יש או ניתן לקנות שם חולצות של LACOST.

תודה לכולם.

פורסם

מכנס אלגנטי עדיף על ג'ינס.

חולצת כפתורים פשוטה ואלגנטית תעשה את העבודה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך להסתובב בקניונים.. אבל בכפר סבא ספציפית יש חנות של מותגים בסגנון לקוסט,טומי,פולו.. והיא נמצאת על רח' ויצמן ממש לפני הצומת של הקניון אם אתה מגיע מכיוון מערב.

172

פורסם

2 דברים שלא לובשים לחתונה (אתה תהיה קלס לדורות) ג'ינס חולצה ללא שרוולים (כלומר גופיה, שרוול קצר זה בסדר)

גש לחנות האופנה המועדפת עליך ותאמר שאתה הולך לחתונה והם כבר ילבישו אותך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אל תתפרע, אם מדובר בחתונה של מישהו מאוד קרוב תתלבש בחליפה או מינימום מכנס מחוייט וחולצה מכופתרת מכובדת.

אם מדובר בחתונה כזאתי יותר כללית יספיקו גם ג'ינס וחולצה שחורה מכופתרת ונעליים שחורות (לא ספורט) לטעמי.

אבי.

פורסם
אני הייתי ממליץ לך להסתובב בקניונים.. אבל בכפר סבא ספציפית יש חנות של מותגים בסגנון לקוסט,טומי,פולו.. והיא נמצאת על רח' ויצמן ממש לפני הצומת של הקניון אם אתה מגיע מכיוון מערב.

לא ממליץ בכלל על החנות הזאת,חצי מהסחורה שם מזויפת והמחירים בשמיים.

הקניון בכפר סבא מגוון מאוד מבחינת מבחר,תעשה סיבוב ואני בטוח שתמצא משהו.

בהצלחה.

פורסם

לא מבין את התרבות של ללכת עם ג'ינס לחתונה, קצת תרבות לא הייתה מזיקה במדינה הזאת :x

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מנסיון זו גם אחלה דרך לעצבן את משפחת החתן.

השותף שלי לדירה (בניו יורק) הלך לחתונה של אחיו (בארץ) עם אחת החליפות של העבודה. זה נגמר בזה שכל אורח שני שאל אותו איפה כלתו, רק בשביל לקבל את התשובה שאין לו מושג, והוא לא מכיר אותה עדיין, אבל אם יש להם מישהי להציע, זה יכול לעבוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה הזמן לאמר שיש לי 3 חליפות ורסצ'ה למכירה

1 שחורה חדשה לגמרי

1 שחורה שנלבשה פעם אחת

1 אפורה שנלבשה פעם אחת

מתאימות ל 175-180 מבנה אתלטי + חגורת ורסצ'ה מתנה, ויש גם אפשרות לחולצת ורסצה

שליש מחיר מהחנות.8)

פורסם

כמה פעמים עשית בר מצווה?!?!?!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ראשית כל ,תודה לכל הנותנים את תשובתם.

לאחר חושבים שערכתי ביני לבין עצמי הגעתי לתשובה המבוקשת.....נראה לי אני אלך על מכנס שחור אלגנט וחולצה שכנראה אני אקנה ב ZARA או משהו בסגנון.

תודה רבה לכולם.

פורסם

אז אתה לא רוצה לעצבן את משפחת החתן או שיציעו לך מישהי

זה גם יכול לשמש אותך לחתונה שלך8)

פורסם

בגלל שאני מתחתן ולאחרונה נמצא הרבה באולמות אירועים בחיפוש אחר צלמים, אולמות, רבנים וכו', אתם תתפלאו כמה אנשים מגיעים בג'ינס, טי שרט ונעלי ספורט, היו ערסים עם נעלי נייק מזהב, והשיא היה כשהאבא של החתן נכנס והוא לבש ג'ינס וטי שרט פסים:shock:, זה היה פשוט זוועה.

שורה תחתונה, המינימום זה מכנס אלגנטי וחולצה מכופתרת, אפשר לגוון עם עניבה.

פורסם

מציעה לך לקפוץ לחולון יש שם חנות ורסאצי עודפים,מלא חליפות במחירים די זולים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...